Nest Awaren perustiedot

Nest Aware on maksullinen tilauspalvelu, jota voit käyttää yhdessä Nest-tuotteiden kanssa pysyäksesi ajan tasalla kotisi tärkeistä tapahtumista.

How to subscribe or switch to the new Nest Aware

Mitä Nest Awareen sisältyy?

Paljonko Nest Aware ‑tilaus maksaa?

Lue lisää Nest Awaren hinnoittelusta ja tee tilaus Google Storessa. Jos sinulla on Android-puhelin, voit tehdä tilauksen myös Google Home ‐sovelluksessa.

Onko Nest Aware saatavilla maassani?

Nest Aware on saatavilla maissa, joissa myydään Nest-kameroita ja Google Nest ‑näyttöjä (paitsi Japanissa).

Katso, missä tuotteitamme myydään.

Mitä Nest Aware edellyttää?

Mitä on tapahtumiin perustuva tallennus (EBR)?

Mitä on äänentunnistus?

Huom. Tämä ominaisuus on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Lue lisää kaiuttimien ja näyttöjen äänentunnistuksesta

Lue, miten Nest Aware parantaa äänentunnistusta

Mikä on hätäpuhelu?

Huom. Tämä ominaisuus on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Lue lisää hätäpuheluista

Mitä eroa Nest Awarella ja 1. sukupolven Nest Awarella on?

Voit katsoa ohjekeskuksesta lisätietoja Nest Aware ‑tilauksen sisällöstä sekä uuden Nest Awaren ja 1. sukupolven Nest Awaren eroista. Voit myös selvittää, mitkä Aware-ominaisuudet ovat käytettävissä tuotteillasi.

Miten siirryn 1. sukupolven Nest Awaren käytöstä Nest Awareen?

Jos sinulla on jo 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaus, voit vaihtaa sen uuteen versioon.
Lue lisää paketin vaihtamisesta: Google Storen ohjekeskus

Voinko säilyttää nykyisen 1. sukupolven Nest Aware ‑tilaukseni?

Kyllä. Jos et tee siirtoa Google-tilille, 1. sukupolven Nest Aware ‐tilauksesi jatkuvat. Tällöin voit myös hankkia 1. sukupolven tilauksia uusille kameroille. Kun olet tehnyt siirron Google-tilille, et voi enää lisätä tai uusia 1. sukupolven tilauksia.

Voinko ostaa tilauksen jollekulle toiselle?

Nest Aware ‑tilausta ei voi antaa lahjaksi.

Miten uusin tilaukseni?

Lisätietoja uusimisesta: Google Storen ohjekeskus

Voinko kokeilla Nest Awarea maksutta?

Uutena asiakkaana tai vaihtaessasi 1. sukupolven Nest Awaresta voit saada 30 päivän maksuttoman Nest Aware ‑kokeilun.

Miten voin peruuttaa tilauksen?

Lue lisää tilauksen peruuttamisesta Google Storen ohjekeskuksesta.

Tietosuoja

Suhtaudumme tietosuojaasi vakavasti.