Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Grundlæggende oplysninger om Nest Aware

Nest Aware er et betalingsabonnement, som du kan bruge sammen med dine Nest-produkter til at holde dig orienteret om vigtige hændelser i dit hjem.

Hvad får jeg med Nest Aware?

Når du abonnerer på Nest Aware, får du adgang til funktioner som f.eks.:

• Mere videohistorik
  • Avancerede underretninger
  • Adgang til Nest Aware-eksperter fra Nest-kundeservice døgnet rundt alle ugens dage

Se, hvilke funktioner du får adgang til med Nest Aware

Hvad koster et Nest Aware-abonnement?

I slutningen af 2023 stiger prisen på Nest Aware-abonnementer i Australien, Storbritannien og USA. Få flere oplysninger om prisændringer i forbindelse med Nest Aware.

Hvilke krav er der til Nest Aware?

Hvad er registrering af lyd?

Hvad er nødopkald?

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig i USA.

Få oplysninger om nødopkald

Hvad er forskellen mellem det nyeste Nest Aware-abonnement og Nest Aware (1. generation)?

I Hjælp kan du se, hvad du får adgang til med et Nest Aware-abonnement, og hvilke forskelle der er mellem det nyeste Nest Aware og Nest Aware (1. generation). Du kan også se, hvilke Aware-funktioner der er tilgængelige for dine produkter.

Kan jeg beholde mit nuværende abonnement på Nest Aware (1. generation)?

Ja. Så længe du ikke opsiger dit abonnement, fortsætter dine abonnementer på Nest Aware (1. generation).

Kan jeg købe et Nest Aware-abonnement til en anden person?

Nest Aware-abonnementer kan ikke gives i gave.

Privatliv

Vi tager dit privatliv alvorligt.