To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurer og styr smartenheder med Seamless-konfiguration

Seamless-konfiguration med Google Home-appen giver dig mulighed for at konfigurere kompatible enheder fra start til slut i Google Home-appen. Når du vælger enheder, der understøtter Seamless-konfiguration, har du ikke brug for en bro, en hub eller enhedsproducentens app.

Bemærk! Hvis din enhed ikke vises under Seamless-konfigurationen, er du muligvis nødt til at følge vejledningen til, hvordan du forbinder andre enheder, der fungerer sammen med Assistent.

Krav

Konfigurer din smartenhed

Bemærk! Hvis din Cync (C by GE)-enhed ikke vises under Seamless-konfigurationen, skal du først konfigurere din enhed i appen Cync (C by GE). Følg derefter vejledningen til at konfigurere andre smartenheder i Google Home-appen.

1. Konfigurer din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Tilslut og tænd din smartenhed i det samme rum som din højttaler eller skærm. Bemærk! Du kan flytte din enhed, når du har gennemført konfigurationen.
  3. Åbn Google Home-appen Google Home-appen. Sørg for, at du har den nyeste version.
  4. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  5. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.

Tip! Det navn, du giver din enhed, bruges til stemmekommandoer. Brug et navn som f.eks. "læselampe" eller "loftslys". Medtag ikke navnet på rummet, når du navngiver din enhed.

Sådan finder og løser du problemer med Seamless-konfiguration

Styr smartenhederne i dit hjem

Når du har konfigureret dine enheder, kan du bruge stemmekommandoer og Google Home-appen til at styre dem. Se, hvordan du styrer smartenheder til hjemmet ved hjælp af Google Nest- og Google Home-enheder.

Fjern enheder med Seamless-konfiguration fra Google Home-appen

Når du fjerner en enhed fra et hjem, sker følgende:

• Enhedens tilknytning til medlemmer i hjemmet fjernes.
  • Tilknytningen af enheden fjernes fra din Google-konto.
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter Fjern enhed og derefter Fjern.