To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Installer Nest Doorbell med en strømadapter til indendørs brug

Nest Doorbell (med ledning) er beregnet til at erstatte en dørklokke med ledning og bruge lydenheden fra den eksisterende dørklokke i dit hjem.

Nest Doorbell (med batteri) kan enten erstatte en dørklokke med ledning og bruge lydenheden fra den eksisterende dørklokke i dit hjem eller bruge sit eget interne, genopladelige batteri til strømforsyning.

Hvis dit hjem ikke har en dørklokke, eller hvis dit nuværende dørklokkesystem ikke er kompatibelt med Nest Doorbell-enheder, kan du i stedet bruge en strømadapter til indendørs brug til at installere en Nest Doorbell.

Vigtigt! Strømadapteren til indendørs brug sælges separat fra Nest Doorbell. Hvis strømadapteren til indendørs brug er tilgængelig i dit land, kan du købe den i Google Store.

Indoor power adapter

Sikkerhedstips

Du skal bore et hul i hjemmets ydervæg for at føre strømkablet gennem væggen til en stikkontakt indenfor i dit hjem. Inden du går i gang, bør du overveje følgende:

• Du skal vide, hvor der er rørlægning og elektriske installationer.
  • Tjek det bygningsreglement, der gælder for dit område, for at sikre, at din installation lever op til byggelovens krav.
  • Du kan kontakte en lokal tekniker, hvis du ikke er tryg ved at bore hele vejen gennem væggen.

Advarsel! Du må ikke slutte adapteren til en udendørs stikkontakt. Strømadapteren er ikke vejrbestandig.

Installer Nest Doorbell (med batteri)

1. Tjek, at du har alt det, der skal bruges til installationen

Vigtigt! Din dørklokke leveres med de fleste af de dele, du skal bruge til installationen, men strømadapteren til indendørs brug skal købes separat.

Tjek, at alle delene er i æsken.

Æskens indhold

• Nest Doorbell (med batteri)
  • Vægmonteringsplade
  • Kile
  • Kabelforlængere (Bemærk! Disse behøves ikke til installation af batteridrevne enheder).
  • Skruer
  • Murplugs
  • Afstandsringe
  • Værktøj til oplåsning
  • USB-C til USB-A-opladerkabel

Har du brug for en kile?

Der medfølger en kile til Nest Doorbell (med batteri), som du kan bruge til at justere dørklokkens kameravinkel, hvis den er placeret i et hjørne. Med den medfølgende kile kan du dreje dørklokken op til 20° til siden.

Hvis du har brug for at dreje dørklokken yderligere, eller hvis du er nødt til at justere den opad eller nedad, kan du købe en Made For Google-dørklokkekile.

Værktøj

• Stjerneskruetrækker
  • Elektrisk boremaskine
    • Bor med stjernebit
    • 6,35 mm bor (til murplugs)
    • 2,38 mm bor (valgfrit, kan bruges til at forbore i hårde materialer såsom mursten eller stuk)
  • Vaterpas (så du kan hænge dørklokken lige)

Krav til apps og internet

• Google Home-appen
  • En kompatibel telefon (for at oprette forbindelse til Wi-Fi og bruge Home-appen)
  • Dit Wi-Fi-netværks navn og adgangskode
  • En bredbåndsforbindelse med en hastighed på mindst 2 Mbit/sek. til din dørklokke

2. Oplad dørklokken før installationen

Brug det medfølgende USB-C-kabel til at oplade din dørklokke helt, inden installationen af den batteridrevne dørklokke. Dørklokken skal være tilsluttet en strømkilde under konfigurationen, så den kan oprette forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket.

Statuslampen blinker hvidt, når din dørklokke oplades, og den lyser hvidt, når den er fuldt opladet.

3. Forbind dørklokken til appen ved hjælp af QR-koden

Følg vejledningen nedenfor for at føje din dørklokke til appen og starte installationen:

1. Download Google Home-appen i Apple App Store eller Google Play Butik, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Home-appen Google Home-appen. Log ind med din Google-konto, hvis du bliver bedt om det.
  3.  Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  4. Vælg det hjem, du vil føje din dørklokke til, eller vælg Tilføj et andet hjem for at oprette et nyt. Tryk derefter på Næste.
  5. Appen søger efter enheder i nærheden. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Nest Doorbell (med batteri) som den enhed, du vil konfigurere.
  6. Brug telefonens kamera til at scanne QR-koden på bagsiden af dørklokken. Du kan også trykke på Fortsæt uden at scanne og indtaste tallene ved siden af QR-koden.
  7. Appen hjælper dig gennem konfigurationen. Når appen beder dig om at angive, hvilken strømforsyning du vil bruge til din dørklokke, skal du vælge Batteri. Følg konfigurations- og installationsvejledningen i appen.

4. Bor et hul til adapterkablet

Sikkerhedstips

Du skal bore et hul i hjemmets ydervæg for at føre strømkablet gennem væggen til en stikkontakt indenfor i dit hjem. Inden du går i gang, bør du overveje følgende:

• Du skal vide, hvor der er rørlægning og elektriske ledninger.
  • Tjek det bygningsreglement, der gælder for dit område, for at sikre, at din installation lever op til byggelovens krav.
  • Du kan kontakte en lokal tekniker, hvis du ikke er tryg ved at bore hele vejen gennem væggen.

Advarsel! Du må ikke slutte adapteren til en udendørs stikkontakt. Strømadapteren er ikke vejrbestandig.

1. Demonter din dørklokke. Indsæt frigørelsesværktøjet for at frigøre låsen foroven.
  2. Find midtpunktet mellem toppen og bunden af bagpladen på hjemmets ydervæg. Brug dette punkt til at bore et hul, hvor adapterkablet kan føres igennem.
  3. Når du har boret hullet, skal du føre adapterkablet fra hjemmets yderside til hjemmets inderside.

5. Slut adapteren til din dørklokke og stikkontakten

1. Slut adapterledningens ender til ledningsklemmerne på bagsiden af din dørklokke.
  2. Monter din dørklokke igen.
  3. Slut adapteren til en indendørs stikkontakt. Du kan også vælge at montere kabelbindere, så adapterkablet kan placeres pænt langs væggen.

Din dørklokke oplades via strøm fra strømadapteren til indendørs brug.

Installer Nest Doorbell (med ledning)

Bemærk! Trinene i denne artikel er ikke de samme som trinene til installation af Nest Doorbell i appen. Du skal derfor springe nogle af trinene i appen over og følge denne vejledning i stedet.

Du skal bruge følgende til installationen

Vigtigt! Strømadapteren til indendørs brug sælges separat fra Nest Doorbell. Hvis strømadapteren til indendørs brug er tilgængelig i dit land, kan du købe den i Google Store.

Æskens indhold

• Nest Doorbell (med ledning)
  • Vægmonteringsplade
  • Kile
  • Adapter til lydenhed
  • Kabelforlængere
  • Borehoved
  • Skruer
  • Frigørelsesværktøj

Værktøj

• Stjerneskruetrækker
  • Elektrisk boremaskine
  • Borehoved med stjerneformet kærv
  • Borehoved på 9 mm, der er langt nok til at nå hele vejen gennem hjemmets ydervæg
  • Hammer
  • Blyant
  • Vaterpas (så du kan hænge dørklokken lige)

Krav til apps og forbindelser

• Den nyeste version af Nest-appen
  • En kompatibel telefon (se kravene her)
  • Dit Wi-Fi-netværks navn og adgangskode
  • En bredbåndsforbindelse med en uploadhastighed på mindst 2 Mbit/sek. for din dørklokke (og hvert Nest-kamera i dit hjem)

1. Sluk for strømmen

1. Find hovedafbryderen eller sikringsskabet i dit hjem, og sluk for alt i nærheden af den dør, hvor du installerer dørklokken (den eksisterende dørklokke, udendørslamper, stikkontakter osv.). Dette beskytter dig, når du borer gennem væggen.
  2. Prøv at tænde udendørslamperne for at bekræfte, at strømmen er slukket. Du kan også slukke for al strømforsyning via hovedafbryderen, hvis det er nødvendigt.
Breaker box

2. Tilføj din dørklokke med QR-koden

Før du åbner appen

1. Sørg for at have dit Wi-Fi-netværksnavn og din adgangskode ved hånden, så du kan slutte Nest Doorbell til appen og internettet.
  2. Aktivér Bluetooth og Wi-Fi på din telefon.
  3. Tjek, at din telefon har forbindelse til det Wi-Fi-netværk, som du vil slutte din dørklokke til.

Nest-appen

Hvis du ikke har brugt Nest før

1. Download Nest-appen fra Apple App Store eller Google Play.
  2. Åbn appen Nest app, og opret en konto.
  3. Tryk på Add [Tilføj] Plus icon på appens startskærm.
  4. Scan QR-koden på bagsiden af din dørklokke. Du kan også trykke på Continue without scanning [Fortsæt uden at scanne] og indtaste tallene øverst i QR-koden.
  5. Appen hjælper dig gennem installationen og konfigurationen. Undlad at lukke appen.

Hvis du allerede har en konto

1. Åbn Nest-appen Nest app.
    Bemærk! Hvis du har mere end ét hjem på din Nest-konto, skal du først tjekke, at du har valgt det Nest-hjem, hvor du vil installere dit kamera. Tryk på menuen Nest menu icon. øverst til venstre på startskærmen for at skifte hjem.
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger øverst til højre på appens startskærm.
  3. Vælg Add product [Tilføj produkt] .
  4. Scan QR-koden på bagsiden af din dørklokke. Du kan også trykke på Continue without scanning [Fortsæt uden at scanne] og indtaste tallene øverst i QR-koden.

Nest hello back view

3. Spring appvejledningen over

1. Når appen beder dig om at finde den adapter til lydenheden, der følger med din Nest Doorbell, skal du trykke på Skip [Spring over]
  2. Følg vejledningen i denne artikel for at installere din dørklokke med strømadapteren til indendørs brug. Du kan vende tilbage til appvejledningen igen senere.
find the chime connector in the box

4. Tjek, om du har brug for kilen

Du kan bruge den medfølgende kile, hvis du vil montere din dørklokke i et hjørne, eller hvis du vil justere kameravinklen en smule.

Fastgør kilen på vægmonteringspladen med klæbestrimlerne.

Sørg for at montere kilen den rigtige vej

• Du kan vende kilen om, hvis kameraet skal vende i den modsatte retning.
  • Det vandrette skruehul i vægmonteringspladen skal sidde forneden (som vist på billedet).

Nest Hello wedgeNest Hello plate install wedge

Nest Hello wallplate screw hole

5. Bor de nødvendige huller, og monter vægmonteringspladen

Hvis du skal udskifte din nuværende dørklokke, kan du muligvis montere din Nest Doorbell oven på det sted, hvor den gamle dørklokkeknap er placeret. Det kan dog være nødvendigt at bore et nyt hul eller fjerne de nuværende dørklokkeledninger og bore det eksisterende hul større, så strømadapterens kabel kan føres gennem væggen.

Hvis du ikke har en dørklokke, skal du montere din dørklokke i en højde på ca. 1,2 m. De fleste dørklokker er placeret i denne højde.

1. Brug vægmonteringspladen til at markere, hvor der skal bores huller til kablet og skruerne. Tjek med et vaterpas, at vægmonteringspladen sidder lige.
  • Vigtigt! Ledningerne til dørklokken skal føres gennem bunden af hullet i vægmonteringspladen (som vist på billedet). Hvis ledningerne ikke sidder rigtigt, kan dørklokken muligvis ikke sættes fast på vægmonteringspladen.
  1. Brug et bor på 9 mm til at bore et hul hele vejen gennem væggen, hvor strømkablet kan føres igennem.
  • Bemærk! Du skal vide, hvor der er rørlægning og elektriske installationer i væggen, før du borer.
  1. Forbor huller til skruerne med et bor på 2 mm. Brug det murbor og de murplugs, som medfølger, hvis du skal bore i sten, stuk eller andre hårde materialer.
  2. Monter vægmonteringspladen ved hjælp af de medfølgende skruer.

• Vigtigt! Sørg for, at vægmonteringspladen vender rigtigt. Nest-logoet bør sidde nederst på pladen.

Nest Hello wires on bottom wall plate

6. Før strømkablet gennem væggen

1. Gå indenfor i dit hjem, og før adapterkablet gennem kabelgennemføringen.
  2. Før kablet gennem hullet og ud til ydersiden af væggen.

Vigtigt! Adapteren skal ikke sluttes til stikkontakten endnu. Den kan blive beskadiget, hvis ledningernes ender rører hinanden. Vent med at slutte den til stikkontakten, indtil du er færdig med installationen.

7. Slut adapterkablerne til din dørklokke

Det er lige meget, hvilken klemme du slutter en ledning til.

Sørg for, at skruerne er strammet godt, og at ledningerne vender nedad som vist på billedet. Dermed kan eventuel overskydende ledning føres tilbage ind i væggen, så dørklokken kan fastgøres ordentligt på vægmonteringspladen.

Nest Hello connect adapter

8. Monter din dørklokke

1. Skub toppen af dørklokken ind i vægmonteringspladen.
  2. Tryk, indtil dørklokken klikker på plads.

Hvis den ikke sidder ordentligt fast eller ikke klikker på plads, skal du tjekke, at du har skubbet al overskydende ledning tilbage i hullet.

Tip! Hvis du på et tidspunkt får brug for at fjerne din Nest Doorbell, kan du skubbe det medfølgende frigørelsesværktøj ind i hullet forneden for at frigøre dørklokken. Du kan også bruge en tegnestift eller papirclips.

Doorbell being mounted

9. Tænd for strømmen, og tilslut adapteren

1. Spring fremad i appen, indtil du bliver bedt om at tænde for strømmen igen.
  2. Tænd for strømmen via hovedafbryderen eller dit sikringsskab.
  3. Slut strømadapteren til den indendørs stikkontakt.
  • Bemærk! Du kan bruge en forlængerledning, hvis strømadapteren ikke kan nå stikkontakten. Hvis du har overskydende kabel, kan du enten skubbe det tilbage i hullet i væggen eller bruge en kabelbinder til at samle det i et bundt.

10. Tjek strømforsyningen til din dørklokke

Når Nest Doorbell er sluttet til en stikkontakt, bør den tænde, og lysringen bør lyse blåt.

Fejlfinding

Hvis lysringen ikke lyser, skal du tjekke, at adapteren er sluttet til en stikkontakt med strømforsyning. Tag derefter stikket til adapteren ud, og sæt det i igen. Tjek også, at ledningerne er sluttet korrekt til bagsiden af dørklokken, og at skruerne er strammet tilstrækkeligt.

11. Afslut konfigurationen med appen

1. Opret forbindelse til Wi-Fi

Fortæl appen, hvor du har installeret din dørklokke. Vælg derefter dit Wi-Fi-netværk, og angiv adgangskoden.

Find og løs problemer

• Hvis din dørklokke ikke kan oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, kan du prøve at flytte din router lidt tættere på eller tilføje en Wi-Fi-forstærker.
  • Hvis du allerede har installeret et Nest-produkt i dit hjem, forsøger dørklokken at hente dine Wi-Fi-oplysninger fra dette produkt. Prøv at flytte produktet tættere på din dørklokke, hvis det er muligt, eller afmonter din dørklokke midlertidigt, og tilslut den tættere på dit eksisterende produkt, mens du prøver at oprette forbindelse til Wi-Fi igen.

2. Test videostreamen

Når din dørklokke har forbindelse til Wi-Fi og appen, tester appen videoen.

3. Deaktiver lydenheden, og test

Inden du tester din dørklokke, skal du deaktivere lydenheden i appen, også selvom du ikke har installeret en dørklokke med ledning.

1. Tryk på Done [Udfør] for at afslutte konfigurationen.
  2. Tryk på din dørklokke på appens startskærm. Tryk derefter på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  3. Deaktiver Indoor chime [Indendørs lydenhed].
  4. Tryk på knappen på din dørklokke for at tjekke, at den fungerer. Du bør også få en notifikation om, at der er nogen ved din dør.

12. Brug din dørklokke

Få flere grundlæggende oplysninger om Nest Doorbell, vejledning i ændring af indstillingerne og meget mere i artiklen Kom godt i gang med din Nest Doorbell (med ledning).