Je Nest-thermostaat toevoegen aan de Nest-app

Als je de thermostaat aan een gratis account toevoegt, kun je hem met je telefoon bedienen, op afstand instellingen wijzigen, belangrijke meldingen ontvangen en nog veel meer.

Je kunt de thermostaat pas in gebruik nemen nadat je alle onderstaande stappen hebt uitgevoerd.

1. De compatibiliteit controleren en een bedradingsschema vinden
2. De thermostaat en de Heat Link installeren
3. De thermostaat instellen
4. De thermostaat verbinden met de Nest-app - Je bevindt je hier
5. Aan de slag met de thermostaat

De thermostaat verbinden met de Nest-app

Nest Thermostat E

Opmerking: Het is mogelijk dat je dit al in een eerdere stap hebt gedaan. Als
dat het geval is, kun je doorgaan naar het artikel over aan de slag gaan met de
thermostaat
.

Voor het instellen en installeren van de Nest Thermostat E moet je de
Nest-app gebruiken. De thermostaat wordt tijdens de installatie toegevoegd, dus dat
hoef je later niet zelf te doen.

1. Installeer de Nest-app voor iPhone of Android
    als je dit nog niet hebt gedaan. Log dan in of maak eerst een account als je er nog geen hebt.
  2. Tik op het startscherm van de Nest-app op Instellingen Icoon van Nest-instellingen en dan Product toevoegen Nest add product icon. .
  3. Volg de instructies op het scherm om je thermostaat aan de app toe te voegen en voor je huis in te stellen.
nest thermostat front view

3e of 2e generatie Nest Learning Thermostat

Als je een Nest Learning Thermostat toevoegt, volg je deze
stappen:
nest thermostat gen 3 front view

1. De thermostaat met je wifi-netwerk verbinden

Je kunt de thermostaat als volgt met wifi verbinden:

1. Druk op de thermostaatring om het menu Overzicht te openen.
  2. Selecteer het pictogram Instellingen Icoon van Nest-instellingen.
  3. Kies Netwerk.
  4. Wacht een minuutje zodat de thermostaat alle beschikbare netwerken kan vinden. Kies vervolgens in de lijst het wifi-netwerk van je huis.
  5. Geef je wachtwoord op wanneer daarom wordt gevraagd.

Heb je hulp nodig bij het verbinden van de thermostaat of ontvang je een foutmelding, volg dan deze link:

Problemen oplossen met de toevoeging van een Nest-thermostaat aan een wifi-netwerk >

2. De Nest-app downloaden

Als je de Nest-app op je telefoon of tablet wilt installeren, kun je de app gratis downloaden vanuit de Apple App Store of Google Play.

Je kunt ook de browser op je computer gebruiken om naar home.nest.com te gaan.

3. Een gratis account maken in de Nest-app

Je ziet op het loginscherm van de Nest-app een knop waarmee je je kunt aanmelden voor een gratis account. Je moet vervolgens je e-mailadres opgeven en een wachtwoord kiezen. Nadat je bent aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail.

Volg deze link voor stapsgewijze instructies om je aan te melden voor een gratis Nest-account:

Een account maken in de Nest-app >

4. Je thermostaat toevoegen aan je account in de Nest-app

Opmerking: Je moet de thermostaat kunnen aanraken om hem toe te voegen aan je account in de Nest-app. Dit betekent dat je hem niet op afstand kunt toevoegen. Nadat je de thermostaat hebt toegevoegd aan je account, kun je de Nest-app op je telefoon, tablet of computer gebruiken om je thermostaat vanaf elke locatie te kunnen bedienen.

Als je de Nest-thermostaat wilt toevoegen aan je account, krijg je een toegangscode van de thermostaat die je in de Nest-app moet opgeven.

Een toegangscode ontvangen van de thermostaat

1. Druk op de thermostaatring om het menu Overzicht
    te openen.
  2. Kies Instellingen Icoon van Nest-instellingen.
  3. Draai de ring naar Nest-app en druk op de ring om
    deze optie te selecteren.
  4. Selecteer Toegangscode ontvangen om een unieke toegangscode op te vragen.
    Volg de onderstaande stappen om de thermostaat via de Nest-app
    aan je account toe te voegen.
Nest thermostat entry key

Tip: Als je problemen ondervindt met het opvragen van de toegangscode, dan is er mogelijk iets aan de hand met het wifi-netwerk in je huis. Volg deze link voor enkele stappen die je kunt uitvoeren om het probleem op te lossen:

Problemen oplossen met de toevoeging van een Nest-thermostaat aan de Nest-app >

De toegangscode invoeren in de Nest-app

1. Open de Nest-app en log in bij je account als daarom wordt gevraagd.
  2. Tik vanuit het startscherm op Instellingen Icoon van Nest-instellingen.
  3. Tik op Product toevoegen.
  4. Tik op Doorgaan zonder scannen en selecteer het type
    Nest-thermostaat dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies in de Nest-app. Geef als daar om wordt gevraagd de
    toegangscode op die wordt weergegeven in het scherm van de thermostaat.

Zodra je de code hebt opgegeven, voegt de Nest-app je
Nest-thermostaat toe aan je account. Je ziet je thermostaat nu
staan op het startscherm van de Nest-app. Tik op het pictogram
van je thermostaat om hem te bedienen of de instellingen te wijzigen.

Nest app enter key page

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over hoe je je thermostaat gebruikt en de instellingen wijzigt:

Aan de slag met je thermostaat >

1. De compatibiliteit controleren en een bedradingsschema vinden
2. De thermostaat en de Heat Link installeren
3. De thermostaat instellen
4. De thermostaat verbinden met de Nest-app - Dit heb je zojuist gedaan
5. Aan de slag met de thermostaat