Kameran yhdistäminen Nest-sovellukseen ja asentaminen paikalleen

Aloita tästä, jos sinulla on uusi Nest-kamera tai jos olet poistanut kameran Nest-sovelluksesta ja haluat nyt lisätä sen takaisin. Määritys on helppoa, sillä sovellus opastaa kaikissa vaiheissa. Lisää kamera sovellukseen ennen kuin asennat sen paikalleen.

Ennen kuin aloitat

• Yhdistä kamera Nest-sovellukseen ja testaa videokuvan toimivuus kameran käyttöpaikalla ennen kuin asennat kameran paikalleen. Heikko Wi-Fi-signaali voi vaikuttaa videokuvan laatuun.
  • Asennusohjeet vaihtelevat Nest-kameran version mukaan, joten valitse oikea malli alla olevasta asennusosiosta.
  • Nest Hellon määritys- ja asennusohjeet löydät Nest Hello ‑video-ovikellon asentaminen ‑kohdasta.

Kameran yhdistäminen sovellukseen ja Wi-Fi-verkkoon

1. Avaa ensin Nest-sovellus

• Ota puhelimen Bluetooth ja Wi-Fi käyttöön.
  • Varmista, että puhelin on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon, johon yhdistät kameran.
  • Jos olet uusi Nest-käyttäjä:
    1. Lataa sovellus Applen App Storesta tai Google Playsta.
    2. Avaa sovellus ja luo tili.
    3. Valitse Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä Lisää uusi Plus icon.
  • Jos Sinulla on jo Nest-laite:
    1. Valitse sovelluksen aloitusnäytön oikeasta yläkulmasta Asetukset Nest settings icon.
    2. Valitse Lisää tuote Nest add product icon. .

2. Skannaa QR-koodi ja valitse sijainnin nimi

Sovellus pyytää skannaamaan kameran QR-koodin puhelimella.

• Jos et onnistu skannaamaan QR-koodia puhelimella, tutustu QR-koodin skannauksen vianetsintävinkkeihin.

• Voit myös valita Jatka ilman skannaamista ja kirjoittaa kameran sarjanumeron ja salasanan QR-koodin skannaamisen sijaan. Numerot näkyvät QR-koodin vieressä.

Tärkeää: Kirjoita sarjanumero ja salasana muistiin ja säilytä niitä omassa arkistossasi tai verkkotallennuspalvelussa, kuten Google Drivessa. Nämä tiedot helpottavat vianetsintää.

Sovellus pyytää valitsemaan sijainnin nimen luettelosta. Voit myös määrittää nimen itse valitsemalla alareunasta Oma.

Nest-tuotteen sijainnin tai huoneen nimen muuttaminen >

3. Kytke kamera ja yhdistä se Wi-Fi-verkkoon

Kytke kameran mukana tullut virtajohto ja virtalähde pistorasiaan. Kameran sininen valo vilkkuu, kun virta on kytketty ja kameran voi yhdistää.

Sovelluksen avulla kamera hakee lähellä olevat Wi-Fi-verkot automaattisesti. Valitse verkko, jota haluat kameran käyttävän. Jos Wi-Fi-verkkoasi ei löydy luettelosta tai jos kamera ei voi muodostaa verkkoyhteyttä tai jos näet virhekoodin, esim. NC022 tai NC033, katso lisäohjeita näistä artikkeleista:

Nest-kameran virhekoodien vianetsintä >

Wi-Fi-verkkoani ei löydy, kun olen määrittämässä kameran asetuksia >

Tärkeää: Jos kotonasi on jo Nest-tuote, sovellus voi yrittää yhdistää kameran Wi-Fi-verkkoon sen avulla. Jos sovellus ei pysty muodostamaan yhteyttä, kokeile siirtää kameraa lähemmäs avustavaa tuotetta.

4. Testaa videokuva

Kun kamerasta on muodostettu yhteys Wi-Fi-verkkoon, sovellus pyytää testaamaan, että kamera pystyy lähettämään videokuvaa. Varmista, että kamera on testin aikana juuri haluamassasi paikassa.

• Jos videokuva näkyy, voit asentaa kameran paikalleen.
  • Jos videokuvaa ei näy, kamera voi olla liian kaukana Wi-Fi-verkosta. Kokeile siirtää sitä lähemmäs.

Kameran asentaminen paikalleen

Asennusohjeet vaihtelevat Nest-kameran version mukaan. Valitse kamerasi alta, niin saat yksityiskohtaisia ohjeita esimerkiksi reikien poraamiseen, johtojen reititykseen sekä tarvittavien työkalujen ja poranterien valintaan.

Voit myös katsoa Nest Cam IQ ‑ulkokameran ja Nest Cam Outdoorin yksityiskohtaiset asennusvideot.

Vinkki: Käy määritys- ja asennusvaiheet läpi Nest-sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Sisätilojen kamerat

Nest Cam IQ ‑sisäkamera >

Nest Cam Indoor >

Dropcam (kaikki mallit) >

Ulkotilojen kamerat

Nest Cam IQ ‑ulkokamera >

Nest Cam Outdoor >

Nest Aware ‑tilauksen aktivoiminen tai ostaminen

Maksuton Nest Aware ‑kokeilujakso alkaa automaattisesti sovelluksen määrittämisen jälkeen. Jos sinulla on tilauksen aktivointikoodi tai haluat lisätietoja maksullisten tilausten hinnoista tai tilauksen ostamisesta, lue  Nest Awaren ostaminen -artikkeli.

Lisätietoja kameran käytöstä

Pääset alkuun kameran käytössä lukemalla muutaman tärkeän artikkelin esimerkiksi videokuvan katsomisesta ja jakamisesta, Talk and Listenin käytöstä, kameran valo- ja äänimerkkien merkityksestä sekä ilmoitusasetusten muuttamisesta. Täydellinen artikkeliluettelo löytyy Aloita kameran käyttö ‑kohdasta.

Pääset alkuun kameran käytössä lukemalla muutaman tärkeän artikkelin esimerkiksi videokuvan katsomisesta ja jakamisesta, Talk and Listenin käytöstä, kameran valo- ja äänimerkkien merkityksestä sekä ilmoitusasetusten muuttamisesta. Täydellinen artikkeliluettelo löytyy Aloita kameran käyttö ‑kohdasta.