To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fjern et produkt fra kontoen din

Fjern hvert produkt fra appen det først ble konfigurert i. Hvis du for eksempel konfigurerer en termostat med Google Home-appen, må du fjerne den fra Home-appen. Hvis du ikke kan fjerne eller finne produktet i en av appene, kan du sjekke den andre.

Fjern fra Nest-appen
  1. Logg på Nest-appen.

2. Hvis du har flere hjem, trykker du på menyen på startskjermen i appen. Deretter velger du hjemmet som inneholder produktet du vil fjerne.

3. På startskjermen i appen trykker du på Settings Innstillinger for Nest-ikon (innstillinger).

4. Trykk på produktet du vil fjerne.

5. Rull nedover og velg Remove [produktnavn] (Fjern [produktnavn]).

6. Deretter blir du bedt om å bekrefte valget.

7. Tilbakestill Nest-produktet ditt til fabrikkstandard. Velg produktet ditt nedenfor for å finne ut hvordan du tilbakestiller det

Fjern fra Home-appen

For å fjerne et Nest-produkt fra kontoen din via Home-appen, gå til Fjern Google-enheter fra Google Home-appen.

Hvis du ikke skal bruke Nest-produktet mer, bør du tilbakestille det til fabrikkstandard. Velg det aktuelle Nest-produktet nedenfor for å se detaljer om hvordan du tilbakestiller det.

Dette bør du vite før du fjerner produkter

Nest Protect

Nest Protect spiller av en alarm hvis den registrerer spesifiserte røyk- eller karbonmonoksidnivåer, selv etter at du har fjernet den fra kontoen din. Men noen funksjoner begrenses:

• Du får ikke varsler fra Nest Protect-enheten når en alarm utløses.

• Du kan ikke se den sist rapporterte statusen for Nest Protect i Nest-appen lenger.

• Du kan ikke endre innstillingene.

• Protect får ikke oppdateringer av programvaren lenger.

Hvis du legger til Protect i appen igjen senere, må du først tilbakestille den til fabrikkstandard.

Nest-kameraer og -ringeklokker

Viktig: Når du har fjernet kameraet fra kontoen din, må du vente til lysringen blinker blått, før du kobler det fra. Hvis du ikke gjør det, må du tilbakestille kameraet for å få det til å fungere igjen. Du finner mer informasjon i artikkelen om hvordan du tilbakestiller Nest-kameraer eller -ringeklokker til fabrikkstandard eller starter dem på nytt.

• Hvis du fjerner et kamera fra kontoen din, blir alle Video History-oppføringer fra det aktuelle kameraet slettet permanent.

• Du kan si opp Nest Aware-abonnementet for kameraet ditt selv om du har fjernet det fra kontoen din allerede.

Nest × Yale-lås

Når du har fjernet en Nest × Yale-lås fra kontoen din via Nest-appen, kan du fortsatt låse døren opp og igjen, men du må bruke adgangskodene som er konfigurert med kontoen din tidligere. Du kan også bruke vrideren på innsiden av døren.

Viktig: Du må tilbakestille Nest × Yale-låsen til fabrikkstandard hvis du vil endre innstillingene på den etter å ha fjernet den fra kontoen din. Alle adgangskodene blir fjernet, og du kan opprette nye adgangskoder med talltastaturet på låsen.

Tilbakestill Nest × Yale-låsen til fabrikkstandard

Når du har fjernet Nest × Yale-låsen fra kontoen din, kan du ikke

• Opprette eller endre passord med Nest-appen

• Låse og låse opp døren med Nest-appen når du ikke er hjemme

• Se de siste gangene statusene låst eller låst opp er rapportert

• Motta varsler, for eksempel om lite batteri og problemer med ut- og innkjøring av dødbolten, samt advarsler om tukling

• Justere innstillinger for å slå funksjoner av og på, for eksempel ved å angi en tid for Autolås

Nest-termostater

Sørg for at du fjerner Google Nest-termostaten fra Google Home-appen eller tilbakestiller den til fabrikkstandard. Du trenger ikke å gjøre dette i noen bestemt rekkefølge.

Google Nest Hub Max

Når du har fjernet Nest Hub Max fra kontoen din, kan den ikke kjenne igjen talekommandoer, spille medieinnhold, vise påminnelser eller kalenderaktiviteter eller bruke den innebygde Nest Cam-enheten lenger. Alle Nest Cam-opptak i loggen din blir slettet. Lagrede klipp blir ikke slettet. Hvis du vil bruke enheten igjen senere, må du først konfigurere den på nytt.