Fjern et produkt fra din konto

Du skal fjerne produkter fra den app, de oprindeligt blev konfigureret i. Hvis du f.eks. først konfigurerede en termostat i Home-appen, skal du fjerne den fra Home-appen. Hvis du ikke kan fjerne produktet eller ikke kan finde det i den ene app, kan du tjekke den anden.

Fjern fra Nest-appen
  1. Log ind på Nest-appen.
  2. Hvis du har et andet hjem, skal du trykke på menuen Arrow pointing down øverst til venstre på appens startskærm. Vælg derefter hjemmet med det produkt, du vil fjerne.
  3. På appens startskærm skal du trykke på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  4. Tryk på det produkt, du vil fjerne (hvis der er tale om Guard, Detect eller Tag, skal du trykke på Sikkerhed og derefter på det produkt, du vil fjerne).
  5. Rul ned, og vælg Fjern [produktnavn].
  6. Du bliver derefter bedt om at bekræfte dit valg.
  7. Hvis du ikke vil bruge dit Nest-produkt igen, skal du sørge for at gendanne fabriksindstillingerne. Vælg dit Nest-produkt nedenfor for at få oplysninger om gendannelse af fabriksindstillingerne.

Fjern fra Home-appen

Hvis du vil fjerne et Nest-produkt fra din konto i Home-appen, skal du gå til Slet og fjern adgang til Google Nest-enheder.

Hvis du ikke vil bruge dit Nest-produkt igen, skal du sørge for at gendanne fabriksindstillingerne. Vælg dit Nest-produkt nedenfor for at få oplysninger om gendannelse af fabriksindstillingerne.

Vigtige ting, du skal vide, før du fjerner et produkt

Nest Protect

Selvom Nest Protect-enheden er fjernet fra din konto, kan den stadig aktivere en alarm, hvis den registrerer bestemte mængder røg eller kulilte. Nogle funktioner er dog begrænsede:

• Du vil ikke længere kunne se den seneste rapporterede status for Nest Protect i Nest-appen.
  • Du kan ikke ændre indstillingerne.
  • Du får ikke push-notifikationer fra Nest Protect.
Nest-kameraer og Nest-dørklokker

Vigtigt! Når du har fjernet kameraet, skal du vente med at frakoble det, til lysringen blinker blåt. Hvis du frakobler dit kamera før dette, skal du nulstille det for at få det til at fungere igen. Gå til siden om, hvordan du genstarter eller gendanner fabriksindstillingerne på dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke, hvis du vil have flere oplysninger.

• Hvis du fjerner et kamera fra din konto, slettes hele kameraets videohistorik permanent.
  • Hvis du vil opsige Nest Aware-abonnementet for dit kamera, kan du gøre det, selvom du allerede har fjernet kameraet fra din konto. Gå til siden om, hvordan du opsiger dit Nest Aware-abonnement for at få en vejledning i, hvordan du opsiger dit abonnement.
Nest × Yale-lås

Selvom din Nest × Yale-lås er fjernet fra din konto i Nest-appen, kan du stadig låse og oplåse døren, men kun ved hjælp af adgangskoder, der tidligere er konfigureret med din konto. Du kan også bruge vridergrebet indenfor.

Vigtigt! Hvis du fjerner Nest × Yale-låsen fra din konto i Nest-appen, skal du gendanne fabriksindstillingerne for at kunne ændre indstillingerne for selve låsen, hvilket vil rydde alle dine tidligere indstillede adgangskoder. Du skal derefter oprette adgangskoder ved hjælp af låsens tastatur.

Sådan gendanner du fabriksindstillingerne for din Nest × Yale-lås

Når din Nest × Yale-lås er fjernet fra din konto, kan du ikke længere gøre følgende med den:

• Oprette eller ændre adgangskoder med Nest-appen
  • Fjernlåse og fjernoplåse din dør med Nest-appen
  • Se den seneste rapporterede status for låsning eller oplåsning
  • Modtage notifikationer, f.eks. om lavt batteriniveau, udtrækning eller tilbagetrækning af rigellås og advarsler om manipulation af låsen
  • Tilpasse visse indstillinger for at aktivere eller deaktivere funktioner, f.eks. indstilling af tid for Automatisk lås
Nest Tag

Hvis du mister en Nest Tag-enhed, kan du fjerne den fra din konto ved at følge vejledningen for at sikre, at ingen andre kan bruge den til at deaktivere Nest Secure.

En Nest Tag-enhed kan også deaktiveres midlertidigt eller omfordeles til en anden, der også har adgang til dit Nest-hjem.

Gå til siden om, hvordan du deaktiverer din Nest Tag-enhed eller fjerner den fra din konto for at få flere oplysninger og en komplet vejledning.

Hvis du har fjernet Nest Guard før Tags

Hvis du fjerner Nest Guard, før du fjerner Tags på din konto, kan du altid finde Tags, som du aktuelt har tildelt dig selv eller andre:

1. På appens startskærm skal du trykke på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  2. Vælg Familie og gæster.
  3. Tryk på den person, hvis Tag, du vil se eller fjerne, og tryk derefter på vedkommendes Tag.

Nest-termostater

Sørg for at fjerne tilknytningen til din Google Nest-termostat fra din konto eller gendanne fabriksindstillingerne. Du behøver ikke gøre det i en bestemt rækkefølge.

Google Nest Hub Max

Når Nest Hub Max er fjernet fra din konto, kan den ikke længere genkende stemmekommandoer, afspille medier, vise påmindelser eller kalenderbegivenheder eller bruge det indbyggede Nest Cam. Alle Nest Cam-optagelser i din historik slettes. Gemte klip slettes ikke. Hvis du vil bruge enheden, skal du konfigurere den igen.

Works with Nest-produkt

Works with Nest-produkter vises ikke i Nest-appen og skal normalt styres via deres egen app. Du kan dog deaktivere forbindelsen til Nest-appen. Gå til Sådan fjerner du en Works with Nest-forbindelse for at få en detaljeret vejledning.