To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fjern et produkt fra din konto

Du skal fjerne produkter fra den app, de oprindeligt blev konfigureret i. Hvis du f.eks. først konfigurerede en termostat i Google Home-appen, skal du fjerne den fra Home-appen. Hvis du ikke kan fjerne produktet eller ikke kan finde det i den ene app, kan du tjekke den anden.

Fjern fra Nest-appen
  1. Log ind på Nest-appen.

2. Hvis du har et andet hjem, skal du trykke på menuen på appens startskærm. Vælg derefter hjemmet med det produkt, du vil fjerne.

3. På appens startskærm skal du trykke på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.

4. Tryk på det produkt, du vil fjerne.

5. Rul ned, og vælg Remove [product name] [Fjern [produktnavn].

6. Du bliver derefter bedt om at bekræfte dit valg.

7. Gendan fabriksindstillingerne på dit Nest-produkt. Vælg dit produkt nedenfor for at få oplysninger om gendannelse af fabriksindstillingerne.

Fjern fra Home-appen

Hvis du vil fjerne et Nest-produkt fra din konto i Home-appen, skal du gå til Fjern Google-enheder fra Google Home-appen.

Hvis du ikke vil bruge dit Nest-produkt igen, skal du sørge for at gendanne fabriksindstillingerne. Vælg dit Nest-produkt nedenfor for at få oplysninger om gendannelse af fabriksindstillingerne.

Vigtige ting, du skal vide, før du fjerner et produkt

Nest Protect

Selvom Nest Protect-enheden er fjernet fra din konto, vil den stadig aktivere en alarm, hvis den registrerer bestemte mængder røg eller kulilte. Nogle funktioner er dog begrænsede:

• Du får ikke notifikationer fra Nest Protect, når en alarm ringer.

• Du vil ikke længere kunne se den seneste rapporterede status for Nest Protect i Nest-appen.

• Du kan ikke ændre indstillingerne.

• Din Protect-enhed modtager ikke længere softwareopdateringer.

Hvis du senere føjer din Protect-enhed til appen igen, skal du først gendanne fabriksindstillingerne.

Nest-kameraer og -dørklokker

Vigtigt! Når du har fjernet kameraet, skal du vente med at frakoble det, til lysringen blinker blåt. Hvis du frakobler dit kamera før dette, skal du nulstille det for at få det til at fungere igen. Gå til siden om, hvordan du genstarter eller gendanner fabriksindstillingerne på et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke, hvis du vil have flere oplysninger.

• Hvis du fjerner et kamera fra din konto, slettes hele kameraets videohistorik permanent.

• Du kan opsige Nest Aware-abonnementet for dit kamera, selvom du allerede har fjernet dit kamera fra din konto.

Nest × Yale-lås

Selvom din Nest × Yale-lås er fjernet fra din konto i Nest-appen, kan du stadig låse og oplåse døren, men kun ved hjælp af adgangskoder, der tidligere er konfigureret med din konto. Du kan også bruge vridergrebet indenfor.

Vigtigt! Hvis du vil ændre indstillingerne for din Nest × Yale-lås, efter du har fjernet den fra din konto, skal du gendanne fabriksindstillingerne. Alle dine adgangskoder ryddes, og du kan derefter oprette adgangskoder ved hjælp af låsens nummertastatur

Gendan fabriksindstillingerne på Nest × Yale-låsen

Når din Nest × Yale-lås er fjernet fra din konto, kan du ikke længere gøre følgende med den:

• Oprette eller ændre adgangskoder med Nest-appen

• Fjernlåse og fjernoplåse din dør med Nest-appen

• Se den seneste rapporterede status for låsning eller oplåsning

• Modtage notifikationer, f.eks. om lavt batteriniveau, udtrækning eller tilbagetrækning af rigellås og advarsler om manipulation af låsen

• Tilpasse visse indstillinger for at aktivere eller deaktivere funktioner, f.eks. indstilling af tid for Automatisk lås

Nest-termostater

Sørg for at fjerne din Google Nest-termostat fra Google Home-appen eller gendanne fabriksindstillingerne. Du behøver ikke gøre det i en bestemt rækkefølge.

Google Nest Hub Max

Når Nest Hub Max er fjernet fra din konto, kan den ikke længere genkende stemmekommandoer, afspille medier, vise påmindelser eller kalenderbegivenheder eller bruge det indbyggede Nest Cam. Alle Nest Cam-optagelser i din historik slettes. Gemte klip slettes ikke. Hvis du vil bruge enheden, skal du konfigurere den igen.