To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De Nest-thermostaat en de Heat Link koppelen

De Google Nest Learning Thermostat is standaard gekoppeld met de Heat Link. Als je een Google Nest Thermostat E hebt, scan je de QR-code van de Heat Link en volg je de instructies op het scherm om de thermostaat en de Heat Link te koppelen. Als het scherm van de Nest-thermostaat of de Heat Link is vervangen, kun je hem opnieuw koppelen.

Koppelen tijdens de installatie

De installatie en koppeling van de Heat Link kan verschillen, afhankelijk van de Nest-thermostaat die je hebt.

Installatie van de Nest Thermostat E

De Heat Link van de Nest Thermostat E wordt meestal op dezelfde plek geplaatst als je oude thermostaat. Je krijgt via de app instructies over hoe je de Heat Link installeert met de bedrading van je huidige thermostaat.

Je thermostaat installeren

Tijdens de installatie geeft de app aan wanneer je de QR-code op zowel de Nest Thermostat E als de Heat Link moet scannen. Volg de instructies in de app om de thermostaat en de Heat Link te koppelen.

Installatie van de Nest Learning Thermostat

Een gekwalificeerde professional inhuren

De installatie moet worden uitgevoerd door een Nest Pro-installateur. Wij hebben een lijst samengesteld met gekwalificeerde installateurs om je te helpen. Deze professionals zijn getraind om de Nest-thermostaat te installeren en kunnen je advies geven over waar je thermostaat het beste kan worden geïnstalleerd, zodat hij optimale prestaties levert.

Een Nest Pro-installateur bij jou in de buurt vinden

Opmerking: Nest Pro's vormen een netwerk van onafhankelijke bedrijven of aannemers die geen dienstverband bij Nest hebben.

De Nest Learning Thermostat en de Heat Link zijn al gekoppeld en kunnen meteen worden geïnstalleerd, dus je hoeft je in dat geval geen zorgen te maken over de koppeling. Tijdens de eerste installatie en configuratie checkt de Nest-thermostaat automatisch de draadloze verbinding met de Heat Link. Hij bekijkt ook de bedrading als je de draden van je oude thermostaat op de basis van de Nest-thermostaat hebt aangesloten.

Een vervangend scherm of een vervangende Heat Link koppelen

Nest Thermostat E

Een vervangende Heat Link E koppelen

1. Verwijder de kap van je oude Heat Link en maak een foto van de bedrading.
  2. Maak de installatie van je oude Heat Link ongedaan en verwijder je oude Heat Link uit de app.
  3. Verwijder de kap van de nieuwe Heat Link zodat je de QR-code op het batterijgedeelte kunt bekijken.
  4. Ga in de app naar Instellingen Icoon van Nest-instellingen en dan Product toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm om de QR-code te scannen, de nieuwe Heat Link toe te voegen aan de app en de nieuwe Heat Link aan de muur te monteren.

Een vervangend Nest Thermostat E-scherm koppelen

Als het scherm van je Nest Thermostat E is vervangen, moet het nieuwe scherm worden verbonden met de app.

1. Verwijder je oude Nest Thermostat E-scherm uit de app.
  2. Ga naar Instellingen Icoon van Nest-instellingen en dan Product toevoegen en volg de instructies op het scherm om hem in te stellen.

Nest Learning Thermostat

Een vervangende Heat Link koppelen

Je kunt op de thermostaat een H71-foutcode krijgen als de Heat Link geen verbinding kan maken met de thermostaat. Als je een vervangende Heat Link hebt gekregen van Google Support, volg je de onderstaande instructies om de nieuwe Heat Link te installeren en te koppelen aan je thermostaat.

1. We raden je aan de Heat Link te laten installeren door een professionele installateur, maar je kunt ook de installatiehandleiding downloaden voor gedetailleerde instructies. Zodra de Heat Link goed is geïnstalleerd, kun je je richten op de foutcode.
  2. Selecteer Heat Link vervangen op het scherm met de H71-foutcode op je thermostaat.
  3. Wacht tot het lampje op de Heat Link blauw knippert en selecteer Doorgaan.
  4. Geef de koppelingscode op en tik op Verbinden. Je vindt de 6-cijferige code op de onderkant van de Heat Link.
  5. Als je een foutcode op de thermostaat ziet, bekijk je ons artikel over foutcodes van de thermostaat voor stappen om het probleem op te lossen.

Een vervangend Nest Learning Thermostat-scherm koppelen

Als het scherm van je Nest Learning Thermostat is vervangen, moet het nieuwe scherm worden verbonden met de app.

1. Verwijder je oude Nest Learning Thermostat-scherm uit de app.
  2. Ga naar Instellingen Icoon van Nest-instellingen en dan Product toevoegen en volg de instructies om het product aan de app toe te voegen.
  3. Geef de koppelingscode van de Heat Link op in het thermostaatscherm als daarom wordt gevraagd.

Een Heat Link koppelen die is teruggezet op de fabrieksinstellingen

Voor sommige stappen voor probleemoplossing moet je misschien de Heat Link terugzetten op de fabrieksinstellingen. Afhankelijk van de Nest-thermostaat die je hebt, kan deze automatisch opnieuw verbinding maken of moet je hem opnieuw toevoegen in de app. Selecteer je thermostaat hieronder voor meer informatie.

Nest Thermostat E

Nadat je de Heat Link E hebt teruggezet op de fabrieksinstellingen, moet je de Heat Link weer toevoegen aan de app. Volg de instructies in De Heat Link terugzetten op de fabrieksinstellingen.

Nest Learning Thermostat

Normaal gesproken maakt de Heat Link automatisch opnieuw verbinding met de Nest-thermostaat nadat je de Heat Link hebt teruggezet op de fabrieksinstellingen. Wacht even en check vervolgens je thermostaat om dit te bevestigen.

• Als er op de thermostaat om een koppelingscode wordt gevraagd, vind je deze 6-cijferige code op de onderkant van de Heat Link.
  • Als je een foutcode op de thermostaat ziet, bekijk je ons artikel over foutcodes van de thermostaat voor stappen om het probleem op te lossen.

Verbindingsproblemen oplossen

Als de Nest-thermostaat een bericht toont waarin wordt aangegeven dat de Heat Link niet is verbonden of als het lampje van de Heat Link continu geel is of geel knippert, bekijk je het volgende artikel:

Foutcodes van de Nest-thermostaat oplossen