To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Historik över programvaruuppdateringar för Nest Protect

Den här artikeln innehåller historiken över programvaruuppdateringar för Nest Protect, inklusive datum för varje ny version och en sammanfattning över nyheter, ändringar och förbättringar.

Nest Protect laddar ned den senaste programvaruuppdateringen automatiskt om den är ansluten till internet. Du behöver inte göra någonting.

Programvaruuppdateringar distribueras i etapper och det tar vanligtvis några veckor tills alla Nest Protect-enheter har fått uppdateringen. Lanseringen sker gradvis för att säkerställa en smidig process för alla kunder. Om listan nedan innehåller en ny uppdatering som du inte har fått än på din Nest Protect bör enheten uppdateras automatiskt med tiden.

Nest Protect kommer fortfarande att varna dig vid nödfall eller skicka en Heads-Up-varning även om den inte är ansluten till internet och har en äldre programvaruversion.

Programvaran för Nest Protect testas av oberoende certifieringsorgan för att säkerställa att den uppfyller certifieringsstandarderna i de länder som den säljs i.

Historik över programvaruuppdateringar

Version 3.4.x – publicerades i augusti–november 2022 för 2:a generationens Nest Protect

• Felkorrigeringar och förbättringar

Version 3.4 (kallad 3.4rc4) – publicerades den 15 januari 2016 för 2:a generationens Nest Protect

• Felkorrigeringar och förbättringar

Version 3.3 (kallad 3.3rc6) – publicerades den 10 september 2020 för andra generationens Nest Protect

• Uppdaterad röst på alla språk för att matcha assistenten
  • Felkorrigeringar och förbättringar för att uppfylla de senaste certifieringsstandarderna i Nya Zeeland och Australien

Läs mer om Nest Protects lampor och ljud

Version 3.1.4 (kallad 3.1.4rc3) – publicerades den 12 februari 2018 för 1:a och 2:a generationens Nest Protect

• Felkorrigeringar och förbättringar

Version 3.1 (kallad 3.1rc9) – publicerades den 13 juli 2016 för första och andra generationens Nest Protect

Alla Nest Protect-enheter förväntas få den här uppdateringen inom några veckor efter att den släpps.

• Förbättringar för Nightly Promise på första generationens Nest Protect
  • Felkorrigeringar och förbättringar

Version 3.0.3 (kallad 3.0.3rc5) – publicerades den 15 januari 2016 för andra generationens Nest Protect

• Felkorrigeringar och förbättringar

Version 3.0.2 (kallad 3.0.2rc4) – publicerades den 12 november 2015 för andra generationens Nest Protect

Alla andra generationens Nest Protect-enheter förväntas få den här uppdateringen senast den 20 november 2015.

• Felkorrigeringar och förbättringar

Version 3.0 (kallad 3.0rc16) – publicerades den 23 juni 2015 för andra generationens Nest Protect

Endast för andra generationens Nest Protect:

För alla Nest Protect-enheter:

Uppdatera till den senaste versionen av Nest-appen för att få de senaste funktionerna för Nest Protect.

Historik över programvaruuppdateringar för Nest-appen för Android
Historik över programvaruuppdateringar för Nest-appen för iOS

Version 2.0 (kallad 2.0rc5) – publicerades den 4 september 2014

Version 1.0.2 (kallad 1.0.2rc3) – publicerades den 17 juni 2014

• Felkorrigeringar
  • Känslighetsnivån för rökdetektering som godkänts av Underwriter’s Laboratories: (% partikeltäthet per fot) 1,89 ± 0,72

Version 1.0 (kallad 1.0rc12) – publicerades den 19 november 2013

• Publicerades ursprungligen
  • Uppdatera känslighetsnivåerna för rökdetekering till: (% partikeltäthet per fot) 1,89 ± 0,72. Uppfyller säkerhetsstandarden UL 217
  • Känslighetsnivån för rökdetektering som godkänts av Underwriters Laboratories: (% partikeltäthet per fot) 1,89 ± 0,72

Obs! Med varje ny programvaruversion finjusterar Nest Protect röksensorns känslighet för rök. Känslighetsnivåer för rökdetektering och mätningar av partikeltäthet anges till brandsäkerhetspersonal och byggnadsinspektörer så att de kan bekräfta att lokala föreskrifter efterföljs.

Läs mer om certifieringen för Nest Protect