To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Oppdateringslogg for Nest Protect-programvare

Denne artikkelen er oppdateringsloggen for Nest Protect-programvaren, inkludert datoene for hver nye utgivelse, sammendrag av hva som er nytt, endringer og forbedringer.

Nest Protect-enheten din laster automatisk ned den nyeste programvaren hvis den er koblet til internett. Du trenger ikke å gjøre noe.

Programvareoppdateringer lanseres gradvis, og det tar vanligvis noen uker før alle Nest Protect-enheter har mottatt dem. Lanseringen utføres gradvis for å sikre at prosessen går knirkefritt for alle kunder. Hvis du ser at en ny oppdatering er ført opp nedenfor, men ikke er på Nest Protect-enheten din ennå, skal den oppdateres automatisk.

Nest Protect-enheten advarer deg fortsatt i nødssituasjoner eller om Heads-Up-varsler, selv om den har eldre programvare og ikke er koblet til internett.

Nest Protect-programvaren testes av uavhengige sertifiseringsorganer for å sikre at den oppfyller gjeldende sertifiseringsstandarder i landene der den selges.

Logg over programvareoppdateringer

Versjon 3.4.x – utgitt fra august til november 2022 for Nest Protect (2. generasjon)

• Feilrettinger og forbedringer

Versjon 3.4 (med navnet 3.4rc4) – utgitt 25. januar 2021 for Nest Protect (2. generasjon)

• Feilrettinger og forbedringer

Versjon 3.3 (med navnet 3.3rc6) – utgitt 10. september 2020 for Nest Protect (2. generasjon)

• Oppdatert tale på alle språk for å samsvare med assistenten
  • Feilrettinger og forbedringer for å oppfylle de nyeste sertifiseringsstandardene i New Zealand og Australia

Finn ut mer om Nest Protect-lys og -lyder

Versjon 3.1.4 (med navnet 3.1.4rc3) – utgitt 12. februar 2018 for Nest Protect (1. og 2. generasjon)

• Feilrettinger og forbedringer

Versjon 3.1 (med navn 3.1rc9) – utgitt 13. juli 2016 for 1. og 2. generasjons Nest Protect

Alle Nest Protect-enheter forventes å motta denne oppdateringen innen noen uker etter utgivelse.

• Nightly Promise-forbedringer på 1. generasjons Nest Protect
  • Feilrettinger og forbedringer

Versjon 3.0.3 (med navn 3.0.3rc5) – utgitt 15. januar 2016 for 2. generasjons Nest Protect

• Feilrettinger og forbedringer

Versjon 3.0.2 (med navn 3.0.2rc4) – utgitt 12. november 2015 for 2. generasjons Nest Protect

Alle 2. generasjons Nest Protect-enheter forventes å motta denne oppdateringen innen 20. november 2015.

• Feilrettinger og forbedringer

Versjon 3.0 (med navn 3.0rc16) – utgitt 23. juni 2015 for 2. generasjons Nest Protect

Bare for 2. generasjons Nest Protect:

For alle Nest Protect-enheter:

For å få tilgang til de nye programvarefunksjonene på Nest Protect må du oppgradere til den nyeste versjonen av Nest-appen.

Logg over programvareoppdateringer for Nest-appen for Android
Logg over programvareoppdateringer for Nest-appen for iOS

Versjon 2.0 (med navnet 2.0rc5) – utgitt 4. september 2014

Version 1.0.2 (med navn 1.0.2rc3) – utgitt 17. juni 2014

• Feilrettinger
  • Røykfølsomhetsnivå godkjent av Underwriters Laboratories: (% / fot formørkelse) 1,89 ± 0,72

Versjon 1.0 (med navn 1.0rc12) – utgitt 19. november 2013

• Original utgave
  • Oppdater røykfølsomhetsnivåer til: (% / fot formørkelse) 1,89 ± 0,72. Oppfyller UL 217-kravene
  • Røykfølsomhetsnivå godkjent av Underwriters Laboratories: (% / fot formørkelse) 1,89 ± 0,72

Merk: Med hver programvareversjon kan Nest Protect finjustere følsomheten til røyksensoren. Røykfølsomhetsnivåer og formørkelsesmål er ført opp, slik at brannsikkerhetseksperter og bygningsinspektører kan bekrefte overholdelse av lokale forskrifter.

Finn ut mer om sertifiseringen for Nest Protect