Geschiedenis van de software-updates van Nest Protect

Dit artikel bevat een overzicht van de veranderingen en verbeteringen in de software-updates van de Google Nest Protect.

Als je Nest Protect is verbonden met internet, downloadt hij automatisch de nieuwste software en hoef je verder niets te doen. Is je Nest Protect niet verbonden met internet en gebruik je een oudere versie van de software? Geen probleem. De Nest Protect waarschuwt je nog steeds tijdens een noodsituatie en geeft ook nog altijd een Let op-waarschuwing als dat nodig is.

Als er een nieuwe software-update is, duurt het meestal een paar weken voordat alle Nest Protects die met wifi zijn verbonden, de update hebben ontvangen. Dit wordt opzettelijk gedaan om het updaten zo soepel mogelijk te laten verlopen voor al onze gebruikers. Als hieronder een nieuwe update staat vermeld die nog niet op je Nest Protect is geïnstalleerd, wacht dan rustig af. We doen ons best om iedereen in een verantwoord tempo van de nieuwste softwareversie te voorzien.

De Nest Protect-software wordt getest door Underwriters Laboratories, de California State Fire Marshal en andere onafhankelijke certificeringsinstanties, en voldoet aan de certificeringsnormen van de landen waarin deze wordt verkocht.

Versie 3.1.4 (volledige naam 3.1.4rc3): uitgebracht op 12 februari 2018 voor de 1e en 2e generatie Nest Protect

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 3.1 (volledige naam 3.1rc9): uitgebracht op 13 juli 2016 voor de 1e en 2e generatie Nest Protect

De verwachting is dat alle Nest Protects deze update binnen een paar weken na de release ontvangen.

• Verbeteringen in Nachtwacht voor de 1e generatie Nest Protect
  • Bugfixes en verbeteringen

Versie 3.0.3 (volledige naam 3.0.3rc5): uitgebracht op 15 januari 2016 voor de 2e generatie Nest Protect

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 3.0.2 (volledige naam 3.0.2rc4): uitgebracht op 12 november 2015 voor de 2e generatie Nest Protect

De verwachting is dat alle 2e generatie Nest Protects deze update op 20 november 2015 hebben ontvangen.

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 3.0 (volledige naam 3.0rc16): uitgebracht op 23 juni 2015 voor de 2e generatie Nest Protect

Er wordt gewerkt aan versie 3.0 voor de 1e generatie Nest Protect, maar er is nog geen releasedatum vastgesteld.

Alleen voor de 2e generatie Nest Protects:

Voor alle Nest Protects:

Upgrade naar de nieuwste versie van de Nest-app om toegang te krijgen tot alle nieuwe softwarefuncties van de Nest Protect.

Versie 2.0 (volledige naam 2.0rc5): uitgebracht op 4 september 2014

Versie 1.0.2 (volledige naam 1.0.2rc3): uitgebracht op 17 juni 2014

• Bugfixes.
  • Rookgevoeligheidsniveau goedgekeurd door Underwriters Laboratories: 1,89 ± 0,72 (%/ft verduistering)

Versie 1.0 (volledige naam 1.0rc12): uitgebracht op 19 november 2013

• Oorspronkelijke release
  • Rookgevoeligheidsniveau verhoogd naar 1,89 ± 0,72 (%/ft verduistering); voldoet aan de veiligheidsnormen van UL 217
  • Rookgevoeligheidsniveau goedgekeurd door Underwriters Laboratories: 1,89 ± 0,72 (%/ft verduistering)

Opmerking: Met elke softwareversie kan de Nest Protect de gevoeligheid van de rooksensor optimaliseren. De rookgevoeligheidsniveaus en verduisteringswaarden zijn bedoeld voor brandveiligheidsexperts en bouwinspecteurs, zodat zij kunnen controleren of de Nest Protect aan de plaatselijke vereisten voldoet.

Meer informatie over de certificering van Nest Protect >