To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Historik for softwareopdateringer til Nest Protect

Denne artikel giver et overblik over historikken for softwareopdateringer til Nest Protect, bl.a. datoerne for hver ny udgivelse og et overblik over nyheder, ændringer og forbedringer.

Din Nest Protect-enhed downloader automatisk den nyeste software, hvis enheden har forbindelse til internettet. Du behøver ikke at foretage dig noget.

Softwareopdateringer udgives gradvist, og det tager normalt et par uger, før de er udrullet til alle Nest Protect-enheder. Det er en gradvis udrulning for at sikre, at processen forløber problemfrit for alle vores kunder. Hvis du kan se en ny opdatering nedenfor, som endnu ikke er udrullet på din Nest Protect-enhed, behøver du ikke at foretage dig noget, da enheden opdateres automatisk.

Din Nest Protect-enhed advarer dig stadig i tilfælde af en nødsituation og giver dig stadig en Heads Up-underretning, også selvom enheden ikke har forbindelse til internettet eller anvender en ældre version.

Din Nest Protect-software testes af uafhængige certificeringsinstanser for at sikre, at softwaren overholder de gældende certificeringsstandarder i de lande, hvor den sælges.

Historik for softwareopdatering

Version 3.4.x – udgivet fra august til november 2022 til Nest Protect (2. generation)

• Fejlrettelser og forbedringer

Version 3.4 (kaldet 3.4rc4) – udgivet 25. januar 2021 til Nest Protect (2. generation)

• Fejlrettelser og forbedringer

Version 3.3 (kaldet 3.3rc6) – udgivet 10. september 2020 til Nest Protect (2. generation)

• Stemmen er opdateret på alle sprog for at stemme overens med Google Assistent
  • Fejlrettelser og forbedringer for at overholde de seneste certificeringsstandarder for New Zealand og Australien

Få flere oplysninger om Nest Protect-enhedens lamper og lyde.

Version 3.1.4 (kaldet 3.1.4rc3) – udgivet 12. februar 2018 til Nest Protect (1. og 2. generation)

• Fejlrettelser og forbedringer

Version 3.1 (kaldet 3.1rc9) – udgivet 13. juli 2016 til Nest Protect (1. og 2. generation)

Alle Nest Protect-enheder forventes at modtage denne opdatering inden for nogle få uger efter udgivelsen.

• Forbedringer af Nightly Promise til Nest Protect (1. generation)
  • Fejlrettelser og forbedringer

Version 3.0.3 (kaldet 3.0.3rc5) – udgivet 15. januar 2016 til Nest Protect (2. generation)

• Fejlrettelser og forbedringer

Version 3.0.2 (kaldet 3.0.2rc4) – udgivet 12. november 2015 til Nest Protect (2. generation)

Alle Nest Protect-enheder (2. generation) forventes at modtage opdateringen inden 20. november 2015.

• Fejlrettelser og forbedringer

Version 3.0 (kaldet 3.0rc16) – udgivet 23. juni 2015 til Nest Protect (2. generation)

Kun tilgængelig til Nest Protect (2. generation):

For alle Nest Protect-enheder:

Du kan få adgang til alle nye softwarefunktioner til Nest Protect-enheder ved at opgradere til den seneste version af Nest-appen.

Historik for softwareopdateringer til Nest-appen til Android
Historik for softwareopdateringer til Nest-appen til iOS

Version 2.0 (kaldet 2.0rc5) – udgivet 4. september 2014

Version 1.0.2 (kaldet 1.0.2rc3) – udgivet 17. juni 2014

• Fejlrettelser
  • Røgfølsomhedsniveauet er godkendt af Underwriters Laboratories: (%/ft røgtæthed) 1,89 ± 0,72

Version 1.0 (kaldet 1.0rc12) – udgivet 19. november 2013

• Oprindelig udgivelse
  • Opdatering af røgfølsomhedsniveau til: (%/ft røgtæthed) 1,89 ± 0,72. Overholder UL 217-kravene
  • Røgfølsomhedsniveauet er godkendt af Underwriters Laboratories: (%/ft røgtæthed) 1,89 ± 0,72

Bemærk! I alle softwareversioner til Nest Protect-enheder kan røgsensorens følsomhed finjusteres. Røgfølsomhedsniveauerne og målinger af røgtæthed er angivet til brug for brandfolk og bygningsinspektører til bekræftelse af, at lokale regler overholdes.

Få flere oplysninger om certificering af Nest Protect