Få flere oplysninger om, hvordan Google Nest-produkter fungerer sammen

Google Nest-produkter er designet til at fungere sammen. De kan tale med hinanden og reagere på ting, der sker i dit hjem. Hvis et af dine Nest-produkter bemærker noget vigtigt, kan dine andre produkter hjælpe hinanden med at reagere på den rigtige måde. Hvis en Google Nest Protect f.eks. registrerer røg, kan en Google Nest-termostat vise en underretning med de korrekte indstillinger.

Du skal installere Nest-appen eller Google Home-appen for at få underretninger, administrere dine produkter og bruge telefonens placering til bestemte funktioner.

Vær opmærksom på, at de funktioner, der er angivet nedenfor, kræver en aktiv Wi-Fi-forbindelse på tidspunktet for hændelsen (f.eks. høje røgniveauer) og afhænger af, at dine Nest-produkter er del af det samme hjem og er på den samme konto i Nest-appen eller det samme hjem i Google Home-appen. Hvis du har et andet hjem på din konto eller mere end én konto, påvirker Nest-produkterne på den ene konto ikke produkternes adfærd på den anden konto.

Når Protect registrerer røg eller kulilte (CO)

Med Trådløs sammenkobling kan alle andre Protect-enheder i dit hjem udsende den samme alarm, når én af Nest Protect-enhederne registrerer alarmerende røg- eller kulilteniveauer.

Derudover kan Protect fortælle andre produkter i dit hjem om nødalarmer og få disse produkter til at reagere på nyttige måder.

Ansvarsfraskrivelse: I Australien lyser lysringen muligvis kun op på den Protect-enhed, der registrerer røg eller kulilte, men den sammenkoblede Protect-enhed vil stadig afgive en alarm.

Hvad andre Nest-produkter kan gøre, når Nest Protect registrerer røg eller kulilte

Nødsituation med røg

Nødsituation med kulilte

Google Nest-termostater

• Vise en underretning.

Google Nest-kameraer, som du konfigurerer i Nest-appen

• Automatisk aktivering og påbegyndelse af videostreaming i Protect-underretningen på din telefon eller tablet. Tryk på videoen for at skifte til livefeedet fra dit kamera.
  • Optage et nødklip – også hvis du ikke har et Google Nest Aware-abonnement.
    Bemærk! Nødklipoptagelse er som standard deaktiveret. Hvis du vil aktivere det, skal du på Nest-appens startskærm vælge Protect efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Works with Protect.

Andre Nest Protect-enheder

• Afspille den samme Emergency Alarm og fortælle dig, hvor røgen er registreret.
  • Afspille den samme Emergency Alarm og fortælle dig, hvor kulilten er registreret.

Når Nest Secure udsender en alarm

Bevægelser i dit hjem og døre eller vinduer kan udløse Secures alarm. Når det sker, kan andre Nest-produkter også deltage og holde dig informeret.

Nest-kameraer, som du konfigurerer i Nest-appen

Mens sikkerhedsalarmen lyder, kan dit kamera automatisk tænde selv og begynde at streame video – selv hvis det er indstillet til at være slukket. Du modtager en notifikation og et øjebliksbillede på din telefon. Brug notifikationen til hurtigt at åbne kameraets livevideostream i Nest-appen. Hvis du har et Nest Aware-abonnement, gemmes optagelserne af begivenheden i skyen og markeres i kameraets Sightline.

Denne funktion er ikke tilgængelig på kameraer, du konfigurerer i Home-appen.

Bemærk! Optagelse af sikkerhedsklip er som standard slået fra. Hvis du vil aktivere det, skal du på Nest-appens startskærm vælge Guard efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Works with Security.

Hvis du har flere produkter i samme rum, skal du sørge for at give dem det samme placeringsnavn. Du kan ændre hvert produkts placeringsnavn i menuen Indstillinger ikon for Nest-indstillinger i appen.

Når du låser Nest x Yale-låsen op

Når du låser din Google Nest × Yale-lås op, kan den automatisk deaktivere Secure på samme tid. Du skal aktivere denne indstilling i Nest-appen. Du kan få flere oplysninger i følgende artikel:

Se, hvordan du ændrer indstillingerne for Nest × Yale-låsen

Bemærk! Når du låser Nest × Yale-låsen, bliver Nest Secure ikke automatisk aktiveret. Du skal aktivere Secure separat, da der kan være tilfælde, hvor du vil låse din dør uden at aktivere systemet.

Når nogen ringer på din Google Nest-dørklokke

• Google Nest- og Home-højttalere og -skærme kan automatisk afspille lyd fra din Nest Doorbell og gøre opmærksom på, at der er gæster.
  • Med en Nest-skærm kan du se din Nest Doorbells livevideostream på skærmen og tale med besøgende.
  • Hvis du abonnerer på Nest Aware, annoncerer din Nest Doorbell den besøgendes navn, hvis vedkommende er i samlingen af kendte ansigter.

Nest-produkter, der har de samme indstillinger

Secure og Nest × Yale-lås

Secure og Nest × Yale-låsen hjælper begge med at forhindre ubudne gæster i hjemmet. Vi ville også gerne gøre dem nemme at bruge. Her er nogle områder, hvor de to produkter samarbejder:

• Secure og Nest × Yale-låsen bruger den samme adgangskode, så hvert medlem af hjemmet kun skal huske én personlig adgangskode, ikke to.
  • Når du låser din dør op, kan Secure automatisk deaktivere på samme tid. Du kan vælge at aktivere eller deaktivere denne funktion i Nest-appen.
  • Når du angiver en tidsplan for adgang for en person, gælder den for både Nest × Yale-låsen og Secure.
  • Sikkerhedshistorikken viser, hvornår du har deaktiveret din Secure med Nest × Yale-låsen.

Gamle og nye produkter fungerer sammen

Du behøver ikke at opgradere dine ældre produkter for at få dem til at fungere sammen med et nyere produkt, da de fungerer sammen uden problemer. Selv om første generation af Protect-røgalarmer f.eks. ikke har alle funktionerne fra anden generation, kommunikerer de alle for at underrette dig, når der registreres røg eller kulilte, og sætte alarmen i gang, hvis det er nødvendigt. Det samme gælder for Nest-termostater og -kameraer. Du kan få Nest Learning Thermostats (1., 2. og 3. generation) til at styre dit multizonesystem sammen i det samme hjem.

Ældre produkter, som du konfigurerer med Nest-appen, fungerer problemfrit sammen med nyere produkter, som du konfigurerer med Home-appen. Vi fortsætter også med at tilføje understøttelse af ældre produkter i Home-appen.

Registrering af tilstedeværelse hjælper produkterne med at samarbejde

Når du aktiverer registrering af tilstedeværelse i Home-appen eller i Nest-appen, kan sensorer i dine produkter hjælpe med at finde ud af, hvornår du har forladt hjemmet eller er kommet hjem igen. Det kan gøre de enkelte enheder bedre til at foretage den rigtige handling på det rigtige tidspunkt. Hvis du f.eks. har en termostat, kan dens tilstedeværelsessensorer hjælpe dit system med at fastslå, om der er nogen til stede. På den måde kan alle dine andre Nest-produkter automatisk udføre den rigtige handling, ud fra hvor folk befinder sig.