To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Bliv fortrolig med Emergency Shutoff

Når Google Nest Protect registrerer farlige mængder kulilte (CO), kan Nest-termostaten automatisk slukke dit varmesystem for at hjælpe med at beskytte dit hjem og dem, der befinder sig i det.

Emergency Shutoff giver Nest Protect mulighed for at underrette din Nest-termostat om, at der er opstået en nødsituation i dit hjem. Under en Emergency Alarm, der er forårsaget af kulilte, slukker Nest-termostaten af sikkerhedsmæssige årsager dit varmesystem, hvis det bruger fossilt brændstof (f.eks. gas eller olie).

Du skal bruge følgende for at benytte Emergency Shutoff

Emergency Shutoff er baseret på den type system, du har angivet under konfigurationen af termostaten. Når der registreres farlige mængder kulilte, slukkes der kun for systemer, der bruger gas, olie eller andet fossilt brændstof. Hvis du har et elektrisk system eller en anden type system, kan du ikke se funktionen i Nest-appen eller på Nest-termostaten.

Vigtigt! Emergency Shutoff kræver en aktiv konto i Nest-appen, som har både Nest Protect og Nest Learning Thermostat. Funktionen kræver også, at dit hjem har en fungerende internettjeneste og Wi-Fi-forbindelse til både Nest Protect og Nest Learning Thermostat. Signalet videresendes over internettet og virker kun, hvis internettet og Wi-Fi-netværket i dit hjem fungerer.

Sådan får du adgang til Nest Protect med appen

Når opvarmning genaktiveres efter en nødsituation

Efter din Nest Protect har registreret, at en nødsituation med kulilte er overstået, og luften i dit hjem ikke længere er farlig, kommunikerer Nest Protect med din Nest-termostat. Du skal genaktivere opvarmning manuelt. Kontakt en tekniker for at fastlægge, hvad der forårsagede nødsituationen med kulilte.

Hvad du skal gøre, hvis der registreres kulilte i dit hjem

Vigtigt! Da Nest ikke har mulighed for at tjekke, om din vandvarmer var årsagen til din Emergency Alarm om kulilte, er det ikke nok kun at bruge denne funktion. Kontakt en tekniker for at fastlægge, hvad der forårsagede kulilteudslippet. Selvom Emergency Shutoff slukker dit system, skal du stadig forlade hjemmet med det samme og undgå at gå ind i det igen, før alarmen er stoppet, eller beredskabet er dukket op. Hvis du bliver ved med at blive advaret om farlige mængder kulilte, kan du undersøge årsagen til dette ved at kontakte en tekniker.

Få flere oplysninger om kulilte i dit hjem

Din termostat sørger for at anvende dine sikre temperaturer selv under en nødsituation med kulilte. Det vil sige, at hvis temperaturen i dit hjem falder tilstrækkeligt meget under en Emergency Alarm, tilsidesætter Nest-termostaten Emergency Shutoff og genstarter opvarmningen for at hjælpe med at undgå, at rørene sprænger. Da Emergency Shutoff og Sikre temperaturer fungerer sammen, skal du sørge for, at dine sikre temperaturer er aktiveret og indstillet til dine ønskede temperaturer.

Bemærk! Hvis dit Wi-Fi-netværk går ned, før en alarm starter, kan Nest Protect ikke aktivere Emergency Shutoff eller kommunikere til din Nest-termostat, at en nødsituation er overstået, før netværket i dit hjem fungerer igen. Dine Nest Protect-enheder vil stadig prøve at kommunikere med hinanden. Denne kommunikation foregår ikke via Wi-Fi-netværket i dit hjem. Gå til Nest Weave for at få flere oplysninger.

Aktivér eller deaktiver Emergency Shutoff

Emergency Shutoff er som standard slået TIL. Du kan justere Emergency Shutoff med Nest-appen eller på Nest-termostaten.

Med Nest-appen

1. Åbn Nest-appen.
  2. Tryk på din Nest Protect-enhed.
  3. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  4. Tryk på Works with Protect.
  5. Her kan du aktivere eller deaktivere Emergency Shutoff for kuliltealarmer.

På Nest-termostaten

1. Gå til Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  2. Vælg Nest Protect.
  3. Vælg Ja for at aktivere denne funktion eller Nej for at deaktivere den.
  4. Vælg Udfør.

Bemærk! Du skal have føjet en Nest Protect-enhed til din konto i appen for at få vist denne valgmulighed i indstillingsmenuen.

Emergency Shutoff deaktiveres, når dit hjem enten manuelt eller automatisk indstilles til Ikke hjemme. Dette har til formål at forhindre skader som følge af ekstreme temperaturer, når ingen er hjemme til at deaktivere en falsk alarm.