Aan de slag met de Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder

Hier vind je enkele artikelen om je op weg te helpen met de Nest Protect. Er is ook een link naar de downloadversie van de Gebruikershandleiding die wordt geleverd bij de rook- en koolmonoxidemelder.

De artikelen bevatten instructies voor het installeren en instellen van de Nest Protect, informatie over de betekenis van de lampjes en geluiden, en aanwijzingen voor het wijzigen van de instellingen.

Downloadversies van documenten meegeleverd met de Nest Protect

De Nest Protect wordt geleverd met een papieren Gebruikershandleiding, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. Lees de Gebruikershandleiding voordat je de Nest Protect installeert.

Als je niet zeker weet welke generatie en welk type Nest Protect je hebt, raadpleeg je dit artikel:

Hoe kan ik zien welke Nest Protect ik heb? >

2e generatie Nest Protect

1e generatie Nest Protect

Opmerking: Deze handleidingen kunnen direct in de browser worden geopend. Lukt het niet om ze te openen, dan moet je mogelijk een pdf-lezer downloaden en installeren, bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader.

De Nest Protect instellen en installeren

Lees hoe je de Nest Protect aan je Nest-account toevoegt en installeert.

Basisbeginselen van de Nest Protect

Meer informatie over de werking van de Nest Protect

Een paar zaken worden automatisch door de Nest Protect op de achtergrond geregeld. Zo voert hij bijvoorbeeld een zelftest uit om de batterijen en sensoren te controleren, of een geluidscheck (2e generatie) om zijn luidsprekers, sirene en lichtring te controleren.

Voer zelf ook minstens eenmaal per maand een veiligheidscontrole uit om te checken of de Nest Protects goed werken.

Problemen met de Nest Protect oplossen

In deze artikelen wordt uitgelegd wat je moet doen als je foutcodes ontvangt of als er problemen zijn met de wifi-verbinding. Je vindt er ook informatie over het vervangen van de batterijen en het schoonmaken van de rook- en koolmonoxidemelder.