De gesproken taal van de Nest Protect wijzigen

Afhankelijk van waar je de Google Nest Protect hebt gekocht, zijn er standaard een of meer talen op geïnstalleerd. Dit zijn de talen die hij spreekt tijdens het instellen en wanneer hij een Let op-melding of een Noodalarm laat horen. Je kunt de gesproken taal van de Nest Protect wijzigen met de Nest-app.

Beschikbare talen

Land

Vooraf geïnstalleerde talen

Verenigde Staten

Engels
Spaans (VS)

Canada

Engels
Frans (CA)

Verenigd Koninkrijk
Ierland

Engels (VK)

Frankrijk
België
Nederland

Frans
Nederlands

Duitsland
Oostenrijk

Duits
Frans

Beschikbare talen nadat de Nest Protect is ingesteld

• Engels
  • Engels (VK)
  • Frans
  • Frans (CA)
  • Nederlands
  • Duits
  • Italiaans
  • Spaans
  • Spaans (VS)

De gesproken taal van de Nest Protect wijzigen

De gesproken taal van de Nest Protect wijzigen >
  1. Tik op het pictogram Instellingen Pictogram van Nest-instellingen.
  2. Scroll omlaag en tik op de Nest Protect waarvan je de taal wilt wijzigen.
  3. Tik op Gesproken taal.

Opmerking: Mogelijk moet je maximaal 24 uur wachten tot de Protect contact maakt met de Nest-service voordat de optie om de taal te wijzigen wordt weergegeven.

4. Selecteer de taal die je wilt gebruiken.
  5. De nieuwe gesproken taal van de Nest Protect wordt binnen 24 uur automatisch gedownload en ingesteld.
Spoken language settings

Problemen oplossen bij het wijzigen van de taal van de Nest Protect

Hier zijn een paar stappen die je kunt uitvoeren als het niet lukt de gesproken taal van de Nest Protect te wijzigen.

1. Controleer of de Protect wordt weergegeven in de Nest-app voordat je de taal probeert te wijzigen. Als de taal van je Protect niet kan worden gewijzigd, kun je deze alsnog aan je Nest-app toevoegen. Je hoeft dan alleen de QR-code op de achterkant te scannen.

Je Nest Protect toevoegen aan de Nest-app >

Zodra je de Nest Protect hebt toegevoegd aan de Nest-app, kun je de taal wijzigen volgens de bovenstaande instructies. Mogelijk moet je maximaal 24 uur wachten tot de Protect contact maakt met de Nest-service voordat de optie om de taal te wijzigen wordt weergegeven. Zodra de optie in de Nest-app wordt weergegeven, zou je de taal moeten kunnen wijzigen volgens de bovenstaande instructies.

2. De Nest Protect moet verbonden zijn met je wifi-netwerk om de nieuwe taal te downloaden en in te stellen. Controleer of de Nest Protect misschien als offline wordt weergegeven in de Nest-app. Als dat inderdaad het geval is, probeer je een eventueel probleem met de verbinding van de Nest Protect op te lossen of plaats je het apparaat dichter bij je wifi-router.
  3. Verwijder je Nest Protect en reset de standaardinstellingen. Verwijder je Nest Protect uit je account in de app en reset vervolgens je Nest Protect naar de fabrieksinstellingen en voeg de Nest Protect opnieuw toe aan je account. Probeer vervolgens nog een keer de taal te wijzigen.