To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De gesproken taal van de Nest Protect wijzigen

Afhankelijk van waar je de Google Nest Protect hebt gekocht, zijn er standaard een of meer talen op geïnstalleerd. Dit zijn de talen die de Nest Protect spreekt tijdens het instellen, bij een Let op-melding of bij een Noodalarm. Je kunt de gesproken taal van de Nest Protect wijzigen met de Nest-app.

Beschikbare talen

Land

Vooraf geïnstalleerde talen

Verenigde Staten
Mexico

Engels
Spaans (VS)

Canada

Engels
Frans (Canada)

Verenigd Koninkrijk
Ierland
Australië
Nieuw-Zeeland

Engels (VK)

Frankrijk
België
Nederland

Frans
Nederlands

Italië
Spanje

Italiaans
Spaans

Duitsland
Oostenrijk

Duits
Frans

Denemarken
Noorwegen

Deens
Noors

Finland
Zweden

Fins
Zweeds

Beschikbare talen nadat de Nest Protect is geïnstalleerd

Opmerking: Als je een nieuwe taal wilt downloaden en de taal wilt updaten, moet de Nest Protect aan de Nest-app zijn toegevoegd en zijn verbonden met je wifi-netwerk.

• Engels
  • Engels (VK)
  • Deens
  • Nederlands
  • Fins
  • Frans
  • Frans (CA)
  • Duits
  • Italiaans
  • Noors
  • Spaans
  • Spaans (VS)
  • Zweeds

De gesproken taal van de Nest Protect wijzigen

1.  Tik op het icoon Instellingen Icoon van Nest-instellingen.
  2. Scroll omlaag en tik op de Nest Protect waarvan je de taal wilt wijzigen.
  3. Tik op Gesproken taal.

Opmerking: Mogelijk moet je maximaal 24 uur wachten tot de Protect contact maakt met de Nest-service voordat de optie om de taal te wijzigen wordt weergegeven.

4. Selecteer de taal die je wilt gebruiken.
  5. De nieuwe gesproken taal van de Nest Protect wordt binnen 24 uur automatisch gedownload en ingesteld.

Problemen oplossen bij het wijzigen van de taal van de Nest Protect

Hier zijn een paar stappen die je kunt uitvoeren als het niet lukt de gesproken taal van de Nest Protect te wijzigen.

1. Zorg ervoor dat de Protect wordt weergegeven in de Nest-app voordat je de taal probeert te wijzigen. Als de taal van je Protect niet kan worden gewijzigd, kun je deze alsnog aan je Nest-app toevoegen. Je hoeft dan alleen de QR-code op de achterkant te scannen.

Je Nest Protect toevoegen aan de Nest-app >

Zodra je de Nest Protect hebt toegevoegd aan de Nest-app, kun je de taal wijzigen volgens de bovenstaande instructies. Mogelijk moet je maximaal 24 uur wachten tot de Protect contact maakt met de Nest-service voordat de optie om de taal te wijzigen wordt weergegeven. Zodra de optie in de Nest-app wordt weergegeven, zou je de taal moeten kunnen wijzigen volgens de bovenstaande instructies.

2. De Nest Protect moet verbonden zijn met je wifi-netwerk om de nieuwe taal te downloaden en in te stellen. Bekijk of je Nest Protect niet offline is in de Nest-app. Als in de app staat dat dit wel zo is, kun je problemen oplossen met de verbinding van je Nest Protect of de Nest Protect dichter bij je wifi-router plaatsen.
  3. Verwijder je Nest Protect en reset de standaardinstellingen. Verwijder je Nest Protect uit je account in de app en reset daarna je Nest Protect naar de fabrieksinstellingen. Dan voeg je de Nest Protect weer toe aan je account. Probeer daarna nog een keer de taal te wijzigen.