To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Bezoekersmeldingen van de deurbel krijgen op een speaker of scherm

Speakers en schermen voor Google Nest of Home kunnen je laten weten als iemand op je Google Nest Doorbell of een andere geschikte deurbel drukt. Via een smartdisplay, Chromecast of Android TV kun je misschien ook zien wie er voor de deur staat.

1. Stel je producten in

Je moet je producten installeren en toevoegen aan de bijbehorende apps voordat je bezoekersmeldingen instelt.

Opmerking: Bezoekersmeldingen zijn misschien niet beschikbaar voor alle deurbellen van derden die werken met Google. Neem contact op met de fabrikant van je deurbel om na te gaan of deze meldingen beschikbaar zijn voor je deurbel.

1. Stel je speaker of scherm in.
  2. Installeer de deurbel volgens de instructies van de fabrikant. Volg deze instructies voor Nest Doorbells:
  3. Voeg de deurbel toe aan de Google Home-app.
    • Zorg dat de deurbel zich in hetzelfde huis bevindt als je speaker of scherm. Als dit niet het geval is, krijg je geen bezoekersmeldingen.
    • Als je een Nest Doorbell hebt, is die misschien tijdens de installatie al toegevoegd aan de Home-app.

Zet persoonlijke resultaten aan voor je speaker of scherm. Opmerking: Als je een scherm hebt, selecteer je Altijd proactief tonen.

2. Zet bezoekersmeldingen aan of uit

Nest Doorbell (batterij) en andere geschikte deurbellen

1. Open de Home-app .
  2. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Deurbel.
  4. Zet Bezoekersmeldingen aan of uit.

Opmerking: Je kunt ook Niet storen gebruiken om bezoekersmeldingen tijdelijk uit te zetten voor je Google-speaker of -scherm.

Nest Doorbell (netvoeding)

Zo zet je bezoekersmeldingen aan:

1. Open de Nest-app app home icon.
  2. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  3. Tik op Instellingen Icoon van Nest-instellingen en dan Bezoekersmeldingen. De Google Home-app wordt geopend.
  4. Volg in de Google Home-app de instructies op het scherm wanneer je hierom wordt gevraagd om het instellen af te ronden.

Als je bezoekersmeldingen wilt uitzetten, zet je meldingen op je scherm uitJe kunt ook Niet storen gebruiken om bezoekersmeldingen tijdelijk uit te zetten voor je Google-speaker of -scherm.

3. Stream videobeelden van je deurbel naar je scherm of tv

Als je een smartdisplay hebt ingesteld in de Google Home-app, kun je die gebruiken om videobeelden van je deurbel te bekijken. Voor bepaalde deurbellen kun je ook een Chromecast of Android TV gebruiken.