To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Beskyt mod manipulation og tyveri

Her er nogle ting, du kan gøre for at beskytte dit Nest-kamera, og et par tips til, hvad du skal gøre, hvis der sker noget med dit kamera, eller hvis det bliver stjålet.

Brug dit kamera til at afskrække uønskede personer

Et meget synligt sikkerhedskamera kan hjælpe med at afskrække potentielle ubudne gæster.

Hvis du gerne vil have, at kameraet afskrækker uønskede personer, skal du montere kameraet et sted, hvor det nemt kan ses af andre, og sørge for, at statuslampen er tændt.

Hvis du foretrækker, at dit kamera skal falde i ét med omgivelserne, bør du overveje, hvordan det visuelt kan passe sammen med de ting, der allerede er der. Det kan f.eks. være ting på en hylde med samme form eller farve.

Brug sikkerhedstilbehør til Nest Cam (med batteri)

Brug tyverisikringsskruer (Nest Cam (med batteri og spotlys)

Hvis du installerer et Nest Cam (med batteri) med et spotlys, skal du sørge for at bruge de medfølgende tyverisikringsskruer.

Installer kameraet med spotlyset.

Vægbeslag til tyverisikring

Når du placerer eller monterer et Nest Cam (med batteri) indendørs eller udendørs, skal du bruge Wasserstein Tyverisikringsbeslag for at forhindre tyveri af og faldskade på dit kamera.

Du kan købe Wasserstein Tyverisikringsbeslag i Google Store.

Fastgør strømkablet

Kameraer til indendørs brug

• Træk kameraets strømkabel bag møbler eller hylder, så det er sværere at finde og frakoble.
  • Brug kabelklemmer til at holde strømkablet fast på væggen. Tjek din lokale isenkræmmer for at finde kabelklemmer.

Google Nest Cam IQ Outdoor

Dette kamera har en låseplade, der kan skjule strømkablet helt. Bor et hul på 1/2" i væggen, før kablet gennem det, og slut det til en kontakt indenfor. Sørg for at identificere eventuelle rør eller ledninger i væggen, inden du borer hullet, eller find en lokal Nest Pro, der kan montere den for dig. Cam IQ outdoor camera over cable hole

Hvis du har brug for at føre strømkablet langs ydermuren, skal du bruge de medfølgende kabelklemmer til at fastgøre kablet.

• Klemmerne gør det svært for andre at løsne eller stjæle kameraet.
  • Du kan gøre kablet mindre synligt ved at føre det langs en kant, et tagskæg eller et andet skjult sted.
  • Hvis du maler strømkablet og klemmerne i samme farve som dit hus, vil kamerainstallationen være sværere at se.
Kameraet må ikke males eller dækkes over. Det kan påvirke sensorerne og effektiviteten og gøre garantien ugyldig.
Cam IQ outdoor cord mounting

Google Nest Cam Outdoor

• Kablet til dette kamera er fastgjort permanent til kameraet.
  • Brug de medfølgende klemmer og skruer til at fastgøre kablet til en væg eller overflade.
  • Brug en klemme tæt på kameraet for at forhindre nogen i at trække i kablet og at løsne kameraet.
  • Træk kablet langs en kant, tagskægget eller et andet skjult område.
  • Mal strømkablet og klemmerne, så de har samme farve som dit hjem.
    Bemærk! Kameraet må ikke males eller dækkes over. Det kan påvirke sensorerne og effektiviteten og gøre garantien ugyldig.
  • Hvis dit Nest Cam Outdoor er tilsluttet en udendørs stikkontakt, skal du montere et dæksel eller en vand- og støvhætte, der kan låses, mens kameraet er i brug, så det ikke kan frakobles.
  • Før det flade USB-kabel gennem en døråbning, og slut det til en kontakt indenfor. Hold kablet uden for rækkevidde ved at føre det gennem den øverste del af døren.
  • Bor et hul på ⅞” gennem væggen, og før kablet gennem det for at slutte det til en indendørs stikkontakt. Sørg for at identificere eventuelle rør eller ledninger i væggen, inden du borer hullet, eller find en lokal Nest Pro, der kan montere den for dig.

Gem din videohistorik i skyen

I Home-appen og Nest-appen kan du se livevideo fra dit kamera. Hvis du opretter et Nest Aware-abonnement, får du yderligere avancerede underretninger, f.eks. Familiar Face Alerts, og du kan også se din videohistorik

På de fleste Nest-kameraer gemmes videooptagelser sikkert på din konto i appen. Hvis dit kamera bliver stjålet, kan tyvene hverken se eller manipulere dine optagelser.

Bemærk! Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri) gemmer op til en times optaget video på enheden. Optagelsen bruges kun som backup, i tilfælde af at kameraet ikke kan uploade video til skyen (f.eks. hvis det ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi).

Øg sikkerheden af din konto i appen

Din konto er beskyttet med en adgangskode. For at undgå at andre logger ind og foretager ændringer uden din tilladelse, bør du aldrig dele din adgangskode med andre.

Du kan tilføje et ekstra sikkerhedsniveau ved at logge ind på appen med totrinsbekræftelse. Få flere oplysninger om totrinsbekræftelse, og hvordan du konfigurerer det på din konto:

Kun Nest-appen: Hvis du vil lade andre se livevideo fra dit Nest-kamera, men ikke vil give dem adgang til dit Nest-hjem, skal du dele din videostream via et adgangskodebeskyttet link.

Sådan gør du, hvis dit kamera bliver beskadiget eller stjålet

• Gennemgå underretninger og videooptagelser for at se, hvad der er sket
  • Dit Nest-kamera kan sende en Activity Alert, hvis det registrerer hærværk eller tyveri, og du kan også få en notifikation, hvis det ødelægges eller tages uden for rækkevidde fra dit Wi-Fi-netværk og mister forbindelsen. Mailen indeholder et øjebliksbillede af det sidste, dit kamera så.
  • Hvis du har et kamera med et Nest Aware-abonnement, kan du tjekke din videohistorik for at se, hvad der er sket. Det kan være rystende at se nogen, der bryder ind i ens hjem. Men det kan hjælpe dig med at forstå, hvordan det skete, og hvad du kan gøre for at forhindre, at det sker igen.
    Sådan ser du din videohistorik
  • Du kan eventuelt dele optagelserne med politiet. Det kan du gøre ved at oprette et videoklip af hændelsen.
    Sådan opretter du et videoklip
  • Hvis dit kamera kun er blevet fjernet eller frakoblet, kan det være en god idé at prøve at finde et nyt sted til det.

Program for erstatning ved tyveri

Hvis dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke bliver stjålet, er du muligvis berettiget til en erstatningsenhed. Gå til følgende artikel for at få flere oplysninger.

Hvad du bør gøre, hvis dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke bliver stjålet