To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Flytt kameraet eller ringeklokken til et annet rom, et annet hjem eller et annet land

Det er enkelt å flytte et Nest-kamera eller en Nest-ringeklokke til et annet sted i hjemmet, men du bør gi det et nytt stedsnavn med appen. Det er mer innviklet å flytte et kamera til et annet hjem eller land, spesielt hvis du har et Nest Aware-abonnement.

Flytt deg til et annet sted i det samme hjemmet

Slik flytter du kameraet til et annet sted i det samme hjemmet og kobler til det samme Wi-Fi-nettverket:

1. Koble fra strømmen til kameraet eller ringeklokken hvis det er nødvendig.
  2. Fjern eventuelle skruer og monteringsplater hvis du har brukt dem. Se delen avinstallere monteringsplaten og annen maskinvare nedenfor for mer informasjon.
  3. Ta med kameraet eller ringeklokken til den nye plasseringen, og koble det/den til om nødvendig. Merk: For Nest Doorbell (med ledning) må du ha en ringeklokke med ledning og en lydenhet allerede montert på den nye plasseringen.
  4. Enheten prøver å koble til på nytt automatisk til det samme Wi-Fi-nettverket.
  5. Test Wi-Fi-tilkoblingen før du monterer den igjen. Hold enheten din nøyaktig der den skal monteres, og sjekk videostrømmen med appen. Hvis du ikke ser noe video eller videoen er av lav kvalitet, kan du justere posisjonen til du får en god tilkobling. Hvis det ikke hjelper, kan du følge feilsøkingsforslagene i denne artikkelen:

Feilsøk Wi-Fi-forstyrrelser
  6. Monter kameraet eller ringeklokken på nytt med de samme skruene og det samme monteringstilbehøret.
  7. Oppdater kameraets posisjonsnavn med appen.

Slik avinstallerer du monteringsplaten og annen maskinvare

Følg veiledningen i esken eller i appen for kameraet, ringeklokken eller monteringstilbehøret.

For mer hjelp:

Flytt til et nytt hjem med samme Wi-Fi

Hvis du flytter til et nytt hjem og tar Nest-kameraet og Wi-Fi-ruteren med deg, trenger du bare å koble ruteren til internett med det samme nettverksnavnet og passordet som før. Når du kobler til Nest-kameraet, husker det hvordan du kobler til Wi-Fi.

Hvis du endrer nettverksnavnet og passordet, eller hvis du får en ny Wi-Fi-ruter når du flytter – for eksempel hvis du endrer internettleverandør – må du oppdatere innstillingene for Nest-kameraet, slik at de vet hvordan de kobler seg til nettverket ditt.

Koble Google Nest-enheter til et nytt Wi-Fi-nettverk

Gå til et annet hjem i appen

Hvis du har mer enn ett hjem i Google Home- eller Nest-appen, kan du flytte kameraer eller ringeklokker fra ett hjem til et annet. Bare fjern den fra kontoen din i appen, velg det nye hjemmet i appen, og følg veiledningen for enheten din.

Home-appen

Fjern produkter
Koble til kameraer

Nest-appen

Fjern produkter
Koble til kameraer

Viktig: Hvis du har et Nest Aware-abonnement, er det noen andre ting du må gjøre. Dette er fordi abonnementer ikke bare er knyttet til kameraet, de er også knyttet til hjemmet der det forekommer. Følg trinnene i Administrer hjem og produkter i Nest-appen.

Flytt til et annet land

Vi anbefaler ikke at du bruker Nest-kameraet i et annet land enn der det ble kjøpt:

• Hvis du abonnerer på Nest Aware, kan det oppstå komplikasjoner i forbindelse med fakturering og tjenester hvis du flytter fra ett land til et annet.
  • Nest-kameraene er optimalisert for å fungere best med spesifikke Wi-Fi-standarder, avhengig av hvor de selges. Det betyr at Nest-kameraet kan få redusert ytelse hvis du flytter det til et annet land, og det kan hende det ikke overholder forskriftene der.