To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kameran tai ovikellon siirtäminen toiseen huoneeseen, kotiin tai maahan

Nest-kameran tai ‑ovikellon siirtäminen kodin sisällä on helppoa, mutta haluat ehkä nimetä sen sijainnin uudelleen sovelluksessa. Kameran siirtäminen toiseen kotiin tai toiseen maahan on monimutkaisempaa, etenkin jos sinulla on Nest Aware ‐tilaus.

Siirto saman kodin sisällä

Voit siirtää kameran saman kodin sisällä ja muodostaa yhteyden samaan Wi-Fi-verkkoon seuraavasti:

1. Katkaise kameran tai ovikellon yhteys tai irrota se virtalähteestä.
  2. Irrota kaikki käytetyt ruuvit ja asennuslevyt. Katso lisätietoja alta kohdasta asennuslevyn ja muun laitteiston asennuksen poistaminen.
  3. Siirrä kamera tai ovikello uuteen paikkaan, ja kytke se tarvittaessa virtalähteeseen. Huom. Nest Doorbell (langallinen) edellyttää, että langallinen ovikello ja summeri ovat valmiiksi asennettuina uudessa sijainnissa.
  4. Laitteesi yrittää muodostaa yhteyden samaan Wi-Fi-verkkoon automaattisesti.
  5. Testaa Wi-Fi-yhteys ennen asennusta. Pidä laitetta asennuspaikassa ja tarkista videostriimi sovelluksella. Jos videota ei näy tai se on heikkolaatuinen, muuta paikkaa, kunnes yhteys on hyvä. Jos tämä ei auta, seuraa tämän artikkelin ongelmanratkaisuvinkkejä:

Learn about wireless interference and how to troubleshoot it
  6. Asenna kamera tai ovikello uudelleen samoilla ruuveilla ja asennusvälineillä.
  7. Päivitä kameran sijainnin nimi sovelluksella.

Asennuslevyn ja muun laitteiston asennuksen poistaminen

Seuraa kameran, ovikellon tai asennusvälineen pakkauksen mukana tulleita tai sovelluksesta löytyviä ohjeita.

Lisäapua:

Siirto uuteen kotiin, jossa on sama Wi-Fi-yhteys

Jos muutat uuteen kotiin ja otat Nest-kameran ja Wi-Fi-reitittimen mukaasi, anna verkolle sama nimi ja salasana kuin aiemmin, kun yhdistät reitittimen internetiin. Kun kytket Nest-kameran, se muistaa, kuinka muodostaa yhteys Wi-Fi-verkkoon.

Jos vaihdat verkon nimen ja salasanan tai jos hankit muuton yhteydessä uuden Wi-Fi-reitittimen (esimerkiksi jos vaihdat internetpalveluntarjoajaa), sinun on päivitettävä Nest-kameran asetukset yhteyden muodostamiseksi.

Google Nest ‑laitteiden yhdistäminen uuteen Wi-Fi-verkkoon

Siirto toiseen kotiin sovelluksessa

Jos sinulla on useampi kuin yksi koti Google Home- tai Nest-sovelluksessa, voit siirtää kameran tai ovikellon kodista toiseen. Poista se tililtäsi sovelluksessa, valitse uusi koti ja noudata sitten laitteen käyttöönoton ohjeita.

Home-sovellus

Tuotteen poistaminen
Kameran yhdistäminen

Nest-sovellus

Tuotteen poistaminen
Kameran yhdistäminen

Tärkeää: Jos sinulla on Nest Aware ‐tilaus, sinun on tehtävä vielä muutama asia. Tämä johtuu siitä, että tilaukset eivät ole ainoastaan kamerakohtaisia, vaan myös kotikohtaisia. Seuraa artikkelin Kotien ja tuotteiden ylläpito Nest-sovelluksessa ohjeita.

Siirto toiseen maahan

Nest-kameran käyttöä ostomaan ulkopuolella ei suositella:

• Jos sinulla on Nest Aware ‐tilaus, maasta toiseen siirtyminen voi aiheuttaa ongelmia laskutuksen ja palvelujen kanssa.
  • Nest-kamerat on optimoitu toimimaan parhaiten tiettyjen myyntipaikasta riippuvien Wi-Fi-standardien mukaan. Tämä tarkoittaa, että Nest-kameran suorituskyky saattaa heikentyä, jos siirrät sen toiseen maahan, eikä se välttämättä noudata paikallisia säädöksiä.