Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Flyt dit kamera eller din dørklokke til et andet rum, et andet hjem eller et andet land

Det er nemt at flytte et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke til et andet sted i dit hjem, men det er en god idé at give enheden et nyt placeringsnavn i appen. Det er mere kompliceret at flytte et kamera til et andet hjem eller land, især hvis du har et Nest Aware-abonnement.

Flyt enheden til et andet sted i samme hjem

Sådan kan du flytte dit kamera til et andet sted i samme hjem og slutte det til samme Wi-Fi-netværk:

1. Træk stikket til kameraet eller dørklokken ud, hvis det er nødvendigt.
  2. Fjern eventuelle skruer og monteringsplader, hvis du har brugt disse. Få flere oplysninger i afsnittet om afmontering af monteringspladen og anden hardware nedenfor.
  3. Flyt kameraet eller dørklokken til den nye placering, og slut enheden til strøm, hvis det er nødvendigt. Bemærk! Hvis du har en Nest Doorbell (med ledning), skal der i forvejen være monteret en dørklokke med ledning og en lydenhed på den nye placering.
  4. Din enhed forsøger automatisk at genoprette forbindelsen til det samme Wi-Fi-netværk.
  5. Test Wi-Fi-forbindelsen, inden du monterer enheden igen. Hold din enhed præcis der, hvor den skal monteres, og tjek videostreamen i appen. Hvis du ikke kan se nogen video, eller hvis videoen er af dårlig kvalitet, kan du justere placeringen, indtil du får en god forbindelse. Hvis det ikke hjælper, kan du følge forslagene til fejlfinding i denne artikel:

Find og løs problemer med Wi-Fi-interferens
  6. Monter kameraet eller dørklokken igen med de samme skruer og det samme monteringstilbehør.
  7. Opdater kameraets placeringsnavn i appen.

Afmontering af monteringspladen og anden hardware

Følg vejledningen til dit kamera, din dørklokke eller dit monteringstilbehør, som kan findes i æsken eller i appen.

Yderligere hjælp:

Flyt enheden til et nyt hjem med samme Wi-Fi-netværk

Hvis du flytter til et nyt hjem og tager dit Nest-kamera og din Wi-Fi-router med dig, skal du bare bruge routeren til at oprette internetforbindelse med det samme netværksnavn og den samme adgangskode som før. Når du tilslutter dit Nest-kamera, husker det, hvordan det opretter forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

Hvis du ændrer dit netværksnavn eller din adgangskode, eller hvis du får en ny Wi-Fi-router, når du flytter, f.eks. hvis du skifter internetudbyder, skal du opdatere indstillingerne for dit Nest-kamera, så det ved, hvordan det opretter forbindelse til dit netværk.

Slut Google Nest-enheder til et nyt Wi-Fi-netværk

Flyt enheden til et andet hjem i appen

Hvis du har mere end ét hjem i Google Home- eller Nest-appen, kan du flytte et kamera eller en dørklokke fra ét hjem til et andet. Du skal bare fjerne enheden fra din konto i appen, vælge det nye hjem i appen og derefter følge konfigurationsvejledningen på din enhed.

Home-appen

Fjern et produkt
Tilslut et kamera

Nest-appen

Fjern et produkt
Tilslut et kamera

Vigtigt! Hvis du har et Nest Aware-abonnement, er der et par andre ting, du skal gøre. Dette skyldes, at abonnementer ikke kun er knyttet til dit kamera, men også er knyttet til det hjem, hvor kameraet befinder sig. Følg vejledningen på siden Administrer hjem og produkter i Nest-appen.

Flyt enheden til et andet land

Vi anbefaler, at du ikke bruger dit Nest-kamera i et andet land end der, hvor det blev købt:

• Hvis du har et Nest Aware-abonnement, kan det medføre problemer med fakturering og tjenester, hvis du skifter fra ét land til et andet.
  • Nest-kameraer er optimeret til at fungere bedst sammen med specifikke Wi-Fi-standarder, afhængigt af hvor de blev solgt. Det betyder, at Nest-kameraets ydeevne kan blive reduceret, hvis du flytter det til et andet land, og det overholder muligvis ikke bestemmelserne i det andet land.