To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slik installerer du Nest-appen for Android TV

Note: This article is for users who have not migrated their Nest account to a Google Account. Learn about Nest accounts and whether you have a migrated account in our FAQs about accounts in the Nest app.

Med Nest-appen for Android TV kan du se videoer fra Google Nest-kameraene dine. Hvis du har Nest Aware, kan du også se videologgen for hvert kamera.

Som du vet, kan du bruke en telefon eller et nettbrett til å se Nest Cam-video, men du kan også holde øye med ting med TV-en og Nest-appen for Android TV. Uansett om du ser på TV eller spiller et spill, er det enkelt å bytte til å sjekke alle kameraene dine og deretter gå tilbake til det du holdt på med.

Slik installerer du Nest-appen for Android TV

Før du installerer Nest-appen, bør du sjekke at Android TV-enheten din oppfyller systemkravene i følgende artikkel.

Krav for å bruke Nest-appen >

Android TV er ikke det samme som Chromecast. Nest-appen for Android TV er ikke kompatibel med Chromecast.

Merk: Nest-appen for Android TV krever minst én Nest Cam-enhet. Appen er utmerket for å se kamerafeeder, men den har ingen kontroller for visning eller administrering av andre Nest-produkter i hjemmet ditt. For å administrere alle funksjonene for Nest-produktene dine, bruk Nest-appen på en telefon eller et nettbrett, eller gå til home.nest.com på en datamaskin.

Slik installerer du Nest-appen for Android TV

1. Rull ned til Apper-raden på startskjermen på Android TV.
  2. Velg Google Play Butikk.
  3. Rull til toppen av skjermen og velg Søk-ikonet , eller trykk på Talesøk-knappen på fjernkontrollen. Si eller skriv inn ordet «Nest».
  4. Se etter Nest-ikonet Nest app, og velg appen Nest (fra Nest Labs).
  5. Velg Installer.

Slik logger du på

Første gang du åpner Nest-appen for Android TV, må du logge på kontoen din i Nest-appen. Bruk fjernkontrollen til å skrive inn e-postadressen din og passordet ditt.

Hvis du har glemt enten e-postadressen eller passordet, kan du finne informasjonen slik:

• E-postadressen: Du finner denne informasjonen i Nest-appen på en telefon eller et nettbrett. Øverst til venstre i Nest-appen trykker du på Meny-ikonet Nest down icon. Under navnet ditt kan du finne e-postadressen som er knyttet til kontoen din.

• Passord: Du kan ikke tilbakestille passordet ditt med Nest-appen for Android TV. I stedet må du bruke Nest-appen på en telefon eller et nettbrett eller gå til home.nest.com på en datamaskin. Logg først av kontoen din på en av disse enhetene: Velg Innstillinger  øverst i hjørnet, velg Konto, og velg deretter Logg av. Følg så veiledningen for å tilbakestille passordet hvis du har glemt det.

• Passordet: Du må bruke Nest-appen på en telefon eller et nettbrett eller gå til home.nest.com på en datamaskin for å tilbakestille passordet. Du kan ikke bruke Nest-appen for Android TV til å tilbakestille passordet ditt. Logg av kontoen din på en av disse enhetene:
    1. Øverst til høyre i Nest-appen velger du Innstillinger
    2. Velg Konto og så Logg av

Følg veiledningen for å tilbakestille passordet hvis du har glemt det.

Dette kan du bruke appen til

Med Nest-appen for Android TV kan du

• se direktefeeden fra alle Nest-kameraene i kontoen din
  • se opptil fire kameraer på samme skjerm, og bla gjennom eventuelle andre kameraer i hjemmet
  • få påminnelser om å sjekke Google Nest Protect-varsler på telefonen eller nettbrettet hvis du har minst ett varsel som krever tiltak

Med et Nest Aware-abonnement kan du gjøre enda mer:

• Se hele videologgen for alle Nest-kameraene dine
  • Hopp raskt forover og bakover til hendelser på tidslinjen for hvert kamera

Slik ser du videoer

Når du åpner Nest-appen (og velger et hjem, hvis du har mer enn ett), ser du kameraene dine på startskjermen.

apple tv deck

Hvis du har mer enn ett kamera, vises de i alfabetisk rekkefølge i henhold til «hvor»-etikettene. Trykk eller sveip mot venstre og høyre på fjernkontrollen for å bla gjennom alle kameraene.

Bruk fjernkontrollen til å velge et kamera og se videoen fra det i fullskjermmodus.

Se videologgen din

Hvis kameraet ditt har et Nest Aware-abonnement, kan du spille av opptak fra videologgen på nytt. Fra fullskjermvisningen kan du bruke kontrollene på skjermen for å spole tilbake til hendelser på tidslinjen.

Se flere kameraer samtidig

Nest-appen for Android TV kan vise opptil fire kamerastrømmer i samme visning på TV-skjermen.

• Hvis du har to kameraer i samme hjem: Du kan se videodatastrømmen fra begge kameraene samtidig. Dette er standardvisningen for appens startskjerm, så alt du trenger å gjøre, er å åpne Nest-appen og begynne å se.
  • Hvis du har minst tre kameraer i samme hjem: Trykk eller sveip til venstre på startskjermen til du kan velge Alle kameraer.

I Alle kameraer-visningen vises kameraene i hjemmet ditt i grupper på fire. Hvis du har mer enn fire kameraer, klikker eller sveiper du til venstre og høyre for å bla gjennom gruppene.

apple tv app example

Merk: Kameraene må være i samme Nest-hjem. Hvis du har tre kameraer, men tre er i det første hjemmet og ett i et annet, kan du ikke se alle tre samtidig.

Finn ut mer om å se klipp fra videologgen

Klipp er foreløpig ikke tilgjengelig i Nest-appen for Android TV. Men du kan se de lagrede klippene dine ved å gå til home.nest.com på en datamaskin.

Slik oppretter, ser og deler du klipp fra videologgen >

Merk: Du kan se klipp på TV-en med Android TV, men du må gjøre et par ting først. Først må du dele klippene med en videotjeneste som YouTube. Pass på at klippene er private hvis du vil begrense hvem som kan se dem (for eksempel kan du gå til google.com og endre personverninnstillingene for YouTube-videoer). Deretter åpner du appen som korresponderer med Android TV (for eksempel YouTube-appen) for å se klippene på TV-en.

Se Nest Protect-status

Hvis du har en Nest Protect-enhet som krever tiltak, vises det et ikon på startskjermen i Nest-appen. Åpne Nest-appen på telefonen for å ta hånd om varselet.

Merk: Hvis du har mer enn ett hjem i appen, kan du trykke eller sveipe for å bytte hjem og sjekke om Nest Protect-enheter i andre hjem krever tiltak.

Slik bytter du Nest-hjem

Hvis du har flere hjem i kontoen din, kan du bytte mellom dem.

På startskjermen i Nest-appen trykker eller sveiper du til venstre til du ser menyen som viser hjemmene dine. Velg et hjem for å se kameraene i det.