To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-sovelluksen asentaminen Android TV:lle

Note: This article is for users who have not migrated their Nest account to a Google Account. Learn about Nest accounts and whether you have a migrated account in our FAQs about accounts in the Nest app.

Android TV:n Nest-sovelluksella voit katsoa Google Nest ‑kameroiden videoita. Nest Awaren avulla voit myös katsoa kunkin kameran videohistoriaa.

Tiedätkin jo, että voit katsella Nest Camin videoita puhelimella tai tabletilla, mutta voit pitää tilannetta silmällä myös television ja Android TV:n Nest-sovelluksen avulla. Vaikka television katselu tai pelaaminen olisi kesken, voit tarkistaa helposti kaikkien kameroidesi videofiidit, minkä jälkeen voit jatkaa aiempaa tekemistäsi.

Nest-sovelluksen asentaminen Android TV:lle

Varmista ennen Nest-sovelluksen asentamista, että Android TV täyttää seuraavassa artikkelissa mainitut järjestelmävaatimukset.

Nest-sovelluksen käyttöä koskevat vaatimukset >

Android TV on eri asia kuin Chromecast. Android TV:n Nest-sovellus ei ole yhteensopiva Chromecastin kanssa.

Huom. Nest-sovellus Android TV:lle edellyttää vähintään yhtä Nest Camia. Sovellus sopii hyvin kamerafiidien katseluun, mutta siinä ei ole säätimiä, joilla voisit katsella tai ylläpitää muita kotisi Nest-tuotteita. Voit hallinnoida kaikkien Nest-tuotteidesi kaikkia ominaisuuksia puhelimen tai tabletin Nest-sovelluksella tai tietokoneella osoitteessa home.nest.com.

Nest-sovelluksen asentaminen Android TV:lle

1. Vieritä Android TV:n aloitusnäyttöä alaspäin Sovellukset-riville.
  2. Valitse Google Play Kauppa.
  3. Vieritä näytön yläreunaan ja valitse hakukuvake tai paina kaukosäätimen Puhehaku-painiketta. Sano tai kirjoita sana "Nest".
  4. Etsi Nest-kuvake Nest app ja valitse Nest-sovellus (tekijä: Nest Labs).
  5. Valitse Asenna.

Sisäänkirjautuminen

Kun avaat Android TV:n Nest-sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinun on kirjauduttava tilillesi Nest-sovelluksessa. Lisää sähköpostiosoitteesi ja salasanasi kaukosäätimellä.

Jos olet unohtanut jommankumman näistä, toimi seuraavasti:

• Sähköpostiosoite: Löydät nämä tiedot puhelimen tai tabletin Nest-sovelluksesta. Napauta Nest-sovelluksen vasemmasta yläkulmasta Valikko-kuvaketta Nest down icon. Näet tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen nimesi alla.

• Salasana: Et voi vaihtaa salasanaa Android TV:n Nest-sovelluksella. Käytä sen sijaan Nest-sovellusta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteessa home.nest.com. Kirjaudu ensin ulos tililtäsi jollakin näistä laitteista: valitse yläkulmasta Asetukset , valitse Tili ja sitten Kirjaudu ulos. Jos unohdit salasanasi, seuraa näitä ohjeita salasanan vaihtamiseen.

• Salasana: Sinun on vaihdettava salasana käyttämällä Nest-sovellusta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteessa home.nest.com. Et voi vaihtaa salasanaa Android TV:n Nest-sovelluksella. Kirjaudu ulos tililtäsi jollakin näistä laitteista:
    1. Valitse Nest-sovelluksen oikeasta yläkulmasta Asetukset
    2. Valitse Tili ja sitten Kirjaudu ulos

Jos unohdit salasanasi, seuraa näitä ohjeita salasanan vaihtamiseen.

Mitä sovelluksella voi tehdä

Android TV:n Nest-sovelluksella voit

• katsoa kaikkien tilisi Nest-kameroiden livefiidiä
  • katsoa jopa neljää kameraa yhdeltä näytöltä ja selata kotisi mahdollisia muita kameroita
  • saada muistutuksen tarkistaa Google Nest Protectin ilmoitukset puhelimella tai tabletilla, jos sinulla on vähintään yksi toimenpiteitä vaativa laite.

Nest Aware ‐tilauksella voit saada vielä enemmän:

• Näet kunkin Nest-kameran koko videohistorian.
  • Voit siirtyä nopeasti eteen- ja taaksepäin kunkin kameran aikajanalla oleviin tapahtumiin.

Videon katsominen

Kun avaat Nest-sovelluksen (ja valitset kodin, jos sinulla on useampi kuin yksi koti), kamerasi näkyvät aloitusnäytöllä.

apple tv deck

Jos kameroita on useita, ne näkyvät aakkosjärjestyksessä missä-tunnisteiden mukaisesti. Käy läpi kaikki kamerat painamalla tai pyyhkäisemällä kaukosäätimellä vasemmalle tai oikealle.

Valitse kamera kaukosäätimellä ja katso sen videokuva koko näytön tilassa.

Videohistorian katsominen

Jos kameraan liittyy Nest Aware ‑tilaus, voit toistaa videohistorian tallenteita. Koko näytön näkymässä voit kelata eteen- ja taaksepäin aikajanallasi näytöllä olevien ohjaimien avulla.

Useiden kameroiden katsominen samaan aikaan

Android TV:n Nest-sovellus voi näyttää televisiosi suurelta näytöltä jopa neljä kamerastriimiä yhtä aikaa.

• Jos samassa kodissa on kaksi kameraa: Voit katsoa molempien kameroiden videostriimiä samanaikaisesti. Tämä on sovelluksen aloitusnäytön oletusnäkymä, joten sinun tarvitsee vain avata Nest-sovellus ja aloittaa katselu.
  • Jos samassa kodissa on vähintään kolme kameraa: Paina tai pyyhkäise vasemmalle aloitusnäytöllä, kunnes voit valita Kaikki kamerat.

Kaikki kamerat ‑näkymässä kotisi kamerat näkyvät neljän kuvan ryhmissä. Jos sinulla on enemmän kuin neljä kameraa, voit selata ryhmiä klikkaamalla tai pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

apple tv app example

Huom. Kameroiden on oltava samassa Nest-kodissa. Jos sinulla on kolme kameraa, joista kaksi on ensimmäisessä kodissa ja yksi toisessa kodissa, et voi katsoa kaikkia kolmea kameraa samanaikaisesti.

Videohistorian klippien katselu

Klipit eivät tällä hetkellä ole saatavilla Android TV:n Nest-sovelluksessa. Sen sijaan voit katsella tallennettuja klippejä tietokoneella osoitteessa home.nest.com.

Videohistorian klippien luominen, katsominen ja jakaminen >

Huom. Voit katsoa klippejä television kautta Android TV:llä, mutta se edellyttää muutamaa ylimääräistä vaihetta. Jaa klipit ensin videopalveluun, esim. YouTubeen. Tee klipeistä yksityisiä, jos et halua, että kaikki pääsevät katselemaan niitä (esim. Google.com: muuta YouTube-videon yksityisyysasetuksia). Avaa sitten Android TV:täsi vastaava sovellus (esimerkiksi YouTube-sovellus) ja katso klipit televisiosta.

Nest Protectin tilan näyttäminen

Jos Nest Protect edellyttää toimia, Nest-sovelluksen aloitusnäytölle ilmestyy kuvake. Avaa Nest-sovellus puhelimellasi ja tee ilmoituksen edellyttämät toimet.

Huom. Jos sinulla on sovelluksessa useita koteja, vaihda kotia painamalla tai pyyhkäisemällä, niin näet, tarvitsevatko muiden kotien Nest Protect ‑laitteet toimenpiteitä.

Toiseen Nest-kotiin vaihtaminen

Jos tililläsi on useita koteja, voit vaihtaa niiden välillä.

Paina tai pyyhkäise vasemmalle Nest-sovelluksen aloitusnäytöllä, kunnes pääset valikkoon, josta näet kaikki kotisi. Valitse koti, niin näet sen kamerat.