To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sådan installerer du Nest-appen til Android TV

Note: This article is for users who have not migrated their Nest account to a Google Account. Learn about Nest accounts and whether you have a migrated account in our FAQs about accounts in the Nest app.

Takket være Nest-appen til Android TV kan du se videoer fra dine Google Nest-kameraer. Med Nest Aware kan du også se de enkelte kameraers videohistorik.

Du ved allerede, at du kan bruge en telefon eller tablet til at se Nest Cam-video, men du kan også holde øje med ting på dit fjernsyn og i Nest-appen til Android TV. Uanset om du ser tv eller spiller et spil, kan du nemt og hurtigt tjekke alle dine kameraer og derefter vende tilbage til filmen eller spillet.

Sådan installerer du Nest-appen til Android TV

Inden du installerer Nest-appen, skal du sørge for, at dit Android TV opfylder systemkravene i følgende artikel.

Krav til brug af Nest-appen >

Android TV er ikke det samme som Chromecast. Nest-appen til Android TV er ikke kompatibel med Chromecast.

Bemærk! Nest-appen til Android TV kræver mindst ét Nest Cam. Appen er supernyttig, hvis du vil se kamerafeeds, men den har ikke indstillinger, der giver dig mulighed for at se eller administrere andre Nest-produkter i hjemmet. Hvis du vil administrere alle funktionerne for alle dine Nest-produkter, skal du bruge Nest-appen på en telefon eller tablet eller gå til home.nest.com på en computer.

Sådan installerer du Nest-appen til Android TV

1. Rul ned til rækken Apps på startskærmen i Android TV.
  2. Vælg Google Play Butik.
  3. Rul til toppen af skærmen, og vælg søgeikonet , eller tryk på knappen Stemmesøgning på din fjernbetjening. Sig eller skriv ordet "Nest".
  4. Kig efter Nest-ikonet Nest app, og vælg appen Nest (fra Nest Labs).
  5. Vælg Installer.

Sådan logger du ind

Første gang du åbner Nest-appen til Android TV, skal du logge ind på din konto i Nest-appen. Brug fjernbetjeningen til at angive din mailadresse og adgangskode.

Hvis du har glemt en af disse, får du her en vejledning i, hvordan du kan se dem:

• Mailadresse: Du kan se din mailadresse i Nest-appen på din telefon eller tablet. Tryk på ikonet Menu Nest down icon øverst til venstre i Nest-appen. Under dit navn kan du se den mailadresse, der er knyttet til din konto.

• Adgangskode: Du kan ikke nulstille din adgangskode ved hjælp af Nest-appen til Android TV. I stedet skal du bruge Nest-appen på din telefon eller tablet eller på en computer ved at gå til home.nest.com. Log først ud af din konto på en af de pågældende enheder: Vælg Settings [Indstillinger] øverst til højre efterfulgt af Account [Konto] og så Sign out [Log ud]. Følg derefter vores vejledning i, hvordan du nulstiller din adgangskode, hvis du har glemt den.

• Adgangskode: Du skal bruge Nest-appen på din telefon eller tablet eller på en computer ved at gå til home.nest.com for at nulstille din adgangskode. Du kan ikke bruge Nest-appen til Android TV til at nulstille din adgangskode. Log ud af din konto på en af de pågældende enheder:
    1. Vælg Settings [Indstillinger] øverst til højre i Nest-appen.
    2. Vælg Account [Konto] efterfulgt af Sign out [Log ud]

Følg vejledningen i, hvordan du nulstiller din adgangskode, hvis du har glemt den.

Hvad appen kan gøre

Med Nest-appen til Android TV kan du:

• Se livefeedet fra alle Nest-kameraerne på din konto
  • Se op til 4 kameraer på én skærm, og bladre igennem eventuelle andre kameraer i dit hjem
  • Blive mindet om at tjekke Google Nest Protect-notifikationer på din telefon eller tablet, hvis du har mindst én, der kræver din opmærksomhed

Med et Nest Aware-abonnement kan du gøre endnu mere:

• Se hele videohistorikken for hvert af dine Nest-kameraer
  • Spring hurtigt frem og tilbage mellem hændelser på hvert kameras tidslinje

Sådan ser du video

Når du åbner Nest-appen (og vælger et hjem, hvis du har mere end ét), viser startskærmen dine kameraer.

apple tv deck

Hvis du har mere end ét kamera, vises de i alfabetisk rækkefølge i henhold til deres etiketter for "hvor". Tryk eller stryg til venstre eller højre på din fjernbetjening for at bladre igennem alle dine kameraer.

Brug fjernbetjeningen til at vælge dit kamera og se dets video i fuld skærm.

Se din videohistorik

Hvis dit kamera har et Nest Aware-abonnement, kan du genafspille optagelser fra din videohistorik. Fra fuldskærmsvisningen kan du bruge styringselementerne på skærmen til at spole frem og tilbage mellem hændelser på din tidslinje.

Visning af flere kameraer på samme tid

Nest-appen til Android TV udnytter den store skærm på dit fjernsyn til at vise op til 4 kamerastreams i én visning.

• Hvis du har 2 kameraer i samme hjem: Du kan se dine videostreams fra begge dine kameraer på samme tid. Dette er standardvisningen for appens startskærm, så du skal bare åbne Nest-appen og begynde at se de pågældende streams.
  • Hvis du har 3 eller flere kameraer i samme hjem: Tryk eller stryg til venstre på startskærmen, indtil du kan vælge All Cameras [Alle kameraer].

I visningen All Cameras [Alle kameraer] vises hjemmets kameraer i grupper på 4. Hvis du har mere end 4 kameraer, kan du klikke eller stryge til venstre eller højre for at bladre gennem grupperne.

apple tv app example

Bemærk! Kameraerne skal være i samme Nest-hjem. Hvis du har 3 kameraer, men 2 er i dit første hjem, og det sidste er i et andet hjem, kan du ikke se alle 3 på samme tid.

Få flere oplysninger om, hvordan du ser klip fra din videohistorik

Klip er i øjeblikket ikke tilgængelige i Nest-appen til Android TV. Du kan i stedet se dine gemte klip på en computer ved at gå til home.nest.com.

Sådan opretter, ser og deler du klip fra din videohistorik >

Bemærk! Du kan se klip på dit fjernsyn med Android TV, men dette kræver et par ekstra trin. Start med at dele klip fra en videotjeneste, f.eks. YouTube. Sørg for at gøre klippene private, hvis du vil begrænse, hvem der kan se dem (f.eks. Google.com: Skift privatlivsindstillinger for YouTube-videoer). Åbn derefter den app, der svarer til dit Android TV (f.eks. YouTube-appen), for at se klip på dit fjernsyn.

Se status for Nest Protect

Hvis du har en Nest Protect, der kræver din opmærksomhed, vises der et ikon på startskærmen i Nest-appen. Åbn Nest-appen på din telefon for at løse problemet.

Bemærk! Hvis du har mere end ét hjem i appen, kan du trykke eller stryge for at skifte hjem, så du kan tjekke, om dine Nest Protect-enheder i andre hjem kræver din opmærksomhed.

Sådan skifter du til et andet Nest-hjem

Hvis du har mere end ét hjem på din konto, kan du skifte mellem dem.

Tryk eller stryg til venstre på Nest-appens startskærm, indtil du får adgang til den menu, der viser dine hjem. Vælg et hjem for at se dens kameraer.