Streama från säkerhetskameran med Google Nest-skärmen

Håll ett öga på det viktigaste genom att streama från en kompatibel säkerhetskamera till din Google Nest-skärm.

Detta behövs

• En kompatibel säkerhetskamera som har konfigurerats med partnerappen

• En Nest-skärm

• Google Home-appen

Kompatibel säkerhetskamera

Det går att streama video till Nest-skärmen från säkerhetskamerorna nedan.

• Arlo
  • atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • Smart K
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Zmodo
  • SpotCam

Steg 1. Konfigurera säkerhetskameran

Konfigurera säkerhetskameran genom att följa anvisningarna från enhetens tillverkare. Så här konfigurerar du kameran med Nest-appen.

Steg 2. Konfigurera Nest-skärmen

Steg 3. Ansluta säkerhetskameran till Nest-skärmen

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.

2. Tryck på Lägg till Högerpil Konfigurera enhet Högerpil Har några av dina enheter redan konfigurerats?

3. Leta upp och tryck på kameratillverkaren i listan för att slutföra konfigureringen.

Lägga till ytterligare en kamera

När du har länkat kameratillverkaren i Google Home-appen lägger du till ytterligare en kamera genom att säga följande till Nest-skärmen:

Åtgärd: Säg ”Ok Google” eller ”Hey Google” följt av:
Synkronisera alla enheter ”Synkronisera mina enheter”
Synkronisera en typ av enhet ”Synkronisera mina kameror”

Obs! Om du redan har konfigurerat Nest Cam kan du behöva ta bort länken och länka om Nest-kontot för att Nest Cam ska visas.

Steg 4. Streama från säkerhetskameran till Nest-skärmen med hjälp av röstkommandon

Åtgärd:

Säg ”Ok Google” eller ”Hey Google” följt av:

Börja streama

• ”Visa [kamerans namn]”

• ”Vad visas på [kamerans namn]?”

• ”[Kamerans namn] på [Smart Display-enhetens namn]”

• ”Spela [kamerans namn] på [Smart Display-enhetens namn]”

• ”Visa [kamerans namn] på [Smart Display-enhetens namn]”

Sluta streama

”Stopp”