To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Strøm video fra sikkerhetskameraet til Google Nest-skjermen

Sjekk det som er viktig, ved å strømme fra et kompatibelt sikkerhets- eller ringeklokkekamera til Google Nest-skjermen din.

Dette trenger du

• Et kompatibelt sikkerhetskamera som er konfigurert med produsentens app
  • En Nest-skjerm
  • Google Home-appen

Kameraer som fungerer med «Hey Google»

Du kan strømme video fra de følgende sikkerhetskameraene til Nest-skjermen din.

• Arlo
    Merk: Enkelte Arlo-kameramodeller kan ha nådd slutten av levetiden og kan muligens ikke strømme på Nest-skjermer. Se Slutten av levetiden for eldre Arlo-kameraer og -tjenester.
  • Atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • SimCam Smart Home
  • Smart K
  • SpotCam
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Wyze Cam
  • Zmodo

Trinn 1. Konfigurer sikkerhetskameraet

Hvis du har et Nest-kamera eller en Nest-ringeklokke, følger du denne veiledningen:

Hvis du har et annet kompatibelt kamera, bør du følge veiledningen fra produsenten.

Trinn 2. Konfigurer Nest-skjermen

Finn ut hvordan du konfigurerer Nest-skjermen din. Sørg for at du kobler den til det samme wifi-nettverket som kameraet.

Trinn 3. Legg til kameraet eller ringeklokken i Google Home-appen

Merk: Hvis du har konfigurert et Nest-kamera eller en Nest-ringeklokke, skal denne enheten allerede være lagt til i Google Home-appen. Hvis du ikke finner Nest-kameraet eller -ringeklokken der, bør du tvinge appen til å avslutte og så åpne den på nytt.

Hvis du har et annet kompatibelt kamera eller fortsatt ikke finner Nest-kameraet ditt i appen, følger du denne fremgangsmåten:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en ny konto.
  3. Bekreft at du bruker hjemmet du har lagt til Chromecasten og høyttaleren eller skjermen i. For å bytte mellom hjem, trykk på expand more icon ved siden av hjemnavnet.
  4. Trykk på Enheter   Legg til   Fungerer med Google Home Works with Google Home.
  5. Velg kameraprodusenten i listen for å fullføre konfigureringen.

Legg til et kamera til

Når du har lagt til en kameraprodusent i Google Home-appen, kan du bruke disse talekommandoene med Nest-skjermen for å legge til flere kameraer:

Handling: Si «Hey Google» og deretter
Synkroniser alle enheter «Synkroniser enhetene mine»
Synkroniser en enhetstype «Synkroniser kameraene mine»

Trinn 4. Bruk talekommandoer for å strømme feeden fra sikkerhetskameraet

Handling:

Si «Hey Google» og deretter

Start strømmingen

«Vis [kameranavn]»
«Hva skjer på [kameranavn]?»
«[Kameranavn] på [navnet på Nest-skjermen]»
«Spill [kameranavn] på [navnet på Nest-skjermen]»
«Vis [kameranavn] på [navnet på Nest-skjermen]»

Stopp strømmingen

«Stopp»

For å spare strøm stoppes den direktesendte videostrømmen automatisk:
  • Direktevideo fra batteridrevne Nest-kameraer og -ringeklokker stopper etter 5 minutter.
  • Direktevideo fra Nest-kameraer og -ringeklokker med ledning stopper etter 12 timer.

For å starte direktesendingen igjen, gjenta talekommandoen.