To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Je beveiligingscamera streamen via je Google Nest-scherm

Houd een oogje op wat je belangrijk vindt door je geschikte beveiligings- of deurbelcamera te streamen naar je Google Nest-scherm.

Wat je nodig hebt

• Een compatibele beveiligingscamera die is ingesteld met de app van de fabrikant
  • Een Nest-scherm
  • Google Home-app

Camera's die werken met 'Hey Google'

Je kunt vanaf de volgende beveiligingscamera's video streamen naar je Nest-scherm.

• Arlo
    Opmerking: Bepaalde Arlo-cameramodellen hebben misschien het einde van de levensduur (EOL, End of Life) bereikt en kunnen mogelijk niet streamen op Nest-schermen. Ga naarEnd of Life for Arlo Legacy Cameras and Arlo Services (Het einde van de levensduur voor verouderde Arlo-camera's en Arlo-services).
  • Atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • SimCam Smart Home
  • Smart K
  • SpotCam
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Wyze Cam
  • Zmodo

Stap 1. Stel je beveiligingscamera in

Als je een Nest-camera of -deurbel hebt, volg je de gelinkte instructies:

Als je een andere geschikte camera hebt, volg je de instructies van de fabrikant.

Stap 2. Stel je Nest-scherm in

Neem meer informatie door over hoe je je Nest-scherm instelt. Zorg dat het is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je camera.

Stap 3. Voeg de camera of deurbel toe aan de Google Home-app

Opmerking: Als je een Nest-camera of -deurbel hebt ingesteld, is deze als het goed is al toegevoegd aan de Google Home-app. Als je de Nest-camera of -deurbel niet kunt vinden in de app, sluit je de app geforceerd af en open je deze opnieuw.

Als je een andere compatibele camera hebt of je Nest-camera nog steeds niet kunt vinden in de app, volg je deze stappen:

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  3. Ga na of je het huis gebruikt waaraan je je Chromecast en speaker of scherm hebt toegevoegd. Als je tussen huizen wilt schakelen, tik je naast de naam van het huis op expand more icon.
  4. Tik op Apparaten Toevoegen  Werkt met Google Home Works with Google Home.
  5. Kies de camerafabrikant in de lijst om het instellen af te ronden.

Een extra camera toevoegen

Nadat je een camerafabrikant hebt toegevoegd aan je Google Home-app, gebruik je de volgende spraakopdrachten met je Nest-scherm om een extra camera toe te voegen:

Actie: Zeg 'Hey Google' en dan:
Alle apparaten synchroniseren 'Synchroniseer mijn apparaten'
Een apparaattype synchroniseren 'Synchroniseer mijn camera's'

Stap 4. Gebruik spraakopdrachten om video van je beveiligingscamera te streamen

Actie:

Zeg 'Hey Google' en dan:

Stream starten

'Laat [cameranaam] zien'
'Wat gebeurt er op [cameranaam]?'
'[Cameranaam] op [naam Nest-scherm]'
'Speel [cameranaam] af op [naam Nest-scherm]'
'Laat [camera] zien naam] op [naam Nest-scherm]'

Stream stoppen

'Stop'

De live videostream stopt automatisch om energie te besparen:
  • De live video van Nest-camera's en -deurbellen op batterijen stopt na 5 minuten.
  • De live video van Nest-camera's en -deurbellen op netvoeding stopt na 12 uur.

Herhaal je spraakopdracht om de livestream opnieuw te starten.