Stream dit sikkerhedskamera på din Google Nest-skærm

Stream dit kompatible sikkerhedskamera på din Google Nest-skærm, så du kan holde øje med det, der betyder mest for dig.

Du skal bruge følgende

• Et kompatibelt sikkerhedskamera, som er konfigureret med partnerappen
  • En Nest-skærm
  • Google Home-appen

Kompatible sikkerhedskameraer

Du kan streame video fra følgende sikkerhedskameraer på din Nest-skærm.

• Arlo
  • atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • SimCam-smarthjem
  • Smart K
  • SpotCam
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Wyze Cam
  • Zmodo

Trin 1. Konfigurer dit sikkerhedskamera

Konfigurer dit sikkerhedskamera ved at følge enhedsproducentens vejledning. Hvis du har et Nest-kamera, skal du konfigurere dit kamera med Nest-appen.

Trin 2. Konfigurer din Nest-skærm

Se, hvordan du konfigurerer din Nest-skærm.

Trin 3. Knyt dit sikkerhedskamera til din Nest-skærm

1. Sørg for, at din Nest-skærm og dit sikkerhedskamera har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  Konfigurer enhed plus Fungerer sammen med Google.
  4. Vælg din kameraproducent på listen for at afslutte konfigurationen.

Tilføj et ekstra kamera

Når du har knyttet en kameraproducent til Google Home-appen, kan du tilføje et ekstra kamera ved hjælp af følgende stemmekommandoer på din Nest-skærm:

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Synkroniser alle enheder "Synkroniser mine enheder"
Synkronisere en enhedstype "Synkroniser mine kameraer"

Bemærk! Hvis du allerede har konfigureret et Nest-kamera, skal du muligvis fjerne tilknytningen af din Nest-konto og tilknytte den igen for at finde dine Nest-kameraer.

Trin 4. Brug stemmekommandoer til at streame dit sikkerhedskamera

Handlinger:

Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Start stream

• "Vis [kameranavn]"
  • "Hvad er der på [kameranavn]?"
  • "[Kameranavn] på [navn på Nest-skærm]"
  • "Afspil [kameranavn] på [navn på Nest-skærm]"
  • "Vis [kameranavn] på [navn Nest-skærm]"

Stop stream

"Stop"