To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Stream dit sikkerhedskamera på din Google Nest-skærm

Hold styr på, hvad der sker derhjemme, ved at streame dit kompatible sikkerheds- eller dørklokkekamera til din Google Nest-skærm.

Du skal bruge følgende:

• Et kompatibelt sikkerhedskamera, der er konfigureret ved hjælp af producentens app
  • En Nest-skærm
  • Google Home-appen

Kameraer, der fungerer sammen med "Hey Google"

Du kan streame video fra følgende sikkerhedskameraer til din Nest-skærm:

• Arlo
    Bemærk! Visse Arlo-kameramodeller kan være for udtjent (End of Life, EOL) og kan muligvis ikke streames på Nest-skærme. Se End of Life for Arlo Legacy Cameras and Arlo Services [Udtjente Arlo Legacy-kameraer og Arlo-tjenester].
  • Atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • SimCam-smarthjem
  • Smart K
  • SpotCam
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Wyze Cam
  • Zmodo

Trin 1. Konfigurer dit sikkerhedskamera

Hvis du har et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke, skal du følge den relevante vejledning:

Hvis du har et andet kompatibelt kamera, skal du følge vejledningen fra enhedsproducenten.

Trin 2. Konfigurer din Nest-skærm

Se, hvordan du konfigurerer din Nest-skærm. Sørg for, at du forbinder den til det samme Wi-Fi-netværk som dit kamera.

Trin 3. Føj kameraet eller dørklokken til Google Home-appen

Bemærk! Hvis du har konfigureret et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke, bør enheden allerede være føjet til Google Home-appen. Hvis du ikke kan finde Nest-kameraet eller -dørklokken i appen, kan du tvinge appen til at lukke og åbne den igen.

Hvis du har et andet kompatibelt kamera eller stadig ikke kan finde dit Nest-kamera i appen, kan du følge denne vejledning:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  3. Tjek, om du bruger det hjem, hvor du tilføjede din Chromecast og højttaleren eller skærmen. Du kan skifte mellem hjem ved at trykke på expand more icon ud for hjemmets navn.
  4. Tryk på Enheder   Tilføj   Works with Google Home Works with Google Home.
  5. Vælg din kameraproducent på listen for at afslutte konfigurationen.

Tilføj et ekstra kamera

Når du har føjet en kameraproducent til Google Home-appen, kan du tilføje et ekstra kamera ved hjælp af følgende stemmekommandoer på din Nest-skærm:

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Synkroniser alle enheder "Synkroniser mine enheder"
Synkronisere en enhedstype "Synkroniser mine kameraer"

Trin 4. Brug stemmekommandoer til at streame dit sikkerhedskamera

Handlinger:

Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Start stream

"Vis [kameranavn]"
"Hvad er der på [kameranavn]?"
"[Kameranavn] på [navn på Nest-skærm]"
"Afspil [kameranavn] på [navn på Nest-skærm]"
"Vis [kameranavn] på [navn på Nest-skærm]"

Stop stream

"Stop"

Livevideostreamen stopper automatisk for at spare på batteriet:
  • Livevideo fra batteridrevne Nest-kameraer og -dørklokker stopper efter 5 minutter.
  • Livevideo fra Nest-kameraer og -dørklokker med ledning stopper efter 12 timer.

Gentag din stemmekommando for at starte livestreamen igen.