Stream dit sikkerhedskamera på din Google Nest-skærm

Stream dit kompatible sikkerhedskamera på din Google Nest-skærm, så du kan holde øje med det, der betyder mest for dig.

Du skal bruge følgende

• Et kompatibelt sikkerhedskamera, som er konfigureret med partnerappen
  • En Nest-skærm
  • Google Home-appen

Kompatible sikkerhedskameraer

Du kan streame video på din Nest-skærm fra følgende sikkerhedskameraer:

• Arlo
  • atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • Smart K
  • SpotCam
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Wyze Cam
  • Zmodo

Trin 1. Konfigurer dit sikkerhedskamera

Konfigurer dit sikkerhedskamera ved at følge enhedsproducentens vejledning. Sådan konfigurerer du dit kamera med Nest-appen.

Trin 2. Konfigurer din Nest-skærm

Trin 3. Knyt dit sikkerhedskamera til din Nest-skærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på  og så Konfigurer enhed og så Har du konfigurerede enheder?
  3. Vælg din kameraproducent fra listen for at afslutte konfigurationen.

Sådan tilføjer du et ekstra kamera

Når du har knyttet en kameraproducent til Google Home-appen, kan du tilføje et ekstra kamera ved at sige følgende til Nest-skærmen:

Hvis du vil… Skal du sige "Ok Google" efterfulgt af...
Synkronisere alle enheder "Synkroniser mine enheder"
Synkronisere en enhedstype "Synkroniser mine kameraer"

Bemærk! Hvis du allerede har konfigureret et Nest Cam, skal du muligvis fjerne tilknytningen af din Nest-konto og tilknytte den igen for at se dine Nest Cams.

Trin 4. Brug talekommandoer til at streame dit sikkerhedskamera på din Nest-skærm

Hvis du vil…

Skal du sige "Ok Google" efterfulgt af...

Starte stream

• "Vis [kameranavn]"

• "Hvad er der på [kameranavn]?"

• "[Kameranavn] på [navn på smartskærm]"

• "Afspil [kameranavn] på [navn på smartskærm]"

• "Vis [kameranavn] på [navn på smartskærm]"

Stoppe stream

"Stop"