To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vi presenterer Google Nest Hub

Med Google Nest Hub får du raskt og enkelt hjelp overalt hjemme. Med Google-assistenten innebygd kan du når som helst se de siste og beste bildene dine i Google Foto. I tillegg kan du se og kontrollere de tilkoblede enhetene dine fra én og samme oversikt.

Bruk stemmen til å starte YouTube-videoer og spille av sanger fra YouTube Music på en høyttaler med krystallklar lyd. Og med Voice Match kan du få en personlig tilpasset kalender, reiseinformasjon, svar fra Google og mye annet. Med Hub får du hjelp med hverdagslige oppgaver, så du kan konsentrere deg om viktigere ting.

Den perfekte digitale bilderammen

Med Google Foto ser du automatisk de siste og beste bildene av de du er glad i. I tillegg kan du vise bilder med stemmen.

Styr smarthjemmet ditt

Se og styr kompatible lys, kameraer og TV-er fra én og samme oversikt. Nest Hub er kompatibel med tusenvis av smartenheter fra andre populære merker.

Spill av videoer og sanger fra YouTube

Se på YouTube-videoer, spill av sanger og musikkvideoer fra YouTube Music og lytt til Spotify og Pandora.

Få stemmestyrt hjelp fra Google-assistenten

Se tidsplanen din, reiseinformasjon, påminnelser og annet med Voice Match. Du kan også få visuelle svar fra Google og se nyttige videoer fra YouTube.

Passer inn overalt hjemme

Google Nest Hub passer naturlig inn i alle rom. Med automatisk lysjustering tilpasser Hub seg fargene og belysningen i rommet, slik at bildene glir inn i omgivelsene.

Merk: I USA og Canada er Google-støttede anrop bare tilgjengelig for innenlandsanrop og kan ikke brukes til å ringe 911 eller numre med tilleggskostnad.