Google Nest eller Google Home og dit barns Google-konto

Dit barn kan f.eks. stille Google spørgsmål, spille spil og lytte til historier, hvis du knytter barnets Family Link-administrerede Google-konto og stemme til din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på Android-enheder.

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke.

Få flere oplysninger om Digital balance.

Sådan fungerer højttalere og skærme

Der er en række ting, som børn med forældrestyrede konti ikke kan gøre på Google Nest- og Google Home-højttalere og -skærme:

• Afspille YouTube-videoer eller -numre via YouTube Music
  • Foretage køb
  • Bruge handlinger, der ikke er fra Google, medmindre disse har badget "Til børn" For families

Trin 1. Download Google Home-appen på dit barns telefon

Dit barn skal downloade Google Home-appen fra Google Play Butik på sin telefon.

Trin 2. Forælderen konfigurerer højttaleren eller skærmen

Hvis du har oprettet en konto til et barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), skal du konfigurere højttaleren eller skærmen, før barnet kan tilknytte sin konto. Hvis enheden allerede er konfigureret, kan du springe dette trin over.

Bemærk! Hvis du føjer forældrestyring til dit barns eksisterende Google-konto, kan dit barn konfigurere Google Nest- eller Google Home-enheder og logge ind via Google Home-appen.

Trin 3. Konfigurer Voice Match med dit barn

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appendit barns enhed.
  2. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din højttaler eller skærm.
  3. Rul ned til "Lokale enheder", og tryk derefter på Tilknyt konto.
  4. Tryk på kontoen, der tilhører den person, som konfigurerer Voice Match med barnet og derefter Fortsæt.
  5. Du får vist en skærm, der beskriver tilladelserne. Tryk på Acceptérog derefterFortsæt.
  6. Giv telefonen til dit barn, og følg vejledningen, så Google Assistent kan lære barnets stemme at kende. Barnet skal sige "Ok Google" to gange og "Hey Google" to gange.

Trin 4. Aktivér personligt indhold

Personligt indhold gør det muligt for Google Assistent på højttalere eller skærme at læse private oplysninger, f.eks. dit barns kalender og kontakter, samt at vise barnets billeder på et fjernsyn.

Bemærk! Personligt indhold skal være aktiveret, før du kan høre tilpassede oplysninger.

1. Åbn Family Link-appen Family Linkdin enhed.
  2. Vælg dit barns navn.
  3. Rul ned til den højttaler eller skærm, hvor du vil aktivere eller deaktivere personligt indhold.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger under enhedens navn.
  5. Aktivér Personligt indhold.

Vigtigt! Du kan ikke aktivere personligt indhold delvist. Du kan f.eks. ikke aktivere kalendere og derefter deaktivere kontakter. Hvis du deaktiverer personligt indhold, fordi du ikke vil have din Assistent til at hjælpe med kontakter, kan den heller ikke hjælpe med andre personlige oplysninger som f.eks. billeder og kalendere.

Fjern tilknytningen af dit barns konto og stemme

1. Åbn Family Link-appen Family Linkdin enhed.
  2. Vælg dit barns navn.
  3. Find enheden, og tryk derefter på Indstillinger Indstillinger og derefter Fjern tilknytning af Google-konto og stemme og derefter Fjern tilknytning.

Bemærk! Dit barn kan selv fjerne tilknytningen af sin stemme.

Sådan fungerer handlinger, der ikke er fra Google

Dit barn kan kun bruge handlinger, der ikke er fra Google, hvis de har badget "Til børn" For families.

Tjek, om en handling er til familier på en Android-enhed
  1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Vælg en app.
  3. Find badget "Til børn" For families i sektionen "Oplysninger".

Tjek, om en handling er egnet til børn på nettet

1. Gå til assistant.google.com/explore i din internetbrowser.
  2. Klik på en app.
  3. Find badget "Til børn" For families i sektionen "Oplysninger".
Undgå, at dit barn kan bruge handlinger, der ikke er fra Google

Du bestemmer, om dit barn skal kunne bruge handlinger, der ikke er fra Google, i Google Assistent.

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barns navn.
  3. I sektionen "Indstillinger" skal du trykke på Administrer indstillinger og derefter Google Assistent.
  4. Aktivér eller deaktiver Tredjepartshandlinger.
Databeskyttelse

Hvis du gør det muligt for dit barn at bruge handlinger, der ikke er fra Google, gælder følgende:

• Google deler ikke lydoptagelser af dit barns stemme med disse handlinger. En transskription af det, dit barn har sagt, kan dog sendes til disse handlinger.
  • Google deler ikke dit barns personlige oplysninger med disse handlinger, inklusive dit barns navn, mailadresse eller nøjagtige placering. Hvis en handling er nødt til at gemme oplysninger, for eksempel dit barns svar på almene spørgsmål, gemmes oplysningerne i en unik kode.

Få flere oplysninger om datasikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Google Nest- og Home-enheder.