Google Nest eller Google Home og dit barns Google-konto

Hvis du vil give dit barn mulighed for at bruge Google Home til f.eks. at stille Google spørgsmål, spille spil og lytte til historier, skal du knytte barnets Google-konto, som administreres med Family Link, og stemme til Google Nest eller Google Home.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på Android-enheder.

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke. Her kan du få flere oplysninger om Digital balance.

Sådan fungerer Google Nest- og Home-højttalere og -skærme

Der er et par ting, som børn med forældrestyrede konti ikke kan gøre på højttalere og skærme:

• Afspille YouTube-videoer eller -numre via YouTube Music
  • Afspille sange fra Google Play Musik, medmindre deres familie har et familieabonnement på Google Play Musik, eller medmindre den person, der har konfigureret enheden, har et individuelt abonnement
  • Foretage køb
  • Bruge apps, der ikke er fra Google, medmindre de har badget "Apps til børn i Google Assistent" For families.

Trin 1. Download Google Home-appen på dit barns telefon

Dit barn skal downloade Google Home-appen fra Google Play Butik på sin telefon.

Trin 2. Forælderen konfigurerer højttaleren eller skærmen

Google Nest- og Home-enheder skal konfigureres af en person på mindst 13 år (eller den fastsatte alder i dit land) fra denne persons enhed. Hvis enheden allerede er konfigureret, kan du springe dette trin over.

Trin 3. Konfigurer Voice Match med dit barn

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appendit barns enhed.
  2. Sørg for, at dit barns telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din højttaler eller skærm.
  3. Rul ned til "Lokale enheder".
  4. Tryk på Tilknyt konto.
  5. Tryk på den konto, der tilhører den person, som konfigurerer Voice Match med barnet.
  6. Tryk på Fortsæt
  7. Der vises nu en skærm med tilladelserne. Tryk på Acceptér og så Fortsæt.
  8. Giv telefonen til dit barn, og følg prompterne, så Google-assistenten kan lære barnets stemme at kende. Barnet skal sige "Ok Google" to gange og "Hey Google" to gange.

Trin 4. Aktivér Personligt indhold

Personligt indhold gør det muligt for Google Assistent på Google Nest eller Home at læse private oplysninger, f.eks. dit barns kalender og kontakter, samt at vise barnets billeder på et fjernsyn.

Bemærk! Personligt indhold skal være aktiveret, før du kan høre tilpassede oplysninger.

1. Åbn Family Link-appen Family Linkdin enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Rul ned til den højttaler eller skærm, hvor du vil aktivere eller deaktivere Personligt indhold.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger under navnet på enheden.
  5. Aktivér Personligt indhold

Vigtigt! Du kan ikke aktivere Personligt indhold delvist. Det er f.eks. ikke muligt at aktivere kalender, men ikke kontakter. Hvis du deaktiverer Personligt indhold, fordi du ikke vil have din assistent til at hjælpe med kontakter, kan den heller ikke hjælpe med andre personlige oplysninger som f.eks. billeder og kalendere.

Fjern tilknytningen af dit barns konto og stemme

Fjern tilknytningen af dit barn konto og stemme som forælder

1. Åbn Family Link-appen Family Linkdin enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. På kortet "Google Home" skal du trykke på Indstillinger og så Fjern tilknytning af Google-konto og stemme og så Fjern tilknytning.

Bed dit barn om at fjerne tilknytningen af sin konto og stemme

1. Åbn Google Home-appen Google Home app på barnets enhed.
  2. Tryk på Indstillinger   Flere indstillinger  Enheder.
  3. Tryk på din enhed.
  4. Rul ned, og tryk derefter på Fjern tilknytningen til denne enhed for at fjerne den specifikke Google Home-enhed fra den pågældende Google-konto.

Sådan fungerer apps, der ikke er fra Google

Dit barn kan kun bruge apps, der ikke er fra Google, hvis de har badget "Til børn" For families.

Find ud af, om en app er egnet til børn
  1. Hold knappen Hjem nede på en Android-enhed.
  2. Tryk på Udforsk og Dit indhold.
  3. Tryk på en app på fanen "Udforsk".
  4. Find badget "Til børn" For families i sektionen "Oplysninger".
Undgå, at dit barn bruger apps, der ikke er fra Google

Du bestemmer, om dit barn skal kunne bruge apps, der ikke er fra Google, i Google Assistent.

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. På kortet "Indstillinger" skal du trykke på Administrer indstillinger og så Google Assistent.
  4. Aktivér eller deaktiver Tredjepartsapps.
Databeskyttelse

Hvis du gør det muligt for dit barn at bruge apps, der ikke er fra Google:

• Google deler ikke lydoptagelser af dit barns stemme med disse apps. En transskription af det, dit barn har sagt, kan dog sendes til disse apps.
  • Google deler ikke dit barns personlige oplysninger med disse apps, inklusive dit barns navn, mailadresse eller nøjagtige placering. Hvis en app er nødt til at gemme oplysninger, for eksempel dit barns svar på spørgsmål i trivia, gemmes oplysningerne i en unik kode i stedet for på barnets Google-konto.

Få flere oplysninger om datasikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Google Nest- og Home-enheder.