To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Henkilökohtaisten tulosten salliminen laitteilla, joissa on Assistant sisäänrakennettuna

Joitakin Google Assistant ‑laitteita (esim. kaiuttimia, televisioita, Smart Displayn, Smart Clockin ja Pixel Standin) voi jakaa useille ihmisille. Voit laittaa henkilökohtaiset tulokset päälle jaetuilla laitteilla. Näin Google Assistant voi lukea tai näyttää omaan sisältöösi liittyviä tuloksia. Google Assistant voi esimerkiksi näyttää

• tuloksia Gmailistasi, Google Kalenteristasi ja Google Kuvistasi
  • Soittolistat, jotka olet luonut ja merkinnyt yksityisiksi YouTubessa
  • omia soittolistoja, tykättyjä kappaleita, latauksia tai kirjaston sisältöä YouTube Musicissa.

Tärkeää: Henkilökohtaisten tulosten asetus ei vaikuta tiettyihin kolmansien osapuolten (esim. Spotifyn tai Pandoran) tarjoamiin Assistant-ominaisuuksiin.

Jotkin sovellukset Pixel Standissa edellyttävät, että avaat puhelimen lukituksen, vaikka henkilökohtaiset tulokset olisivat päällä.

Lue Googlen tietosuojakäytännöstä, mitä tapahtuu, kun laitat henkilökohtaiset tulokset päälle.

Henkilökohtaiset hakutulokset päälle tai pois päältä

Tärkeää: Jotkin henkilökohtaiset tulokset ovat saatavilla vain tietyillä kielillä ja tietyissä maissa.

Puhelimet
  1. Sano Android-puhelimelle tai ‑tabletille "Hey Google, open Assistant settings".
  2. Valitse Assistant.
  3. Valitse Assistant-laitteet-kohdasta Puhelin.
  4. Laita Omat hakutulokset päälle tai pois päältä.

Henkilökohtaisia tuloksia lukitusnäytöllä

Joillakin Android-laitteilla voit saada henkilökohtaisia tuloksia lukitusnäytöllä. Lue lisää henkilökohtaisten tulosten sallimisesta laitteen lukitusnäytöllä.

Kaiuttimet, Smart Displayt, Smart Clockit ja TV-laitteet

Tärkeää: Henkilökohtaiset tulokset ovat saatavilla Chromecast-laitteilla ainoastaan Chromecast with Google TV:llä.

Henkilökohtaisten tulosten käyttöönotto kodille

Tärkeää: Jos henkilökohtaiset tulokset ja Voice Match ovat päällä ja laitat Voice Matchin myöhemmin pois päältä, myös henkilökohtaiset tulokset menevät automaattisesti pois päältä. Voit aina ottaa henkilökohtaiset tulokset uudelleen käyttöön ilman Voice Matchia.

Kun otat henkilökohtaiset tulokset käyttöön kodille, ne menevät päälle kaikille kotisi laitteille. Voit halutessasi valita, että henkilökohtaiset tulokset laitetaan automaattisesti päälle uusille laitteille. Voit poistaa henkilökohtaiset tulokset käytöstä tietyltä laitteelta milloin tahansa.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Koti Home ja sitten Asetukset Settings.
  3. Valitse Ominaisuudet-kohdasta Google Assistant ja sitten Henkilökohtaiset tulokset.
  4. Muuta kodin laitteiden asetuksia.

Vinkki: Voit ottaa henkilökohtaiset tulokset käyttöön myös, kun otat Voice Matchin käyttöön.

Kodin henkilökohtaisten tulosten laittaminen pois päältä

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Koti Home ja sitten Asetukset Settings.
  3. Valitse Ominaisuudet-kohdasta Google Assistant ja sitten Henkilökohtaiset tulokset.
  4. Valitse laita tämän kodin henkilökohtaiset tulokset pois päältä.

Henkilökohtaisten tulosten laittaminen päälle tai pois päältä laitteelle

Tärkeää: Ennen kuin voit laittaa henkilökohtaiset tulokset päälle laitteella, sinun pitää laittaa henkilökohtaiset tulokset päälle kodille.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Koti Home ja sitten Asetukset Settings.
  3. Valitse Ominaisuudet-kohdasta Google Assistant ja sitten Henkilökohtaiset tulokset.
  4. Napauta laitteen nimeä.
    • Henkilökohtaisten tulosten laittaminen päälle: Valitse ruutu laitteen nimen vierestä.
    • Henkilökohtaisten tulosten laittaminen pois päältä: Poista valinta laitteen nimen vierestä.
Google TV
  1. Valitse Google TV:n oikeasta yläkulmasta Asetukset. Voit myös painaa kaukosäätimen Assistant-painiketta pitkään ja sanoa "Open settings".
  2. Valitse Yksityisyys ja sitten Google Assistant.
  3. Laita Henkilökohtaiset tulokset päälle tai pois päältä.
Muut jaetut laitteet
  1. Sano Android-puhelimelle tai ‑tabletille "Hey Google, open Assistant settings".
  2. Valitse Assistant.
  3. Valitse Assistant-laitteet-kohdasta laitteesi.
  4. Laita Personointi-kohdasta Omat hakutulokset päälle tai pois päältä.
autot

Tärkeää: Voice Match ei ole käytettävissä autoissa.

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Siirry omiin sovelluksiin.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Google ja sitten Google Assistant.
  4. Laita Salli henkilökohtaiset tulokset päälle tai pois päältä.
    • Sinun on ehkä lisättävä salasanasi, jotta voit muuttaa asetuksia.
Autotarvikkeet

Joidenkin Google Assistantin autoon tarkoitettujen lisävarusteiden, kuten Anker Roav Boltin ja JBL Link Driven, henkilökohtaisia tuloksia hallitaan kuulokeasetuksilla. Katso, miten saat henkilökohtaisia tuloksia kuulokkeilla.

Kellot

Fitbit Sense, Versa 3 ‑kellot ja WearOS:ää käyttävät kellot:

1. Android-puhelimella tai ‑tabletilla: sano "Ok Google, open Assistant settings".
  2. Valitse Laitteet ja sitten Henkilökohtainen ja sitten Oma kellosi.
  3. Laita henkilökohtaiset hakutulokset päälle tai pois päältä.

Henkilökohtaisten hakutulosten piilottaminen

Smart Displaylla

Kun laitat henkilökohtaiset tulokset päälle Smart Displaylla, tulokset näkyvät aloitusnäytöllä ilmoituksina. Tuloksiin sisältyvät tulevat kalenteritapahtumat ja YouTube-videosuositukset. Kaikki laitteen lähellä olevat voivat löytää ne, napauttaa niitä tai reagoida niihin.

Näin estät henkilökohtaiset hakutulokset aloitusnäytöltä ja ilmoituksista:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Koti Home.
  3. Kosketa Smart Displayta pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Laiteasetukset Settings ja sitten Tunnistus ja jakaminen ja sitten Tunnistus ja personointi.
  5. Valitse "Miten omat hakutulokset näkyvät" ‑kohdasta Älä näytä oma-aloitteisesti.
Autossa

Kun laitat henkilökohtaiset tulokset päälle, ne näkyvät auton aloitusnäytöllä. Tuloksissa on kohteeseen tai mediaan liittyviä suosituksia. Kaikki autossa olevat voivat nähdä ne, napauttaa niitä tai reagoida niihin.

Näin estät henkilökohtaiset hakutulokset aloitusnäytöltä ja ilmoituksista:

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Siirry omiin sovelluksiin.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Google ja sitten Google Assistant.
  4. Laita Salli henkilökohtaiset tulokset pois päältä.
Google TV:llä

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain joillakin Google TV:illä Yhdysvalloissa.

Saat automaattisesti joitain henkilökohtaisia tuloksia, esim. YouTube-suosituksia television himmennetyllä näytöllä ja ilmoituksina.

Kaikki voivat nähdä henkilökohtaiset tulokset ja käyttää niitä. Voit laittaa henkilökohtaiset tulokset pois päältä tai hallita niitä television Assistant-asetuksista, Home-sovelluksen asetuksista tai Assistant-sovelluksesta.

Näin estät henkilökohtaiset tulokset himmennetyltä näytöltä ja ilmoituksista:

1. Valitse Google TV:n oikeasta yläkulmasta Asetukset. Voit myös painaa kaukosäätimen Assistant-painiketta pitkään ja sanoa "Open settings".
  2. Valitse Yksityisyys ja sitten Google Assistant.
  3. Valitse Henkilökohtaiset tulokset ‐kohdasta Älä näytä oma-aloitteisesti

Näin henkilökohtaiset tulokset toimivat muiden asetusten kanssa

Google Kuvat

Henkilökohtaiset tulokset eivät vaikuta siihen, voitko näyttää kuviasi taustaäänten tehostustilassa Smart Displaylla.

Voice Match

Jos Voice Match on päällä, Google Assistant ei anna henkilökohtaisia tuloksiasi äänelle, jonka se ei tunnista kuuluvan sinulle. Lue lisää Voice Matchin ja henkilökohtaisten tulosten käytöstä.