To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få meddelanden om besökare från dörrklockan på en högtalare eller skärm

Du kan få ett meddelande på en högtalare eller skärm från Google Nest eller Home när någon ringer på dörren med Google Nest Doorbell. Med en Smart Display, Chromecast eller Android TV kan det även gå att se vem det är.

1. Konfigurera produkterna

Produkterna måste vara anslutna och klara och ha lagts till i respektive app innan du konfigurerar meddelanden om besökare.

Obs! Meddelanden om besökare kanske inte kan användas med alla dörrklockor från tredje part som fungerar med Google. Kontakta dörrklockans tillverkare om du vill veta mer.

1. Konfigurera din högtalare eller skärm.
  2. Installera dörrklockan enligt tillverkarens anvisningar. Följ de här anvisningarna för dörrklockor från Nest:
  3. Lägg till dörrklockan i Google Home-appen.
    • Kontrollera att dörrklockan finns i samma hem som högtalaren eller skärmen. Annars får du inga meddelanden om besökare.
    • Om du har en Nest Doorbell kan den ha lagts till i Home-appen när du installerade den.

Aktivera personliga resultat för högtalaren eller skärmen. Obs! Om du har en skärm väljer du Visa alltid utan att du frågat.

2. Aktivera eller inaktivera meddelanden om besökare

Nest Doorbell (batteri) och andra kompatibla dörrklockor

1. Öppna Home-appen .
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Inställningar uppe till höger följt av Dörrklocka.
  4. Aktivera eller inaktivera Meddelanden om besökare.

Obs! Du kan även stänga av meddelanden om besökare tillfälligt på högtalaren eller skärmen från Google med Stör ej.

Nest Doorbell (med ledning)

Så här aktiverar du meddelanden om besökare:

1. Öppna Nest-appen app home icon.
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Settings ikon för Nest-inställningar följt av Visitor announcements. Då öppnas Google Home-appen.
  4. Slutför konfigureringen enligt anvisningarna i Google Home-appen när du uppmanas till det.

Du kan stänga av meddelanden om besökare genom att stänga av aviseringar på skärmen. Du kan även stänga av meddelanden om besökare tillfälligt på högtalaren eller skärmen från Google med Stör ej.

3. Streama video från dörrklockan till skärmen eller tv:n

Om du har konfigurerat en Smart Display i Google Home-appen kan du titta på video från dörrklockan på den. Med vissa dörrklockor kan du även använda en Chromecast eller Android TV.