Brug en dørklokke sammen med din Google Nest- eller Home-enhed

Med en understøttet dørklokke og en Google Nest- eller Home-højttaler eller -skærm kan Google Assistent give dig besked, når nogen ringer på døren. Du kan også streame din videodørklokke på din skærm eller dit fjernsyn ved hjælp af Chromecast.

Funktionen er kun tilgængelig i USA, Storbritannien og Canada.

Du skal have følgende

Til Google Nest-skærme

• En tilsluttet dørklokke
  • En Google Nest-skærm

Til Google Nest-højttalere

• En tilsluttet dørklokke
  • En Chromecast eller et fjernsyn med indbygget Chromecast.
  • En Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max eller Google Nest Audio

Få besked, når nogen ringer på døren

Google Assistent giver dig besked, når nogen ringer på din dørklokke.

Trin 1. Konfigurer din dørklokke

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere din dørklokke ved at følge vejledningen fra enhedsproducenten.

Trin 2. Slut din dørklokke til din højttaler eller skærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  Konfigurer enhed plus Fungerer sammen med Google.
  3. Søg i eller rul ned på listen over "Fungerer sammen med Google"-partnere, og tryk på producenten af din dørklokke.
  4. Log ind på din konto, og følg vejledningen på din mobilenhed for at parre din enhed.
  5. Gennemgå og acceptér vilkårene, og tryk derefter på Tillad for at give Google Assistent tilladelse til at tilknytte kontoen.
  6. Når parringen er færdig, skal du trykke på Udfør.

Bemærk! Hvis du allerede har konfigureret en dørklokke, skal du muligvis sige "Hey Google, synkroniser mine enheder" for at få vist dine dørklokker.

Trin 3: Giv din dørklokke et navn

Du kan give din dørklokke et navn.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din dørklokke.
  3. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  4. Under "Generelle indstillinger" skal du trykke på Navn og derefter Angiv et navn og derefter Gem.

Trin 4: Tildel dørklokker et rum

For at gøre det nemmere at styre dine dørklokker kan du tildele dem et rum.

Tilføj et rum
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din dørklokke.
  3. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  4. Tryk på Rum under "Generelle indstillinger".
  5. Herfra kan du enten:
    • Vælge et rum.
    • Tilføje et nyt rum: Rul ned, og tryk derefter på Tilføj et tilpasset rum og derefter giv rummet et navn.
  6. Tryk på Gem øverst til højre.
Tjek, om der er nye dørklokker

Du kan tjekke, om der er nye dørklokker, der ikke har fået tildelt et rum.

Brug din stemme

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Synkroniser alle enheder "Synkroniser mine enheder"
Synkroniser en enhedstype "Synkroniser mine lamper"

Vigtigt!

• Enhederne skal allerede være konfigureret i partnerappen (trin 1 ovenfor).
  • Hvis du synkroniserer flere enheder på én gang, får du muligvis en fejlmeddelelse om timeout.

(På Nest-skærme) Trin 5: Aktivér Personligt indhold samt Startskærm og notifikationer

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på din skærm.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger  efterfulgt af Genkendelse og deling efterfulgt af Genkendelse og tilpasning.
  4. Hvis du vil aktivere notifikationer, skal du først aktivere Tillad personligt indhold.
  5. Rul ned, og vælg derefter, hvordan dit personlige indhold skal vises.
  6. Tryk på Vis altid automatisk for at aktivere notifikationer. Hvis du vil deaktivere notifikationer, skal du trykke på Vis aldrig automatisk.

Stream kameraet i din videodørklokke

På din Google Nest-skærm

Trin 1. Fuldfør konfigurationstrin 1-5 ovenfor

Trin 2. Brug stemmekommandoer til at streame din videodørklokke til skærmen

Handlinger:

Sig "Ok Google" eller "Hey Google" efterfulgt af:

Start stream

"Hvad er der på <navn på dørklokke>?"
"Vis <navn på dørklokke>"
"Vis <navn på dørklokke> på <navn på Nest-skærm>"

Stop stream

"Stop"

Kommuniker via Nest Hello på din skærm

Når du på din skærm får besked om, at nogen ringer på din Nest Hello-dørklokke, skal du trykke på Tal for at tale med den, der ringer på. Når du er færdig, skal du trykke på Udfør for at afslutte samtalen.

På dit Chromecast-kompatible fjernsyn med en højttaler

Trin 1. Fuldfør konfigurationstrin 1-4 ovenfor

Trin 2. Konfigurer Chromecast

Konfigurer Chromecast. Hvis du allerede har konfigureret Chromecast, kan du springe dette trin over.

Trin 3. Knyt dit fjernsyn til din højttaler eller skærm

Hvis du allerede har knyttet dit fjernsyn til din enhed, kan du springe dette trin over.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din Chromecast, højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3.  Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj   Konfigurer enhed plus  Ny enhed .
  4. Tryk på det hjem, du vil føje enheden til Næste.
  5. Tryk på den enhed, du vil konfigurere  Næste.
  6. Tjek, at den kode, der vises på fjernsynet, stemmer overens med den kode, der vises på din mobilenhed.
  7. Tryk på Ja tak for at sende anonyme data, der hjælper os med at forbedre enheder, eller tryk på Nej tak for at fravælge det.
  8. Tryk på det rum, hvor du konfigurerer din enhed  Næste.
  9. Tryk på det Wi-Fi-netværk, du vil knytte din enhed til Næste.
  10. Tryk på Næste.
  11. Vælg, om du vil modtage mails om din enhed, ved at trykke på Tilmeld dig eller Nej tak.
  12. Vælg, hvilke videotjenester du vil tilføje  Næste.
  13. Tryk på Fortsæt  Fortsæt.

Trin 4. Brug stemmekommandoer til at streame din videodørklokke til dit fjernsyn

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Start stream

"Hvad er der på <navn på dørklokke>?"
"Vis <navn på dørklokke>"
"Vis <navn på dørklokke> på <navn på Chromecast>"

Stop stream

"Stop"

Produktspecifikke oplysninger

Nest Hello

Konfigurer Nest Hello og meddelelser om besøg

Deaktiver meddelelser om besøg

Du kan deaktivere notifikationer fra Google Assistent i Google Home-appen.

Du kan også bruge Forstyr ikke til midlertidigt at deaktivere meddelelser om besøg på din Google-højttaler eller -skærm.