To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få Nest Doorbell-meddelelser om besøg på en højttaler eller skærm

Google Nest- eller Google Home-højttalere og -skærme kan give dig besked, når nogen ringer på din Google Nest Doorbell eller en anden kompatibel dørklokke. Hvis du har en smartskærm, Chromecast eller Android TV, kan du muligvis også se, hvem der er ved døren.

1. Konfigurer dine produkter

Du skal montere dine produkter og føje dem til deres respektive apps, inden du konfigurerer meddelelser om besøg.

Bemærk! Meddelelser om besøg er muligvis ikke tilgængelige på alle dørklokker fra tredjeparter, der fungerer sammen med Google. Kontakt producenten af din dørklokke for at finde ud af, om meddelelserne er tilgængelige på din dørklokke.

1. Konfigurer din højttaler eller skærm.
  2. Installer din dørklokke ved at følge producentens vejledning. Følg vejledningerne nedenfor, hvis du har en Nest Doorbell:
  3. Føj din dørklokke til Google Home-appen.
    • Tjek, at din dørklokke er føjet til samme hjem som din højttaler eller skærm. Hvis den ikke er det, får du ikke meddelelser om besøg.
    • Hvis du har en Nest Doorbell, blev den muligvis blevet føjet til Home-appen, da du monterede den.

Aktivér personligt indhold for din højttaler eller skærm. Bemærk! Hvis du har en skærm, skal du vælge Vis altid automatisk.

2. Slå meddelelser om besøg til eller fra

Nest Doorbell (med batteri) og andre kompatible dørklokker

1. Åbn Home-appen .
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Dørklokke.
  4. Slå meddelelser om besøg til eller fra.

Bemærk! Du kan også bruge Forstyr ikke til midlertidigt at deaktivere meddelelser om besøg på din Google-højttaler eller -skærm.

Nest Doorbell (med ledning)

Sådan aktiverer du meddelelser om besøg:

1. Åbn Nest-appen app home icon.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger og så Meddelelser om besøg. Du videreføres til Google Home-appen.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du følge vejledningen på skærmen i Google Home-appen for at gennemføre konfigurationen.

Hvis du vil deaktivere meddelelser om besøg, kan du deaktivere dine skærmnotifikationerDu kan også bruge Forstyr ikke til midlertidigt at deaktivere meddelelser om besøg på din Google-højttaler eller -skærm.

3. Stream video fra din dørklokke til din skærm eller dit fjernsyn

Hvis du har konfigureret en smartskærm i Google Home-appen, kan du bruge den til at se video fra din dørklokke. Nogle dørklokker understøtter også brug af Chromecast og Android TV.