To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sända ut röstmeddelanden till Google Nest eller Home-enheter

Skicka ett meddelande till alla i hemmet genom att sända ut meddelanden på alla Google Nest eller Home-enheter.

Tips! Du kan skapa rutiner för att sända ut meddelanden i hemmet. Läs mer om hur du skapar en rutin.

Obs! Om du har aktiverat Digitalt välmående kan den här funktionen begränsas eller blockeras med Paus, Filter eller Stör ej.

Läs mer om digitalt välmående

Komma igång

Sända ut från en högtalare eller skärm till andra högtalare eller skärmar

Detta behövs

Var visas utsändningen?

Om meddelandet startades på en högtalare eller skärm visas utsändningen på alla högtalare eller skärmar som

Sända ut från en telefon till högtalare eller skärmar

Detta behövs

Var visas utsändningen?

Om meddelandet startas på en telefon visas utsändningen på alla högtalare eller skärmar som är inloggade på samma Google-konto.

Telefonen behöver inte vara ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som högtalarna eller skärmarna.

Sända ut ett meddelande till hela hemmet

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:
Skapa ett anpassat meddelande

”Sänd ut <meddelande>”

Du kan även använda kommandona ”ropa”, ”säg till alla” eller ”meddela” i stället för ”sänd ut”.

Detta sänds ut på alla Google Nest- eller Home-enheter.

Sända ut ett meddelande till ett visst rum eller en viss enhet

Obs! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig på engelska.

Vart du kan sända ut meddelanden: Säg ”Hey Google” följt av:
Ett rum
  • ”Broadcast to [rummets namn] [meddelande].” (sänd ut till [rummets namn] [meddelande])

• ”Broadcast to the living room, it's time to start homework.” (sänd ut till vardagsrummet: det är dags att göra läxorna)

En enhet
  • ”Broadcast to [enhetens namn] [meddelande].” (sänd ut till [enhetens namn] [meddelande])

• ”Broadcast to kitchen display, is dinner ready yet?” (sänd ut till skärmen i köket: är middagen klar än?)

Sända ut ett förinställt meddelande

Vad du kan sända ut meddelanden om:   Säg ”Hey Google” följt av:

Väckning

”Sänd ut …”

• vakna allihop
  • (det är) dags att vakna
Frukost

”Sänd ut …”

• frukosten är klar
  • frukosten står på bordet
  • (det är) dags att äta frukost
Lunch

”Sänd ut …”

• lunchen är klar
  • lunchdags
Middag

”Sänd ut …”

• middagen står på bordet
  • middagen är klar
  • ring i middagklockan
  • (det är) dags att äta middag
  • middagsdags
Dags att gå hemifrån

”Sänd ut …”

• (det är) dags att åka
  • (det är) dags att gå
  • (det är) dags att gå hemifrån
  • (det är) dags att lämna huset
Hemkomst

”Sänd ut …”

• jag är hemma
  • jag är här
På väg

”Sänd ut …”

• (jag är) på väg
  • (jag är) hemma snart
  • (jag är) snart tillbaka
Titta på film

”Sänd ut …”

• (det är) dags att titta på film
  • filmen börjar snart
  • dags att gå till bion
Titta på tv

”Sänd ut …”

• programmet börjar snart
  • det är dags att titta på tv
  • (det är) tv-dags
Läggdags

”Sänd ut …”

• (det är) läggdags
  • (det är) dags för dig att gå och lägga dig
  • läggdags
  • vi borde gå och lägga oss

Meddelanden sänds ut på alla högtalare eller skärmar.

Voice Match och sända ut meddelanden

Alla (även användare som är registrerade för Voice Match och gäster) kan sända ut meddelanden.

Svara på en utsändning

Du kan svara på en utsändning när den har spelats upp. Ditt svar skickas bara till den ursprungliga utsändningsenheten. Svaret kommer inte till andra högtalare eller skärmar och andra mobila enheter.

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:
Svara på en utsändning
  • ”Svara på <meddelande>”
  • ”Skicka ett svar”