To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Udsend talebeskeder til Google Nest- eller Google Home-enheder

Send en besked til alle i dit hjem ved at udsende fællesbeskeder på alle dine Google Nest- eller Google Home-enheder.

Tip! Du kan oprette rutiner til at udsende fællesbeskeder i dit hjem. Se, hvordan du opretter en rutine.

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke.

Få flere oplysninger om Digital balance

Kom godt i gang

Udsend fællesbeskeder fra én højttaler eller skærm til andre højttalere eller skærme

Du skal bruge følgende

Hvor afspilles fællesbeskederne?

Hvis beskeden udsendes på en højttaler eller skærm, afspilles den på alle højttalere eller skærme, der:

Udsend fra telefonen til en højttaler eller skærm

Du skal bruge følgende

Hvor afspilles fællesbeskederne?

Hvis beskeden udsendes fra en telefon, afspilles den på alle de højttalere eller skærme, der er logget ind på den samme Google-konto.

Din telefon behøver ikke have forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dine højttalere eller skærme.

Udsend en fællesbesked til hele dit hjem

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Opret en tilpasset besked

"Udsend <besked>"

Du kan også bruge kommandoerne "Råb", "Fortæl alle" eller "Annoncér" i stedet for "Udsend".

Når du gør dette, udsendes fællesbeskeden til alle Google Nest- eller Google Home-enheder.

Udsend en besked til et bestemt rum eller en bestemt enhed

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på engelsk.

Sådan udsender du en besked til: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Et rum
  • "Udsend til [navn på rum] [besked]."

• "Udsend til stuen, Se at komme i gang med lektierne."

En enhed
  • "Udsend til [navn på enhed] [besked]."

• "Udsend til skærmen i køkkenet, Er aftensmaden klar endnu?"

Udsend en forudindspillet besked

Hvis du vil udsende en besked om:   Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Vågn op

"Udsend..."

• vågn op alle sammen
  • (det er) tid til at stå op
Morgenmad

"Udsend..."

• morgenmaden er klar
  • morgenmaden er serveret
  • det er tid til at spise morgenmad
Frokost

"Udsend..."

• frokosten er klar
  • det er frokosttid
Aftensmad

"Udsend..."

• aftensmaden er serveret
  • aftensmaden er klar
  • det er spisetid
  • det er tid til at gå til bords
  • så er der aftensmad
Tid til at tage afsted

"Udsend..."

• det er tid til at komme af sted
  • nu skal vi af sted
  • det er tid til at komme hjemmefra
  • vi skal hjemmefra nu
Ankommet hjem

"Udsend..."

• jeg er hjemme
  • jeg er her
Er på vej

"Udsend..."

• jeg er på vej
  • jeg er snart hjemme
  • jeg kommer snart hjem
Filmtid

"Udsend..."

• det er filmtid
  • filmen begynder lige om lidt
  • lad os se en film
Fjernsynstid

"Udsend..."

• serien starter lige om lidt
  • det er tid til at se tv
  • det er fjernsynstid
Sengetid

"Udsend..."

• det er tid til at gå i seng
  • det er sengetid
  • sovetid
  • vi skal gå i seng

Beskederne afspilles på alle højttalere eller skærme.

Voice Match og udsendelse af beskeder

Alle (bl.a. gæster og brugere, der er tilmeldt Voice Match) kan udsende en fællesbesked.

Svar på en udsendt fællesbesked

Du kan svare på en udsendt fællesbesked, når den er blevet afspillet. Dit svar sendes kun til den enhed, hvor fællesbeskeden oprindeligt blev udsendt fra. Dit svar modtages ikke på andre højttalere, skærme eller mobilenheder.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Svar på en udsendt fællesbesked
  • "Svar <besked>"
  • "Send et svar"