Spill av innhold på YouTube TV med Google Home og Chromecast

Er du klar til å se på innhold med Google Home og YouTube TV? Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker YouTube TV med Google Home. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

Før du starter: Hvis du ikke har gjort det allerede, må du registrere deg for et YouTube TV-abonnement.

Use your Google Home to control YouTube TV | US only

Trinn 1. Konfigurer Chromecast- og Google Home-enheten

1. Konfigurer Chromecast.
  2. Konfigurer Google Home eller Google Home Mini.

Trinn 2. Tilknytt Chromecast med Google Home-appen

Tilknytt TV-er med Google Home-appen ved å følge denne fremgangsmåten:
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Nederst til høyre på startskjermen trykker du på Konto .
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google Home. For å bytte konto trykker du på trekanten til høyre for kontonavnet.
  4. Sjekk at Chromecast er konfigurert og koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Google Home.
  5. Trykk på Flere innstillinger og deretter TV-er og høyttalere TVs and speakers. Du ser en liste over tilknyttede enheter.
  6. For å tilknytte en ny Chromecast eller TV med Chromecast innebygd trykker du på nederst til høyre på skjermen.
  7. Google Home-appen søker etter TV-er som har støtte for tale, på det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home.
  8. For å legge til en enhet trykker du på avmerkingsboksen ved siden av navnet på enheten. Du kan velge flere enheter. Trykk på Legg til
  9. Du ser alle tilknyttede enheter i «TV-er og høyttalere»-delen av Google Home-appen Google Home-appen.

Trinn 3. Styr YouTube TV med talekommandoer

Når du har tilknyttet enhetene dine, kan du begynne å styre YouTube TV med talekommandoer.

Viktige merknader:

• For at du skal kunne bruke YouTube TV og Google Home sammen, må du logge på den samme Google-kontoen begge steder.
  • Hvis du er del av et YouTube TV-familieabonnement eller deler Google Home med andre YouTube TV-abonnenter, må du logge på den personlige Google-kontoen din på Google Home for å kunne bruke YouTube TV-biblioteket ditt og avspillingsinnstillingene dine. Finn ut mer om hvordan du knytter Google-kontoen og stemmen din til Google Home.

Vanlige talekommandoer

Er du klar til å se? Her er noen ting du kan si til Google-assistenten i Google Home:

Sånn gjør du det: Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter …
Spill av en direktesendt TV-kanal «Spill MSNBC på YouTube TV»

Spill av et TV-program
Spill av den nyeste episoden av et TV-program

«Spill This Is Us på YouTube TV»
«Spill den nyeste episoden av Grey's Anatomy på YouTube TV»
Spill av en film «Spill <film> på YouTube TV»
Spill av en sportssending «Spill <MLB-kampen> på YouTube TV»
«Spill <sportslag>-kampen på YouTube TV»
Ta opp et program «Ta opp Empire»
Sett på pause / gjenoppta / stopp «Sett på pause»
«Gjenoppta»
«Stopp»
Slå av undertekster «Slå av undertekster»
Spol frem eller tilbake «Spol tilbake [xx minutter yy sekunder]»
«Spol frem [xx minutter yy sekunder]»

Tips og triks for å spille av innhold på TV-en

Feilsøk talekommandoer

Hvis du ikke får nøyaktige resultater med Google Home, kan du prøve å være mer spesifikk. Du kan for eksempel prøve å si hele navnet på programmet eller tjenesten (f.eks. «… på YouTube TV») eller navnet på enheten (f.eks. «… på Chromecast»).

Enkle måter å styre medier på med stemmen
Når du starter avspillingen av et TV-program eller en film med stemmen – ved å si for eksempel «Ok Google, spill This is US» – styrer alle de neste avspillingskommandoene («Sett på pause», «Neste» osv.) denne TV-en. Dermed trenger du ikke å spesifisere hvilken TV det dreier seg om, etter at avspillingen har startet.
Bruk stemmen din til å styre medier når du caster fra telefonen eller nettbrettet
Hvis du caster til en TV fra telefonen eller nettbrettet, må du spesifisere enheten ved å si: «på [navn på enheten]» (for eksempel «Sett Warriors-kampen på pause på TV-en i stua»). Når du har spesifisert enheten for første gang, trenger du ikke å si «på TV-en i stua» flere ganger.
Styr TV-en når medier spilles av på Google Home
Når det spilles av medier på Google Home og på den eksterne enheten samtidig, styrer alle avspillingskommandoer Google Home, altså ikke den eksterne enheten. Du må alltid si «Ok Google, [gjør X] på [navnet på enheten]» for å styre den eksterne enheten.

Hvis du vil stoppe avspillingen av innhold på Google Home, sier du «Ok Google, stopp.» Hvis du vil styre en annen enhet, må du først si «på [enheten]» før du sier den neste kommandoen til denne eksterne enheten. For eksempel: «Ok Google, neste video på TV-en».
Send tilbakemelding om denne funksjonaliteten
Vi forsøker hele tiden å forbedre produktene våre og setter stor pris på tilbakemeldinger fra brukerne. Finn ut hvordan du gir oss tilbakemeldinger om Google Home eller YouTube TV