Se på YouTube TV med Google Nest eller Google Home og Chromecast

Er du klar for å se innhold med Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen din og YouTube TV? Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker YouTube TV med enheten din. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

Før du starter: Hvis du ikke har gjort det allerede, må du registrere deg for et YouTube TV-abonnement

Use your Google Home to control YouTube TV | US only

Trinn 1. Konfigurer Chromecasten og Google Nest- eller Google Home-enheten din

1. Konfigurer Chromecast.
  2. Konfigurer Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max, Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max.

Trinn 2. Tilknytt Chromecasten med Google Home-appen

Tilknytt TV-er med Google Home-appen
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Nederst til høyre på startskjermen trykker du på Konto .
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til enheten din. For å bytte konto, trykk på trekanten til høyre for kontonavnet.
  4. Sørg for at Chromecasten er konfigurert og koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som høyttaleren eller skjermen.
  5. Trykk på Flere innstillinger etterfulgt av TV-er og høyttalere TVs and speakers. Du ser en liste over tilknyttede enheter.
  6. For å tilknytte en ny Chromecast eller TV med Chromecast innebygd, trykk på nederst til høyre på skjermen.
  7. Google Home-appen søker etter TV-er som har støtte for tale, på det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home.
  8. For å legge til en enhet, trykk på avmerkingsboksen ved siden av navnet på én eller flere enheter. Trykk på Legg til
  9. Du ser alle tilknyttede enheter i «TV-er og høyttalere»-delen i Google Home-appen Google Home-appen.

Trinn 3. Kontrollér YouTube TV med talekommandoer

Når du har tilknyttet enhetene dine, kan du kontrollere YouTube TV med talekommandoer.

Viktige merknader:

• For å bruke YouTube TV sammen med høyttaleren eller skjermen din må du logge på den samme Google-kontoen på både YouTube TV og enheten.
  • Hvis du er med i et familieabonnement på YouTube TV eller deler høyttaler eller skjerm med andre som er medlemmer av YouTube TV, må du huske å logge på Google Home med den personlige Google-kontoen din for å få tilgang til ditt eget YouTube TV-bibliotek og dine egne visningsinnstillinger. Finn ut mer om hvordan du knytter Google-kontoen og stemmen din til enheten din.

Vanlige talekommandoer

Er du klar? Her er noen ting du kan si til Google-assistenten på enheten din:

Handling: Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter …
Spill en direktesendt TV-kanal «Spill MSNBC på YouTube TV»

Spill et TV-program
Spill den nyeste episoden av et TV-program

«Spill This Is Us på YouTube TV»
«Spill den siste episoden av Grey's Anatomy på YouTube TV»
Spill en film «Spill <film> på YouTube TV»
Spill en sportskamp «Spill <Champions League-kampen> på YouTube TV»
«Spill <idrettslag>-kampen på YouTube TV»
Ta opp et program «Ta opp Empire»
Sett på pause / gjenoppta / stopp «Sett på pause»
«Gjenoppta»  «Stopp»
Slå av/på teksting «Slå av teksting»
Spol frem eller tilbake «Spol [xx minutter og yy sekunder] tilbake»
«Spol [xx minutter og yy sekunder] fremover»

Tips og triks for å spille av innhold på TV-en

Feilsøk talekommandoer

Hvis du ikke får nøyaktige resultater med enheten din, bør du bruke mer spesifikke forespørsler. Du kan for eksempel prøve å si hele navnet på programmet, tjenesten (f.eks. «… på YouTube TV») eller enheten (f.eks. «… på Chromecast»).

Enkle metoder for å kontrollere innhold med stemmen
Når du starter avspillingen av et TV-program eller en film med stemmen – ved å si noe som «Ok Google, spill This Is Us» – kontrollerer alle påfølgende kommandoer (sett på pause, neste osv.) den aktuelle TV-en. Du trenger ikke å spesifisere hvilken TV det dreier seg om, når avspillingen er i gang.
Bruk stemmen til å kontrollere medier når du caster fra telefoner eller nettbrett
Hvis du caster til en TV fra en telefon eller et nettbrett, må du si «på [navnet på enheten]» (f.eks. «Sett Brann-kampen på TV-en i stua på pause»). Når du først har spesifisert enheten, trenger du ikke å si «på TV-en i stua» igjen.
Kontrollér TV-en når det spilles medier på høyttaleren eller skjermen din
Når det spilles av innhold på en Nest- eller Home-høyttaler eller -skjerm samtidig som på en annen enhet, gjelder alle kontrollkommandoer for høyttaleren eller skjermen – ikke for den andre enheten. Du må alltid si «Ok Google, [gjør X] på [navnet på enheten]» for å kontrollere den andre enheten.

Når du vil stoppe avspillingen på høyttaleren eller skjermen, kan du si «Ok Google, stopp». Hvis du vil begynne å kontrollere den andre enheten som spiller innhold, må du først si «på [navnet på enheten]» med den neste kommandoen du bruker for den aktuelle enheten. Eksempel: «Ok Google, neste video på TV-en».
Send tilbakemelding om denne funksjonaliteten
Vi prøver hele tiden å forbedre produktene våre, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra brukerne. Finn ut hvordan du deler tilbakemeldinger om Google Nest eller YouTube TV.