To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

YouTube TV:n käyttäminen kaiuttimella tai näytöllä ja Chromecastilla

Haluatko katsoa sisältöä YouTube TV:stä Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimella tai ‑näytöllä? Lue, miten voit valmistella YouTube TV:n laitteella ja käyttää sitä. Tämä toiminto on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Huom. Varmista, että olet tilannut YouTube TV:n.

YouTube TV:n katsominen älytelevisiolla tai striimauslaitteella – vain Yhdysvallat

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Vaihe 1. Ota käyttöön Chromecast ja kaiutin tai näyttö

1. Ota Chromecast käyttöön.
  2. Ota käyttöön Google Home, Google Nest Mini (2. sukupolvi), Google Home Mini (1. sukupolvi), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub tai Google Nest Hub Max.

Vaihe 2. Linkitä Chromecast Google Home ‑sovelluksella

Huom. Seuraavat vaiheet ovat valinnaisia, jos haluat ohjata TV:täsi mobiililaitteella tai tabletilla. Jos taas haluat ohjata TV:tä äänikomennoilla kaiuttimen tai näytön kautta, seuraa alla olevia ohjeita.

1. Varmista, että puhelin tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin, näyttö, Chromecast tai Pixel Tablet.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus .
  3. Napauta tiliäsi.
  4. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt Google-laitteeseen. Jos tili on oikea, sulje tili-ikkuna napauttamalla . Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta avattavaa valikkoa ja valitse sitten toinen tili tai Lisää toinen tili.

5. Valitse Suosikit tai Laitteet
  6. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  7. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Tunnistus ja jakaminen.
  8. Etsi kohta Google Assistantin asetukset ja valitse asetus henkilökohtaisille tuloksille ja Voice Matchille.

Huom. Jos näet "Virhe linkitettäessä laitetta" ‑ilmoituksen, sinun on palautettava Chromecast-laitteen tehdasasetukset.

YouTube TV:n ohjaaminen Google Homella | Vain Yhdysvallat

Vaihe 3. Käytä YouTube TV:tä äänikomennoilla

Kun olet linkittänyt laitteesi, voit aloittaa YouTube TV:n käyttämisen äänikomennoilla.

Jos haluat käyttää YouTube TV:tä ja kaiutinta tai näyttöä yhdessä, kirjaudu YouTube TV:hen ja laitteelle samalla Google-tilillä.

Jos sinulla on YouTube TV:n perhepaketti tai jaat kaiuttimesi tai näyttösi muiden YouTube TV ‑jäsenten kanssa, muista kirjautua laitteella henkilökohtaiselle Google-tilillesi, jotta voit käyttää omaa YouTube TV ‑kirjastoasi ja -katseluasetuksiasi. Lue lisää Google-tilin ja äänikomentojen linkittämisestä laitteeseen.

Yleisiä äänikomentoja

Voit kysyä ja pyytää Google Assistantilta esimerkiksi näitä asioita laitteellasi:

Toiminto Sano "Hey Google" ja sitten…
Toista TV-kanavan lähetystä "Play MSNBC on YouTube TV"

Toista TV-ohjelma
Toista TV-ohjelman uusin jakso

"Play This Is Us on YouTube TV"
"Play the latest episode of Grey's Anatomy on YouTube TV"
Toista elokuva ”Toista <elokuva> YouTube TV:ssä”
Toista urheiluottelu "Play the <MLB game> on YouTube TV"
"Play the <sports team> game on YouTube TV"
Tallenna ohjelma "Record Empire"
Keskeytä, jatka tai lopeta toisto "Pause"
"Resume"
"Stop"
Laita tekstitykset pois päältä "Ota tekstitys pois päältä"
Kelaa eteen tai taakse "Rewind [xx mins yy seconds]"
"Fast forward [xx mins yy seconds]"

Vinkkejä sisällön toistamiseen televisiossa

Äänikomentojen vianetsintä

Jos laitteesi ei ymmärrä komentoa tai kysymystä oikein, kokeile esittää se tarkemmin.

Voit esimerkiksi sanoa ohjelman koko nimen, palvelun nimen (esim. "...on YouTube TV") tai laitteen nimen (esim. "...on Chromecast").

Helppoja tapoja sisällön käyttämiseen äänikomennoilla
Kun aloitat TV-ohjelman tai elokuvan toistamisen äänikomennolla, esimerkiksi "Hey Google, watch This Is Us", kaikki seuraavat komennot (esim. keskeyttäminen, seuraavaan siirtyminen) vaikuttavat samaan televisioon. Sinun ei tarvitse mainita televisiota, kun katselu on alkanut.
Äänikomentojen käyttäminen puhelimesta tai tabletista striimattavaan sisältöön
Jos striimaat sisältöä televisioon puhelimesta tai tabletista, sinun on sanottava "on [device name]" (esim. "Pause the Warriors game on the living room TV"). Kun olet määrittänyt laitteeksi esimerkiksi olohuoneen television ensimmäisen kerran, sinun ei tarvitse sanoa sitä uudelleen.

Television ohjaaminen, kun mediaa toistetaan kaiuttimella tai näytöllä

Kun mediaa toistetaan kaiuttimella tai näytöllä samaan aikaan kuin etälaitteella, kaikki ohjauskomennot vaikuttavat kaiuttimeen tai näyttöön, eivät etälaitteisiin. Kun haluat ohjata etälaitetta, sinun on aina sanottava "Hey Google, [do X] on [device]".

Jos haluat lopettaa toiston kaiuttimella tai näytöllä, sano "Hey Google, stop".
Jos haluat aloittaa sisältöä toistavan etälaitteen ohjaamisen, sinun on ensin sanottava "on [device]", kun annat etälaitetta koskevan komennon. Esimerkki: "Hey Google, next video on TV".
Palautteen lähettäminen käyttökokemuksesta
Kehitämme tuotteitamme kaiken aikaa ja arvostamme saamaamme palautetta. Katso, miten voit antaa palautetta Google Nestistä tai YouTube TV:stä.