To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Over 'Wifi voor het gezin'

Wifi voor het gezin is een groep functies voor ouderlijk toezicht die je kunt gebruiken met Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- en Google Wifi-netwerken. Met ouderlijk toezicht van Google Nest Wifi kun je de internetverbinding op elk apparaat in je netwerk onderbreken en content voor volwassenen blokkeren.

Opmerking: Je kunt de functies van Wifi voor het gezin niet gebruiken met apparaten die een privéadres of willekeurig MAC-adres gebruiken. Met deze instelling op je telefoon, tablet, computer of ander apparaat kunnen ze niet worden herkend. Als je problemen ondervindt bij het gebruik van Wifi voor het gezin, wijzig je de instelling voor een willekeurig MAC-adres op je apparaat of zet je die uit.

Wifi-toegang on demand onderbreken

Omdat je wifi kunt onderbreken, ben jij degene die bepaalt wanneer je kinderen internettoegang hebben op hun apparaten. Houd je kinderen bij de les door wifi voor apparaten te onderbreken in de Google Home-app of met je stem via de Google Assistent. Meer informatie

Time-outs van internet plannen

Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je kinderen online hun tijd verspillen in plaats van bezig te zijn met hun dagelijkse routine. Gebruik groepen in Wifi voor het gezin om internetonderbrekingen te plannen tijdens drukke perioden, zoals bedtijd of tijd om huiswerk te maken. Meer informatie

Automatisch miljoenen websites voor volwassenen blokkeren

Doordat je sites kunt blokkeren, hoef je je niet meer zo ongerust te maken. Gebruik groepen om siteblokkering in te stellen. SafeSearch van Google zorgt er vervolgens voor dat miljoenen websites voor volwassenen niet meer kunnen worden weergegeven op de apparaten van je kinderen. Meer informatie

Meerdere apparaten beheren met groepen

Met groepen kun je meerdere apparaten samen beheren, zodat je met slechts een paar tikken sites kunt blokkeren en planningen kunt instellen. Meer informatie