To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aktivera SafeSearch och blockera miljontals webbplatser med innehåll för vuxna automatiskt

Med föräldrakontroller i Familjens wifi i Google Home-appen kan du automatiskt blockera miljontals webbplatser med sexuellt explicit innehåll från barnens enheter.

Obs! Funktionerna i Familjens wifi kan inte användas med enheter som använder en privat adress eller en slumpgenererad MAC-adress. Den här inställningen på telefonen, surfplattan, datorn eller någon annan enhet gör att enheten inte kan identifieras. Om du får problem när du försöker använda Familjens wifi kan du ändra eller inaktivera enhetens inställning för slumpgenererad MAC.

Innan du börjar

Om du vill konfigurera webbplatsblockering måste du först skapa en grupp eller etikett för Familjens wifi.

Ställ in webbplatsblockering

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på Wifi  följt av Familjens wifi.
  3. Tryck på Redigera efter namnet på den grupp du vill blockera.
  4. Aktivera SafeSearch vid Begränsa åtkomst.
  5. Tryck på Spara.

Inaktivera webbplatsblockering

1. Öppna Home-appen .
  2. Tryck på Wifi  följt av Familjens wifi.
  3. Tryck på Redigera vid namnet på den grupp du vill blockera.
  4. Inaktivera SafeSearch vid Begränsa åtkomst.
  5. Tryck på Spara.

Detta är Google SafeSearch

Webbplatsblockeringen i Google Nest Wifi och Google Wifi använder Googles SafeSearch-teknik för att blockera miljontals webbplatser med sexuellt explicit innehåll. Internet är stort och inget filter är perfekt, men med SafeSearch blir det lättare att dölja webbplatser med innehåll för vuxna.

SafeSearch blockerar inte webbplatser med våldsamt eller olagligt innehåll.

Obs! Den automatiska blockeringen i Google Nest och Google Wifi förhindrar att SafeSearch-webbplatser öppnas, men de blockerar inte webbplatserna från att visas i Googles sökresultat.