To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aktivér Beskyttet søgning for automatisk at blokere millioner af websites med voksenindhold

Med indstillinger for børnesikring på Familie-Wi-Fi i Google Home-appen kan du automatisk blokere millioner af websites med seksuelt eksplicit indhold på dine børns enheder.

Bemærk! Funktionerne i Familie-Wi-Fi kan ikke bruges med enheder, der anvender en privat adresse eller en randomiseret MAC-adresse. Denne indstilling på din telefon, tablet, computer eller en anden enhed forhindrer dem i at blive identificeret. Hvis du har problemer med at bruge Familie-Wi-Fi, skal du ændre eller deaktivere indstillingen for randomiseret MAC-adresse på enheden.

Inden du går i gang

Hvis du vil konfigurere blokering af websites, skal du først oprette en Familie-Wi-Fi-gruppe eller -etiket.

Konfigurer blokering af websites

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Wi-Fi og så Familie-Wi-Fi.
  3. Tryk på Rediger ud for navnet på den gruppe, du vil blokere.
  4. Aktivér Beskyttet søgning under "Begræns adgangen".
  5. Tryk på Gem.

Deaktiver blokering af websites

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Wi-Fi og så Familie-Wi-Fi.
  3. Tryk på Rediger ud for navnet på den gruppe, du vil blokere.
  4. Deaktiver Beskyttet søgning under "Begræns adgangen".
  5. Tryk på Gem.

Hvad er Google Beskyttet søgning?

Blokering af websites i Google Nest Wifi og Google Wifi anvender Google-teknologien Beskyttet søgning til at hjælpe med at blokere millioner af websites med seksuelt eksplicit indhold. Internettet er enormt, og ingen filtre er perfekte, men Beskyttet søgning er en hjælp til at undgå de fleste websites med voksenindhold.

Beskyttet søgning blokerer ikke websites med voldeligt eller ulovligt indhold.

Bemærk! Automatisk blokering af websites til Google Nest og Google Wifi blokerer disse websites med Beskyttet søgning, men de pågældende websites forhindres ikke i at blive vist i Google-søgeresultater.