Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sammenligning af Wifi-produkter

Google Nest tilbyder 3 forskellige uafhængige systemer til mesh-Wi-Fi:

• Nest Wifi Pro er næste generation af Wi-Fi 6E-systemet med de højeste hastigheder. Det omfatter brugen af det trådløse 6 GHz-bånd, der har en forbedret ydeevne og kan bruges som Thread-grænserouter. Det er også Matter-kompatibelt.
  • Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) kan ikke kombineres med Nest Wifi-routere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (Wi-Fi 5) i et mesh-netværk.
  • Google Wifi giver hurtig og pålidelig dækning. Det kan kombineres med Nest Wifi-routeren og -punktet.
  • Nest Wifi giver endnu mere dækning og højere hastigheder end Google Wifi. Det består af Nest Wifi-routere og -punkter. Nest Wifi-punkter fungerer også som højttalere med Google Assistent. Nest Wifi understøtter Thread og kan bruges som Thread-grænserouter.

Bemærk! Nest Wifi og Google Wifi sælges ikke længere af Google.

Alle Wifi-enheder administreres via Google Home-appen, hvilket giver mulighed for enkel konfiguration og nem adgang til mange nyttige funktioner. Få flere oplysninger om Wi-Fi-systemer til Google Nest.

Funktioner Nest Wifi Pro-router

Nest Wifi-router Nest Wifi-punkt Google Wifi-punkt
Enhedsbillede Billede af Google Nest Wifi-router Billede af Google Nest Wifi-punkt
Wi-Fi-standard Wi-Fi 6E Wi-Fi 5 Wi-Fi 5 Wi-Fi 5
Wi-Fi-bånd Tri-band (2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz) Dual-band (2,4 GHz, 5 GHz) Dual-band (2,4 GHz, 5 GHz) Dual-band (2,4 GHz, 5 GHz)
Mesh-netværk Ja, kun kompatibel med Nest Wifi Pro-routere
  • Ja, kompatibel med Nest Wifi-routere og -punkter og Google Wifi-punkter
  • Ikke kompatibel med Nest Wifi Pro
  • Ja, kompatibel med Nest Wifi-routere og -punkter og Google Wifi-punkter
  • Ikke kompatibel med Nest Wifi Pro
  • Ja, kompatibel med Nest Wifi-routere og -punkter og Google Wifi-punkter
  • Ikke kompatibel med Nest Wifi Pro
Matter-kompatibel Ja Kommer snart Kommer snart Nej
Thread-grænserouter Ja Ja Ja Nej
Smarthøjttaler Nej Nej Ja Nej
Ethernet-porte 2 2 Ingen 2
Familie-Wi-Fi

Hold styr på børnenes skærmtid med Familie-Wi-Fi i Home-appen:

• Sæt adgangen til Wi-Fi på pause efter behov
  • Planlæg pauser fra internettet
  • Bloker automatisk websites med voksenindhold
  • Styr flere enheder på én gang med grupper
Gæstenetværk Opret et separat netværk og en separat adgangskode til dine gæster, og del dine enheder i hjemmet.
Én app til konfiguration og administration

Home-appen

Netværksindsigt Ja