Start modemet på nytt

Ved å starte modemet på nytt kan du løse noen typer problemer med Internett-tilkoblingen, og dette kan også iblant forbedre trege tilkoblinger og løse vanlige problemer med trådløse tilkoblinger.

Slik starter du et modem på nytt:

1. Koble strøm- og Ethernet-kablene fra modemet. Noen modemer har reservebatterier som må fjernes også.
  2. Vent i 2–3 minutter til modemet er fullstendig slått av. Alle lysene på modemet skal være av.
  3. Koble strøm- og Ethernet-kablene til modemet igjen.
  4. Vent til indikatorlyset for Internett lyser kontinuerlig, og sjekk deretter om Internett fungerer som normalt.

Hvis du fortsatt har problemer med modemet, foreslår vi at du kontakter Internett-leverandøren.