To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Modeemin käynnistäminen uudelleen

Modeemin uudelleenkäynnistäminen voi korjata jotkin internetyhteysongelmat, parantaa joskus hitaita yhteyksiä ja korjata joitakin yleisiä langattoman verkon ongelmia.

Näin käynnistät modeemin uudelleen:

1. Irrota virtajohto ja Ethernet-johto modeemista. Jos modeemissa on vara-akku tai varaparisto, irrota myös se.
  2. Odota 2–3 minuuttia, jotta modeemin virta katkeaa kokonaan. Kaikkien modeemin valojen tulisi olla pois päältä.
  3. Kytke virtajohto ja Ethernet-johto takaisin modeemiin.
  4. Kun internetyhteyden merkkivalo alkaa palaa tasaisena, tarkista, toimiiko internetyhteys oikein.

Jos modeemiongelmat eivät ratkea, ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi.

Verkonkäyttötiedot

Google Homen fiidissä voi olla saatavilla tässä artikkelissa mainittuja ongelmia koskevia Wi-Fi-verkonkäyttötietoja. Kun Nest Wifi- tai Google Wifi ‑laite tunnistaa verkossasi ongelman, Google Homen fiidiin lisätään huomiokortti, jossa kerrotaan mahdollisesta ongelmasta ja ehdotetaan ratkaisua.

Jos olet saanut aiheeseen liittyvän verkonkäyttötiedotteen, saat lisätietoja katsomalla alta huomiokortin viestin:

Hidas internetyhteys

Saat tämän ilmoituksen, kun Nest Wifi tai Google Wifi päättelee, että internetyhteytesi on hidas modeemiongelman takia.

Modeemilla muodostetaan internetyhteys internetpalveluntarjoajan kautta. Kun modeemissa on ongelmia, kaikilla siihen yhdistetyillä laitteilla on myös ongelmia.

Korjaus: Seuraa yllä olevia ohjeita ja käynnistä modeemi uudelleen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Google Nest Wifi- tai Google Wifi ‑verkon ongelmien korjaaminen