To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurer opkald på din Google Nest-højttaler eller -skærm

Med Google Nest- og Home-højttalere og -skærme kan du foretage opkald til venner, familiemedlemmer og virksomheder ved hjælp af din stemme. Konfigurer de opkaldsmetoder, du vil bruge, og foretag derefter et opkald fra din højttaler eller skærm.

Nest-højttalere og -skærme kan foretage opkald på 3 måder:

• Google Meet-opkald (tidligere kaldet Google Duo)
  • Google-understøttede opkald
    • Kun tilgængelig i USA og Canada
  • Mobilopkald med Google Fi og Google Voice
    • Kun tilgængelig i USA
    • Kræver et Google Fi- eller Google Voice-abonnement
Bemærk! Telstra, Taiwan Mobile og Telecom Italia understøttes ikke længere.
Selvom Google Duo og Google Meet er blevet slået sammen i en ny Meet-app på mobilenheder, tablets og computere, viser Google Nest-skærme fortsat Google Duo-ikonet Duo app.

Der kan foretages opkald på følgende enheder:

• Skærme: Google Nest Hub, Google Nest Hub (2. generation), Google Nest Hub Max
  • Højttalere: Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Wifi-punkt

Sammenlign opkaldsmetoder

Før du kan begynde at foretage opkald på din Nest-højttaler eller -skærm, skal du konfigurere din opkaldsmetode.

Den opkaldsmetode, du bør bruge, afhænger af, hvor du bor, hvem du vil ringe til, og hvilke typer opkald du vil foretage.

Opkaldsmetodernes funktioner

Her er en sammenligning af de tilgængelige opkaldsmetoder side om side:

Funktion Google Meet-opkald Google-understøttede opkald Mobilopkald (Google Fi og Google Voice)
Videoopkald Ja Nej Nej
Taleopkald Ja Ja Ja
Modtag opkald fra andre Ja, fra andre Google Meet-brugere Nej Nej

Hvem du kan ringe til

Ring til og modtag opkald fra andre Google Meet-brugere i hele verden

• De fleste numre i USA og Canada, bl.a. mobil, fastnet og virksomheder, når modtageren befinder sig i disse lande
  • Numrene skal være i Google Kontakter
  • Afhænger af dit mobilselskab og dit abonnement
  • Der kan muligvis foretages udlandsopkald

Pris

Uden beregning

Uden beregning, hvis opkaldet foretages i og til USA eller Canada

• Opkrævning baseret på tjenesteudbyderens abonnement
  • Der opkræves muligvis betaling for dataforbruget
  • Kræver abonnement
Nødopkald Nej Nej Nej

Tilgængelighed af opkaldsmetoder efter land

Her kan du se, hvilke opkaldsmetoder der er tilgængelige i dit område:

Land Google Meet-opkald Google-understøttede opkald Mobilopkald

USA

Ja

Ja

Ja (Google Fi og Google Voice)

Canada

Ja

Ja

Nej

Andre lande, hvor Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme sælges

Ja

Nej

Nej

1. Tilknyt din opkaldsapp eller -tjeneste i Google Home-appen

Bemærk! Med Google-understøttede opkald (kun i USA og Canada) behøver du ikke at tilknytte yderligere apps eller tjenester for at ringe til dine Google-kontakter.

Konfigurer Google Meet-opkald

Sådan knytter du din Google Meet-konto til din Nest-højttaler eller -skærm:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Kommunikation og derefter Video- og taleapps og derefter Google Meet.
    • Afhængigt af hvilken enhed du har, skal du muligvis trykke på Google Duo.
  4. Følg konfigurationsvejledningen i appen.
Konfigurer mobilopkald med Google Fi eller Google Voice (kun i USA)
Bemærk! Telstra, Taiwan Mobile og Telecom Italia understøttes ikke længere.

Vigtigt!

• Betaling for opkald sker i overensstemmelse med abonnementet hos din opkaldsudbyder.
  • Der opkræves muligvis betaling for dataforbruget.
  • Du skal befinde dig inden for din opkaldsudbyders dækningsområde.
  1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette et abonnement til Google Fi eller Google Voice.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto.
  4. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Tryk på Indstillinger og derefter Kommunikation og derefter Mobilselskaber.
  6. Vælg din opkaldsudbyder.
  7. Følg vejledningen i appen for at tilknytte din konto.

2. Juster indstillinger for Google Assistent

Aktivér personlige resultater

Med personlige resultater kan du ringe til dine Google-kontakter ved at sige deres navn: "Hey Google, ring til [navn på kontakt]". Få flere oplysninger om personlige resultater.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Google Assistent og derefter Personlige resultater.
  4. Tryk på Kom godt i gang og derefter Aktivér og derefter Udfør.
Bemærk! Hvis du vil ringe til dine kontakter, skal du også aktivere Web- og appaktivitet på din Google-konto.

Aktivér Voice Match

Når Voice Match er aktiveret, kan flere medlemmer af dit hjem bruge deres egne kontakter til at foretage opkald på din enhed. Hvis du vil lade flere brugere foretage opkald til deres kontakter på den samme enhed, skal alle brugerne konfigurere Voice Match.

Vigtigt! Hvis ingen konfigurerer Voice Match, kan alle bruge de kontakter, der tilhører enhedens ejer, hvis ejeren har aktiveret personlige resultater.

3. Synkroniser og rediger dine kontakter

Synkroniser dine kontakter

Sådan ringer du til kontakter, der er gemt på din Android-telefon eller -tablet:

1. Gå til myaccount.google.com/devicecontacts og derefter log ind på den Google-konto, der er knyttet til din Google-enhed.
  2. Aktivér Gem kontaktoplysninger fra enheder, hvor du er logget ind.

Hvis du har mange kontakter eller nye kontakter, kan der gå et par minutter, før de synkroniseres.

Hvis dine kontakter ikke synkroniseres, skal du aktivere synkronisering af kontakter i indstillingerne på din Android-enhed:

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Indstillinger for Google-apps og derefter Synkronisering af Google Kontakter.
  3. Tryk på Status og derefter aktivér Synkroniser automatisk.

Rediger dine Google-kontakter

Nest-højttalere og -skærme bruger dine Google-kontakter til at foretage opkald. Hvis dine Google-kontakter ikke har nok oplysninger eller indeholder lignende eller identiske poster, kan din enhed muligvis ikke foretage opkald til visse kontakter.

Sådan rydder du op i dine kontakter:

Tips!

• Brug et unikt navn til hver kontakt. Medtag for- og efternavne, hvis det er muligt.
  • Tilføj et telefonnummer og, hvis det er muligt, en mailadresse til hver kontakt.

Konfigurer kontakter i husstanden

Når du har konfigureret kontakter i husstanden, kan du give alle med adgang til dine Google Nest-højttalere og -skærme mulighed for at ringe til bestemte kontakter, som du vælger. På Nest-skærme kan du også bruge touchskærmen til at ringe til kontakter i husstanden.

Konfigurer og administrer kontakter i husstanden

4. Skift dine opkaldsindstillinger

Aktivér Ring kun derhjemme

Ring kun derhjemme giver dig mulighed for at modtage opkald på dine højttalere eller skærme, når du er hjemme, og forhindrer opkald til dine enheder, når du ikke er hjemme.

Hvis du vil bruge Ring kun derhjemme, skal du aktivere registrering af tilstedeværelse med din telefons lokation. Når funktionen er aktiveret, fastlægger registrering af tilstedeværelse automatisk, om du er hjemme eller ude, og kan bruges til andre funktioner, der anvender lokationsoplysninger, f.eks. rutinerne Hjemme og Ikke hjemme.

Ændringer af indstillingerne for registrering af tilstedeværelse i én funktion kan påvirke andre funktioner, der bruger registrering af tilstedeværelse. Hvis du f.eks. deaktiverer telefonens lokation i rutinerne Hjemme og Ikke hjemme, ringer dine smartenheder i hjemmet, hvis du modtager et opkald, mens du er væk hjemmefra.

Bemærk! Du kan kun bruge én app ad gangen til at dele telefonens lokation. Hvis du f.eks. har delt din telefons lokation med Nest-appen, bliver lokationen deaktiveret i Nest-appen, når du aktiverer din lokation i Home-appen.

Slå Ring kun derhjemme til eller fra

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto.
  3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Tryk på Indstillinger .
  5. Tryk på Kommunikation og derefter Indstillinger for enhed og opkald.
    • Hvis du vil konfigurere Ring kun derhjemme, skal du trykke på Konfigurer og derefter følg vejledningen i appen.
    • Hvis du allerede har konfigureret Ring kun derhjemme, skal du trykke på kontakten for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Aktivér Forstyr ikke

Hvis du midlertidigt vil blokere opkald til en enhed, skal du aktivere Forstyr ikke.

Hvis du vil oprette en tidsplan for Forstyr ikke, skal du konfigurere Nattilstand.

Bemærk! Forstyr ikke deaktiverer også indgående fællesbeskeder og notifikationer om opgaver.

Slå indgående opkald for en bestemt højttaler eller skærm til eller fra

Din Nest-højttaler eller -skærm kan kun modtage indgående opkald i Google Meet.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du indgående opkald:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Kommunikation og derefter Video- og taleapps.
  3. Tænd eller sluk de tilknyttede højttalere eller skærme.

Fjern tilknytningen af din opkaldsapp eller -tjeneste

Bemærk! Google-understøttede opkald bruger ikke en app eller tjeneste, som du kan fjerne tilknytningen til. Du kan blokere opkald til dine Google-kontakter fra din højttaler eller skærm ved at justere indstillingerne for Google Assistent.

Fjern tilknytningen til Google Meet

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Kommunikation og derefter Video- og taleapps og derefter Fjern tilknytningen til Google Meet-kontoen.

Fjern tilknytning til mobilopkald

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto.
  3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Kommunikation og derefter Mobilselskaber.
  5. Tryk på knappen ud for din tjenesteudbyder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad optager min Nest-højttaler eller -skærm?

Google optager stemmekommandoer, efter du har sagt "Hey Google". Følgende eksempler ville blive optaget: "Hey Google, ring til Bob" eller "Hey Google, læg på". Optagelsen ville stoppe efter denne sætning.

Google optager ikke telefonsamtalen.

Hvis jeg har knyttet flere numre til en kontakt, hvilket nummer vil min enhed så ringe til?

Med Google-understøttede opkald og mobilopkald spørger Google Assistent dig, hvilket nummer du vil ringe til. Med tiden lærer Google Assistent, hvilket nummer du foretrækker at bruge for bestemte kontakter, så du kan springe dette trin over. Du kan også redigere dine kontakter, så de bliver mere unikke, ved at gå til contacts.google.com.

Med Google Meet-opkald ringer din enhed til det nummer, der har en gyldig Google Meet-konto

Kan andre ringe til mig på min Home- eller Nest-enhed?

Du kan modtage opkald fra personer via Google Meet.

Sådan modtager du opkald:

Google-understøttede opkald og mobilopkald understøtter ikke indgående opkald.

Kan jeg blokere opkald på min Nest-højttaler eller -skærm?

Du kan kun modtage opkald fra personer, der bruger Google Meet. Se, hvordan du blokerer numre i Google Meet.

Du kan blokere alle opkald midlertidigt ved at aktivere Forstyr ikke. Bemærk! Forstyr ikke deaktiverer også indgående fællesbeskeder og notifikationer om påmindelser. Hvis du vil forhindre opkaldsnotifikationer på bestemte tidspunkter, skal du konfigurere Nattilstand.

Hvad sker der, når der bliver vist en talemenu med valgmuligheder såsom "tryk på 2" under et opkald?

Hvis du har en Nest-skærm, skal du bruge det numeriske tastatur på skærmen til at navigere i et telefonsystem.

Gælder der nogen indholds- eller brugspolitikker i forbindelse med opkald på Nest-højttalere og -skærme?

Googles servicevilkår og privatlivspolitik gælder for Nest- og Home-højttalere og -skærme. Nest-højttalere og -skærme er desuden underlagt politikken for acceptabel brug af Google Voice. Ved mobilopkald på Google Nest- eller Google Home-enheder er opkaldsudbyderens servicevilkår også gældende. Servicevilkårene for Google Fi gælder f.eks. for Fi-understøttede opkald.

Kan jeg ændre, hvordan mit nummer vises, når jeg ringer til nogen med min Nest-enhed?

Dit telefonnummer vises som privat eller ukendt, når du ringer til nogen med din Nest-enhed, medmindre du har tilknyttet et Google Fi- eller Google Voice-telefonnummer i Google Home-appen.

Sådan tilknytter du et Google Fi- eller Google Voice-nummer:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Indstillinger  og derefter Kommunikation og derefter Mobilselskaber.
  3. Tryk på Google Voice eller Google Fi for at tilknytte dit telefonnummer.

Relaterede ressourcer

Kontakt os