To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hva er Nest Wifi Pro?

Nest Wifi Pro er det mest avanserte wifi-systemet for hjemmebruk fra Google Nest. Med wifi 6E gir Nest Wifi Pro deg et nettverk med flere rutere i stedet for bare én ruter, slik at det kan nå alle enhetene dine der du ønsker å ha dem. Nest Wifi Pro har større kapasitet for hastighet og dekningsområde sammenlignet med de eldre wifi-systemene fra Google Nest.

Wifi-dekning i hele boligen

Nest Wifi Pro (wifi 6E) er utstyrt med teknologi for wifi-maskenett. Alle ruterne samarbeider for å sikre at enhetene dine bruker kanalen som har mest tilgjengelig båndbredde. Resultatet er et sterkt wifi-signal i hele huset, ikke bare i nærheten av modemet. Dette gjør det mulig å bevege seg fra rom til rom under en videosamtale med minimalt med forstyrrelser, eller å strømme flere 4K-videoer samtidig.

Wifi-systemet er skalerbart, så du kan finne ut hvor mange Nest Wifi Pro-enheter du trenger for størrelsen og utformingen på hjemmet ditt. Hvis du fortsatt trenger mer dekning, er det bare å legge til en Nest Wifi Pro-enhet til. Nest Wifi Pro (wifi 6E) er ikke bakoverkompatibel og kan ikke brukes sammen med Nest Wifi eller Google Wifi (wifi 5) i maskenettverk. På grunn av den nye generasjonen teknologi i Nest Wifi Pro støttes ikke nettverk med en blanding av Nest Wifi Pro og tidligere versjoner av Nest Wifi eller Google Wifi.

Wifi 6E

Wifi 6E er den største oppgraderingen av wifi-teknologi på mange år, og den gir opptil dobbelt så høy hastighet som wifi 61. Den har tilgang til 6 GHz-wifi-båndet, som nylig ble tilgjengelig, og som gir høy hastighet, mindre belastning på kanalene og kapasitet for flere enheter med høyere hastighet. Finn ut mer om fordelene ved wifi 6E. Nest Wifi Pro inkluderer dette tredje, nye radiobåndet på 6 GHz, i tillegg til de tradisjonelle wifi-radioene på 2,4 GHz- og 5 GHz-frekvensbåndet.

Støtte for Matter og Thread for et mer tilkoblet og kompatibelt hjem

• Nest Wifi Pro er oppdatert med støtte for Matter, den nye universelle standarden som gjør smarthjem mer kompatible og enklere å konfigurere. Nest Wifi Pro kan fungere som sentral for Matter, slik at du kan koble til og kontrollere Google Home-enheter og andre Matter-kompatible enheter. Det betyr at smarthjemmet ditt er raskere å konfigurere og mer responsivt og pålitelig enn noensinne. Finn ut mer om Matter.
  • Thread er en teknologi for trådløse maskenett som er utviklet for å gjøre smartenhetene mer tilkoblede og pålitelige. Teknologien bidrar til å øke styrken, kapasiteten og rekkevidden til hjemmenettverket ditt. Nest Wifi Pro har en innebygd Thread-grenseruter som fungerer som en sentral. Det gjør det enkelt å legge til Thread-enheter i nettverket, samtidig som de kraftige antennene bidrar til å utvide rekkevidden og dekningen til Thread-nettverket. Finn ut mer om Nest-enheter med Thread.

Enkelt å sette opp – enkelt å bruke

Du kan raskt konfigurere Nest Wifi Pro og administrere den i Google Home-appen sammen med andre tilkoblede enheter. Hvis du allerede har et Nest Wifi- eller Google Wifi-system, må du fjerne det forrige nettverket fra Google Home-strukturen din eller konfigurere en ny Google Home-struktur for å konfigurere Nest Wifi Pro. Når det nye nettverket er konfigurert, får Nest Wifi Pro automatiske oppdateringer. Det bidrar til å beskytte nettverket i tillegg til at du får nye funksjoner.

Googles smarte funksjoner gir raskere, enklere og mer pålitelig wifi

Nest Wifi Pro bruker nettverksstatistikk for å optimalisere ytelsen til nettverket ditt automatisk. Den prioriterer for eksempel videosamtaler automatisk – slik at du får jevn og stabil tilkobling. Nest Wifi Pro kan også gjøre tilpasninger og justeringer hvis hastigheten fra internettleverandøren plutselig faller.

Nest Wifi Pro leter aktivt etter problemer og diagnostiserer dem. Den kan også løse vanlige nettverksproblemer på egen hånd, slik at du slipper å gjøre det. Den gir beskjed dersom enkle løsninger, for eksempel en ny Ethernet-kabel, kan bidra til bedre nettverksytelse.

Sikker og pålitelig wifi-forbindelse

Du kan opprette et gjestenettverk og dele passordet ditt fra Google Home-appen. Du kan også bestemme hvilke enheter som skal prioriteres for raskere hastigheter, og kjøre hastighetstester for å få innsikt i nettverkets og enhetstilkoblingens ytelse.

Med Familie-wifi kan du angi tidsplaner for å administrere skjermtid, begrense spesifikke typer innhold som ikke egner seg for barn, og sette wifi på pause på bestemte enheter når du vil.

1Opptil dobbelt så rask som en wifi 6-ruter som støtter 80 MHz-kanaler. Wifi 6E-spesifikasjonene er basert på bruk av klientenheter med wifi 6 eller nyere som støtter 160 MHz-kanaler. Den faktiske hastigheten avhenger av internettleverandøren, nettverksforholdene, den tilkoblede enheten, lokale forskrifter og omgivelsesfaktorer.