To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mikä Nest Wifi Pro on?

Nest Wifi Pro on Google Nestin tehokkain Wi-Fi-järjestelmä kotikäyttöön. Wi-Fi 6E ‑standardia hyödyntämällä Nest Wifi Pro korvaa yhden reitittimen luoman verkon useiden reitittimien verkolla, joka saavuttaa kaikki laitteet siellä missä tarvitaan. Nest Wifi Pron kapasiteetti, nopeus ja kattavuusalue ovat suuremmat kuin Google Nestin aiempien Wi-Fi-järjestelmien.

Wi-Fi kaikkialle kotiin

Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) perustuu mesh-Wi-Fi-teknologiaan. Koska kaikki reitittimet toimivat yhdessä, jokainen laite pysyy sillä kanavalla, jolla on eniten kaistanleveyttä. Niinpä Wi-Fi-signaali on vahva kodin joka kolkassa eikä vain modeemin lähellä. Voit siis siirtyä huoneesta toiseen videopuhelun aikana tai striimata useita 4K-videoita yhtä aikaa.

Wi-Fi-järjestelmä on skaalautuva, joten kotiin tarvittavien Nest Wifi Pro ‑laitteiden määrä vaihtelee asunnon koon ja muodon mukaan. Kattavuutta voi lisätä ostamalla lisää Nest Wifi Pro ‑laitteita. Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) ei ole yhteensopiva taaksepäin, joten sitä ei voi yhdistää samaan mesh-verkkoon Nest Wifin tai Google Wifin (Wi-Fi 5) kanssa. Nest Wifi Pro käyttää uusimman sukupolven teknologiaa, joten Nest Wifi Prosta ja Nest Wifin tai Google Wifin aiemmista versioista muodostuvia verkkoja ei tueta.

Wi-Fi 6E

Wi-Fi 6E on merkittävin päivitys Wi-Fi-teknologiaan moneen vuoteen. Se on jopa kaksi kertaa nopeampi kuin Wi-Fi 61. Se mahdollistaa uuden 6 GHz:n langattoman taajuuden käytön ja sen myötä suuremmat nopeudet, ruuhkattomammat kanavat sekä useamman laitteen käytön suuremmalla nopeudella. Lue lisää Wi-Fi 6E:n hyödyistä. Nest Wifi Pro tukee uutta 6 GHz:n radiotaajuutta perinteisten 2,4 ja 5 GHz:n taajuuksien lisäksi.

Matter- ja Thread-tuki parantavat kodin yhteyksiä

• Nest Wifi Pro on päivitetty tukemaan Matteria. Se on uusi yleisstandardi, joka yksinkertaistaa kodin älylaitteiden yhteensopivuutta ja käyttöönottoa. Nest Wifi Pro toimii Matter-keskittimenä, johon voi yhdistää ja jolla voi hallita Google Homea ja muita Matter-yhteensopivia laitteita. Näin älykodin määrittäminen on nopeampaa ja luotettavampaa kuin koskaan. Lue lisää Matterista.
  • Thread on langaton mesh-teknologia, joka on suunniteltu parantamaan älylaitteiden yhdistettävyyttä ja luotettavuutta. Se auttaa lisäämään kotiverkkosi vahvuutta, suorituskykyä ja tavoittavuutta. Nest Wifi Prossa on sisäänrakennettu Thread-reunareititin, joka toimii keskittimenä ja helpottaa Thread-laitteiden lisäämistä verkkoon. Sen tehokkaat antennit parantavat Thread-verkon kattavuutta. Lue lisää Threadia käyttävistä Nest-laitteista.

Helppo käyttöönotto, helppo ylläpito

Nest Wifi Pron nopea käyttöönotto ja hallinta onnistuvat Google Home ‑sovelluksella muiden yhdistettyjen laitteiden ohessa. Jos sinulla on jo Nest Wifi- tai Google Wifi ‑järjestelmä, Nest Wifi Pron käyttöönottamista varten aiempi verkko täytyy poistaa Google Home ‑rakenteesta. Vaihtoehtoisesti Nest Wifi Pron käyttöönottoa varten voidaan määrittää eri Google Home ‑rakenne. Kun uusi verkko on otettu käyttöön, Nest Wifi Pron automaattiset päivitykset tarjoavat uusia ominaisuuksia ja auttavat pitämään verkon turvassa.

Entistä älykkäämpi, nopeampi ja luotettavampi Wi-Fi Googlen avulla

Nest Wifi Pro optimoi verkon suorituskyvyn automaattisesti verkonkäyttötietojen avulla. Se esimerkiksi priorisoi videopuhelut automaattisesti, jotta ne ovat sulavia ja vakaita. Nest Wifi Pro voi myös mukautua internetpalveluntarjoajan (ISP) nopeudessa tapahtuviin notkahduksiin.

Wi-Fi-ongelmia etsitään ja diagnosoidaan ennakoivasti. Nest Wifi Pro voi jopa säästää sinulta vaivaa ratkaisemalla yleisimpiä verkko-ongelmia itsenäisesti. Se ilmoittaa, jos jokin yksinkertainen korjaus, kuten Ethernet-johdon vaihtaminen uuteen, voi parantaa verkon suorituskykyä.

Turvallinen Wi-Fi

Voit luoda vierasverkon ja jakaa salasanasi Google Home ‑sovelluksella. Voit myös valita, millä laitteilla haluat ensisijaisesti käyttää nopeampia yhteyksiä, sekä tarkistaa verkkosi suorituskyvyn ja laitteiden yhteyksien toimivuuden nopeustestien avulla.

Perheen Wi-Fillä voit asettaa aikatauluja ja valvoa käyttöaikaa, rajoittaa tietyntyyppistä vain aikuisille suunnattua sisältöä ja katkaista valitsemiesi laitteiden Wi-Fi-yhteyden.

1Kaksi kertaa suurempi nopeus on laskettu vertaamalla nopeutta 80 MHz:n kanavia tukevaan Wi-Fi 6 ‑reitittimeen. Wi-Fi 6E:n tekniset tiedot perustuvat tilanteeseen, jossa käytössä on 160 MHz:n kanavia tukeva Wi-Fi 6 ‑tekniikalla (tai sitä uudemmalla) varustettu päätelaite. Todelliset nopeudet riippuvat internetpalveluntarjoajasta, verkko-olosuhteista, verkkoon yhdistettävästä laitteesta, paikallisista säädöksistä ja ympäristötekijöistä.