To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hvad er Nest Wifi Pro?

Nest Wifi Pro er Google Nests mest effektive Wi-Fi-system til dit hjem. Med Wi-Fi 6E erstatter Nest Wifi Pro brugen af en enkelt router i et netværk med flere routere for at nå ud til alle dine enheder, uanset hvor de er. Nest Wifi Pro har højere hastighed og bedre dækning i forhold til Google Nests tidligere Wi-Fi-systemer.

Wi-Fi-dækning i hele dit hjem

Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) er bygget på mesh-Wi-Fi-teknologi. Alle routere samarbejder for at sikre, at dine enheder bliver på den kanal med mest båndbredde. Resultatet er et stærkt Wi-Fi-signal i hele dit hjem, ikke kun i nærheden af dit modem. Dermed kan du gå fra rum til rum med et videoopkald og kun opleve minimale forstyrrelser eller streame flere 4K-videoer på én gang.

Wi-Fi-systemet er skalerbart, så du kan finde det helt rigtige antal Nest Wifi-enheder, der passer til størrelsen og formen på dit hjem. Hvis du stadig har brug for mere dækning, tilføjer du bare en ekstra Nest Wifi Pro-enhed. Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) er ikke bagudkompatibelt og kan ikke kombineres med Nest Wifi eller Google Wifi (Wi-Fi 5) på et mesh-netværk. På grund af den nyeste generation af teknologi i Nest Wifi Pro understøttes blandede netværk med Nest Wifi Pro og tidligere versioner af Nest Wifi eller Google Wifi ikke.

Wi-Fi 6E

Wi-Fi 6E er den største opgradering af Wi-Fi-teknologi i mange år og giver op til dobbelt så høj hastighed som Wi-Fi 61. Det omfatter adgang til det helt nye trådløse 6 GHz-bånd, der giver hurtige hastigheder, mindre belastning af kanaler og mulighed for, at flere enheder kan opnå højere hastigheder. Få flere oplysninger om fordelene ved Wi-Fi 6E. Nest Wifi Pro omfatter det nye 6 GHz-radiobånd, som er det tredje i rækken ud over de traditionelle Wi-Fi-radioer på 2,4 GHz- og 5 GHz-frekvensbåndene.

Understøttelse af Matter og Thread muliggør et mere forbundet og kompatibelt hjem

• Nest Wifi Pro er blevet opdateret til at understøtte Matter, som er den nye universelle standard, der forenkler kompatibilitet for og konfiguration af smartenheder i hjemmet. Nest Wifi Pro kan fungere som hub, hvorfra Matter kan forbinde og styre din Google Home-enhed og andre Matter-kompatible enheder, så dit smarthjem kan konfigureres hurtigere samt være mere responsivt og stabilt end nogensinde før. Få flere oplysninger om Matter.
  • Thread er en trådløs mesh-teknologi, der er designet til at gøre dine smartenheder mere forbundne og stabile. Det hjælper med at udvide dit hjemmenetværks overordnede styrke, funktion og rækkevidde. Nest Wifi Pro har en indbygget Thread-grænserouter, der fungerer som hub. På den måde kan du nemt føje Thread-enheder til dit netværk, samtidig med at den bruger sine effektive antenner til at udvide rækkevidden og dækningen af dit Thread-netværk. Få flere oplysninger om Nest-enheder med Thread.

Nemt at konfigurere og administrere

Du kan hurtigt konfigurere Nest Wifi Pro og administrere det i Google Home-appen sammen med dine andre forbundne enheder. Hvis du allerede har et Nest Wifi- eller Google Wifi-system, skal du fjerne det tidligere netværk fra din Google Home-struktur eller konfigurere en anden Google Home-struktur for at konfigurere Nest Wifi Pro. Når det nye netværk er konfigureret, giver automatiske opdateringer til Nest Wifi Pro dig nye funktioner og hjælper med at beskytte dit netværk.

Googles smarte funktioner giver et hurtigere, enklere og mere stabilt Wi-Fi

Nest Wifi Pro bruger netværksindsigt til automatisk at optimere dit netværks effektivitet. Det prioriterer f.eks. automatisk videoopkald, så du kan foretage dem helt uden problemer. Nest Wifi Pro kan også tilpasse sig, når din internetudbyders hastigheder falder uventet.

Der scannes og diagnosticeres automatisk Wi-Fi-problemer, og Nest Wifi Pro kan endda løse almindelige netværksproblemer på egen hånd, så du ikke behøver at gøre det. Du får besked, hvis en enkel løsning, f.eks. et nyt Ethernet-kabel, kan forbedre dit netværks effektivitet.

Tryg og sikker Wi-Fi

Du kan oprette et gæstenetværk og dele din adgangskode via Google Home-appen. Du kan også angive, hvilke enheder der skal prioriteres til højere hastigheder, og køre hastighedstests for at få indblik i effektiviteten af dit netværk og forbindelsen til dine enheder.

Med Familie-Wi-Fi kan du oprette tidsplaner, så du kan styre skærmtid, begrænse voksenindhold og sætte Wi-Fi på bestemte enheder på pause, når det passer dig.

1Op til dobbelt så hurtig som en Wi-Fi 6-router, der understøtter 80 MHz-kanaler. Specifikationerne for Wi-Fi 6E er baseret på brug af Wi-Fi 6 eller nyere versioner klientenheder, der understøtter 160 MHz-kanaler. De faktiske hastigheder afhænger af din internetudbyder, dine netværksforhold, din forbundne enhed, lokale love og miljømæssige faktorer.