To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest x Yale ‐lukko ei enää muodosta yhteyttä Nest Hub Maxiin

Nest Hub Max ‑laitteet saavat heinäkuun 2022 lopulta alkaen ohjelmistopäivityksen, jolla valmistellaan Nest Hub Maxin Matter-yhteensopivuutta. Matter on älykkään kodin uusi standardi, joka tekee älylaitteista yhteensopivia entistä useampien järjestelmien kanssa.

Päivityksen jälkeen Nest x Yale ‑lukot eivät voi enää käyttää Nest Hub Maxia kodin Wi-Fi-yhteyden siltana tai vahvistimena, koska ne eivät ole yhteensopivia päivitetyn standardin kanssa. Jos Nest x Yale ‐lukon lähistöllä on jo Nest Connect, se voi toimia siltana tai vahvistimena. Tällöin sinun ei tarvitse tehdä mitään ja laitteesi toimivat jatkossakin normaalisti.

Nest tarjoaa rajoitetun ajan Nest Connectin Nest x Yale ‐lukon asiakkaille, jotka eivät omista Nest Connectia ja jotka ovat käyttäneet pelkästään Nest Hub Maxia siltana lukkonsa Wi-Fi-yhteyttä varten. Kun olet asentanut Nest Connectin, Nest x Yale ‑lukko käyttää sitä siltana Nest Hub Maxin sijaan. Lue lisää Nest Connectista.

Tärkeää: Jos sinulla ei ole tai lisäät Nest Connectia kotiisi Nest-sovelluksessa, lukon yhteys katkeaa ja se siirtyy offline-tilaan.

Lukon yhdistäminen uudelleen Thread-Matter ‑päivityksen jälkeen

Jos Nest x Yale ‑lukon yhteys on katkennut, voit selvittää, liittyykö ongelma yllä olevaan ohjelmistopäivitykseen. Tarkista, että Nest Hub Maxin käyttöjärjestelmäversion alkuosa on vähintään F7. Tällöin sinun täytyy joko siirtää nykyinen Nest Connect lähemmäs lukkoa tai lisätä uusi Nest Connect. Jos Nest Hub Maxin version alkuosa ei ole vähintään F7, katkennut yhteys voi johtua jostakin muusta ongelmasta. Lue, miten voit korjata lukon katkenneen yhteyden.

Siirrä nykyinen Nest Connect

Jos sinulla on Nest Hub Maxin päivitetty versio ja jos Nest Connect on jo otettu käyttöön Nest-sovelluksessa samassa kodissa, siirrä se lähemmäs lukkoa ja odota, että se muodostaa yhteyden. Jos Nest Connect on lukon näköetäisyydellä, sen pitäisi yleensä pystyä muodostamaan yhteys. Jos sinulla on ongelmia, tarkista mahdolliset häiriötekijät.

Uuden Nest Connectin lisääminen Nest x Yale ‑lukolle

Jos sinulla ei ole Nest Connectia, lisää uusi Nest Connect seuraamalla näitä ohjeita lukon verkkoyhteyden palauttamiseksi.

1. Palauta Nest x Yale ‑lukon tehdasasetukset

Sinun on ehkä palautettava Google Nest × Yale ‑lukon tehdasasetukset, jotta voit ratkaista esimerkiksi reagoimattomaan näppäimistöön, yhteysongelmiin tai unohtuneeseen päätunnuskoodiin liittyviä ongelmia. Tehdasasetukset on myös palautettava, jos siirrät lukon toiseen oveen tai kotiin.

Kun lukon tehdasasetukset palautetaan, kaikki käyttäjien tunnuskoodit (myös päätunnuskoodi) poistetaan, ja kaikki ohjelmointiominaisuudet palautetaan oletusasetuksiin.

How to reset your Nest × Yale Lock

1. Irrota paristokotelo ja paristot.

Tarvitset paristokotelon irrottamiseen joko Nest × Yale ‑lukon mukana toimitetun paristokotelon avaimen tai nastan. Myös pieni kuusiokoloavain voi toimia.

1. Aseta avain tai nasta paristokotelon päällä olevaan reikään ja paina sitä voimakkaasti.
    2. Tartu koteloon yläosan läheltä ja vedä se pois samalla kun painat avaimella tai nastalla.
    3. Poista kaikki paristot.
  2. Irrota kaksi pulttia, joilla asennuslevy on kiinnitetty.
  3. Poista asennuslevy. Sen alla on nollauspainike, joka sijaitsee johtoliittimen vasemmalla puolella.
  4. Paina nollauspainiketta samalla kun asetat paristot paikalleen.
  5. Pidä nollauspainike painettuna, kunnes valo muuttuu punaiseksi ja lukko ilmoittaa "Just a moment, erasing all settings" (Odota hetki, kaikki asetukset nollataan).
  6. Vapauta nollauspainike.
  7. Poista yksi paristo sekä lukon vasemmalta että oikealta puolelta, jolloin ruuvinreiät tulevat näkyviin.
  8. Aseta asennuslevy ovea vasten ja kohdista ruuvinreiät paikalleen.
  9. Kiinnitä kaksi pulttia pitäen kiinni asennuslevystä.
  10. Laita kaksi paristoa takaisin.
  11. Kun tehdasasetusten palautus on valmis, Nest × Yale ‑lukosta kuuluu "Hi, from Yale and Nest" (Hei Yalesta ja Nestistä).
  12. Kiinnitä paristokotelo takaisin.

Kiinnitä kotelo takaisin asettamalla kotelon pohjassa olevat kaksi kielekettä lukon aukkoihin ja paina sitten koteloa, kunnes päällä oleva kieleke lukitsee sen.

Huom. Kun olet palauttanut lukon tehdasasetukset, sinun on luotava sille päätunnuskoodi ennen kuin otat sen käyttöön Nest-sovelluksella.

Oletusasetukset, kun yhteyttä Nest-sovellukseen ei ole muodostettu

Ominaisuus

Oletusasetus

Muutettavat asetukset

Päätunnuskoodi

Vaadittu

Automaattilukitus

Ei käytössä

Ota käyttöön, poista käytöstä

Oven automaattilukitus tämän ajan kuluttua

30 sekuntia

Lukitus yhdellä kosketuksella

Käytössä

Ota käyttöön, poista käytöstä

Äänenvoimakkuuden asetus

Matala

Hiljainen, matala, korkea

Väärän koodin syöttökertojen enimmäismäärä

5 kertaa

Sammutusaika

90 sekuntia

Oletusasetukset, kun yhteys Nest-sovellukseen on muodostettu

Ominaisuus

Oletusasetus

Muutettavat asetukset

Päätunnuskoodi

Automaattilukitus

Ei käytössä

Home/Away Assist: päällä, pois päältä
Home: automaattilukitus päällä tai pois päältä
Away: automaattilukitus päällä

Oven automaattilukitus tämän ajan kuluttua

1 minuutti

10 sekuntia, 1 minuutti,
5 minuuttia

Lukitus yhdellä kosketuksella

Käytössä

Ota käyttöön, poista käytöstä

Äänenvoimakkuuden asetus

Matala

Hiljainen, matala, korkea

Väärän koodin syöttökertojen enimmäismäärä

5 kertaa

Sammutusaika

90 sekuntia

Miten tarkistan, että lukko on poistettu Nest-sovelluksesta lukon nollaamisen jälkeen?

Paina lukossa olevaa valkoista merkkivalopainiketta kodin sisällä. Jos valo vilkkuu sinisenä ja lukko ilmoittaa "Ready. Use your Nest app to add the lock to your account" (Valmis. Lisää lukko tilillesi Nest-sovelluksessa), se on poistettu tililtäsi. Jos lukko ilmoittaa "Privacy mode is on" (Yksityisyystila on päällä) tai "Privacy mode is off" (Yksityisyystila on poissa päältä), lukko on edelleen yhdistettynä tiliisi.

Poista lukko tililtäsi valitsemalla Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä lukkosi ja sitten valitse Settings Nest-asetukset-kuvake ja sittenRemove lock.

2. Asenna Nest Connect Nest-sovelluksella

Jos kodissasi on jo muita Nest-tuotteita, varmista,
että ne ovat lähellä, kun yrität lisätä Nest Connectin
Nest-sovellukseen. Nest Connect muodostaa niihin yhteyden
laiteparin muodostuksen aikana, ja niiden on oltava kantaman sisällä.

1. Avaa Nest-sovellus Nest app.
  2. Valitse Settings Nest-asetukset-kuvake ja sitten Add product .
  3. Skannaa Connectin takaa löytyvä QR-koodi Nest QR code image. .
  4. Tee käyttöönotto loppuun seuraamalla sovelluksen ohjeita.
  5. Kytke Nest Connect Nest-tuotteiden välissä olevaan
    pistorasiaan, jotta kantama laajenee.
 Nest connect being plugged into a wall outlet

Jos sinulla on sekä Nest Secure että Nest × Yale ‑lukko, voit käyttää samaa Nest Connectia laajentaaksesi hälytysjärjestelmän kantamaa ja yhdistääksesi lukon Wi-Fi-verkkoon. Joissakin tapauksissa saatat tarvita useamman kuin yhden Nest Connectin, jos lukko ja Guard on asennettu etäälle toisistaan.

3. Yhdistä lukko Nest-sovellukseen

1. Kirjaudu tilillesi

Jos olet uusi Nest-käyttäjä, siirry Applen App Storeen tai Google Playhin, lataa Nest-sovellus ja luo tili.

Jos sinulla on jo Nest-tuote: Kirjaudu sovelluksessa tilillesi, jos et ole vielä tehnyt niin.

Huom. Jos tililläsi on useampia koteja, varmista, että valitset ensin sen Nest-kodin, jonne haluat asentaa kameran. Voit vaihtaa kotia valitsemalla aloitusnäytön vasemmasta yläkulmasta Valikko .

2. Ota Nest Connect käyttöön

Nest × Yale ‐lukko ei ole suorassa yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Jos haluat yhdistää sen internetiin ja lisätä sen Nest-sovellukseen, ota ensin Nest Connect käyttöön. Jatka sitten lukon käyttöönottoa.

3. Skannaa QR-koodi

QR code lock

Aloita avaamalla Nest-sovellus ja sitten valitse Settings Nest-asetukset-kuvake ja sitten valitse Add product.

1. Sovelluksen pitäisi pyytää sinua skannaamaan tuotteen QR-koodi, jotta se tietää, minkä laitteen haluat asentaa. Nest × Yale ‑lukon koodi on paristotilassa.

2. Aloita pitämällä puhelinta noin 30 cm:n päässä ja tuo sitten puhelin hitaasti lähemmäs koodia. Koodin ei tarvitse täyttää koko laatikkoa, jotta sovellus voi skannata sen.

Vinkki: Kun skannaat koodia, varmista, että valaistus on hyvä ja että koodi ei ole varjossa.

1. Jos et vieläkään pysty skannaamaan koodia, valitse Jatka ilman skannaamista ja lisää QR-koodin yläpuolella olevat numerot.

2. Kun sovellus on selvittänyt, mitä laitetta yrität asentaa, sen pitäisi opastaa sinut kaikkien vaiheiden läpi.

4. Yhdistä lukko sovellukseen

1. Kerro sovellukselle, mihin lukko on asennettu. Sovellus käyttää tätä sijaintia lähettäessään ilmoituksia, joten valitse järkevä sijainti.

2. Sovelluksen pitäisi alkaa etsiä Nest Connectia.

3. Kun sovellus löytää sen, yhdistä lukko ja Nest Connect painamalla lukon kääntönupin yläpuolella olevaa valkoista painiketta.

Vianetsintävinkki: Jos lukko ei pysty muodostamaan yhteyttä, siirrä Connect lähemmäs lukkoa. Jo muutama sentti tai metri saattaa vaikuttaa merkittävästi.

5. Luo Nest-tunnuskoodit

Luo Nest-tunnuskoodi sovelluksella. Tunnuskoodi korvaa lukolla luomasi päätunnuskoodin.

Sovelluksen pitäisi kysyä, haluatko luoda tunnuskoodit muille henkilöille, jotka jakavat Nest-kotisi käyttöoikeuden. Voit myös kutsua uusia henkilöitä jakamaan käyttöoikeuden ja voit asettaa aikataulun, joka rajoittaa kotiisi pääsemistä.

Lukko on nyt asennettu ja otettu käyttöön, ja voit aloittaa Nest × Yale ‑lukon käytön.